2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Kızlar 20+4 haftalik hamileyim ama hala hareket etmiyo bnim sipam bide erkek çocuğu derler erkek daha sık hareket eder 4 gun once ayrintiliya girdim şükür bi sıkıntı yok herseyi normal gelişimi de aya uygun ams bn kafayı yicem çünkü hep bişey oldu saniyorum ne zmn hissetcem bn bu sipa nin hareketlerini

Ben zor tutuyorum almamak için kendimi daha erken diye ama önümüzde ki ay baslicam hayirlisiyla..
Bir de neler aldin canim
Biz nisanda dogum yapicaz ya
Kac aylık hangi mevsime uygun almalıyız bilemedim hic

Ayy neler alıyorsunuz ben almadım bişi yanlış bişi alırım diye endişeliyim

Çevremdekilerin hepsi 3-6 ay al dediler... Bende öyle aldım kızlar sadece 5li ve 10lu hastane çıkışları birde bir alt üst takımı 0-3 aylık..
Öyle gömlek ,pantolon vs almadım hep pijama tarzı takımlar..

Pıt pıt atmıyor mu canım? Genelde erkek çocuk pıt pıt atarmış... Ben baya oldu hissedeli canım. Bir sıkıntı yokmuş belki de sen hissetmiyorsundur canım. Uzanınca çok net hissediliyor özellikle ayaklarını uzat bebek de oraya buraya tekme atsın.

Eklentiler

• IMG-20151128-WA0000.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 44
Banyo havlusunu ve mendil sayısını arttırmak gerekmiş.. Birde orgu yelekleri annem örmüştü nisan çocuğu penye yelek al erkek çocuk çok terler uykudan sonra hemen giydirirsin hastalanmaz dedi... Eksiklerimi ve bunlarda tamamlayınca çok şükür tek eksiğimiz banyo bakımları ve besigimiz kalıyor..

Merhaba arkadaşlar bende kızım olacağını öğrendim. Erken mi bilmiyorum ama bende başladım ciciler almaya. Umarım doktor yanılmamıştır :) ayrıntılı ultrason yaptıranlar normal ultrasondan farklı mı biraz yazabilirler mi. Bir de şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyormusunuz. Kendinize iyi bakın :)

Kızlar göbeğimi yirtarak kaşımak istiyorum,her kasindaiginda yaglamaya gayret ediyorum ama iş yerindeyken de olmuyo malesef..
Kasirsan catlarsin diyolar korkuyorum

Ayrıntılı ultrasyona girdik çok şükür bebeğimiz sağlıklı onun o küçük parmaklarını seyretmek çok heycanlıdı

Burda herkes kendini yazıp gitmiş muhabbbet etsek ya :)))

Kızlar 23. Hafta 8 kilo aldım.
Kız bekliyorum.
Hamur işi ve şekeri limitli tüketiyorum
Sizde yazar mısınız?

Kız bekliyorum.
Sizde yazar mısınız?

Merhaba canım,
Haklısın herkes bişey yazıp gidiyo , ortaya konuşuyoruz
Bende 22. haftadayım 4 kg aldım, dikkat etmiyorum pek ama çok hareketliyim ondan kaynaklı sanırım

Kız bekliyorum.
Sizde yazar mısınız?

61 ile hamile kaldım.. 57e düştüm. Simdi de 60,61 değişiyor surekli.. 22 +5 haftayız verdiğim kilodan hesaplarsam 4 kilo almışım.
Oğlunda 452 gramcıkmış.

Kız anneleri daha çok alıyor kg sanırım , ben de kız annesi olacağım

23 hafta olmuşuz. 452 gramdı salı günü doktora gittiğim de. Az ele avuca geldiğin de tabi canım. Oysss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…