2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.9+1 günlük hamileyim ancak 13 gün oldu raporluyum düşük tehlikem var evde yatıyorum.bebeğim kesenin içinde alt tarafa yerleşmiş doktorum ortalarda olması gerekli dedi Protestan verdi yatman gerek dedi.ilk 10 günde hiçbir değişiklik olmadı 2.ci 10 gün raporumu uzattı aranızda böyle birşey yaşayan varmı yardım rica ediyorum..

Benim yaşadığımin aynısını yaşamışsın canım... 3 günde bir o iğneden vuruldum bende geçen hafta cuma günü hastaneye gitmiştim doktor bebek kesede alta düşmüş %80 düşük tehliken var üzülme ilk çocuklarda olur gibi bisiler dedi.. Bende hayırlısı deyip yattım.. Bu cumada gittiğimde herşey yoluna girmiş tehlikem azalmış artik pazartesiden sonra kalkabilirsin dedi son gittiğim de iğne falan da vurmadı ama bana alttan kullanmam için fitil verdi 12. haftaya kadar kullanacakmışım. Sen yat güzel güzel dinlen inşallah herşey yoluna girer. Yemek yapmaya yada çamaşır yıkamak asmak için bile olsa kalkma doktor yemek bile tepsiyle gelecek sana dedi sağolsun kaynanam bana baktı. O olmasaydı annemi cagircaktim. Senin yanında kimse var mi??

Evet canım annem var ama ara ara kalkıyorum kısa kısa ama hiç iş yemek vs Yapmıyorum.sabah akşam Protestan kullandım vajinal yoldan 10 gün ama hiç değişiklik olmamış.kanamam yok ama kasıklarımda arada Ağrı oluyor bu Çokmu kötü yoksa dinlenerek geçermi emin olamıyorum kafam karıştı doktoruma çok birşey soramadım internette yeterince bilgi bulamıyorum malesef..

Kanaman yok ise için rahat olsun.
Bence en önemli faktör içimizin rahat olması ya üzülüp stres yaparak daha kotu duruma düşeriz gibi geliyor. Bende yatıyorum hala ama ayağa kalkınca tuvalet için falan arada çok hafif ağrılar giriyor karnima.. Yine de ilk yerleşme ağrılarından daha az öyle feci sancı çekmiyorum. Uyurken de dikkat et dönerken falan öyle ani dönme yavaş yavaş. Yürürken kalkarlende aynı şekilde yavaş yavaş. Hayırlısı ile hic bisi olma inşallah.

Bugün bir arkadaşım dogum yapti prensesini aldi kucağına inşallah darisi hepimizin başına.
Bu arada bende arkadasim icin gittigim hastanede doktora çıktım kanamalarimin 5. Günü ya bidaha bakalim dedik. Şükür bebiste kesede sıkıntı yok ama eve gelene kadar yine olmus.
Kanama olunca en az 2 saat dinlen dedi. Bulantilarim için hap verdi çok kötü olunca kullan dedi. Belki bayram icin yola çıkınca içerim birde bazen çok fena oluyorum nefesim daraliyor o zamanlar....
Yeme konusunda tavsiyelerde bulundu
Hergun kesinlikle 1 bardak süt yada yogurt falan müdahili bişi dedi.
Ve haftada iki kez balık...
Şuan icin zor olsada kendime bi gelim baliga bayilirim zaten

Çok Sağol canım içim hiç rahat değil Çarşamba günü başka bir doktordan randevu aldım ona da gidip

Geçmiş olsun canım. Bende bayılırım balığa.Henüz bulantım başlamadı. 6+0ım.Oğlum da 7 haftalıkken başlamıştı.Başlasa diyorum valla bebeğin iyi olduğunun kanıtı ya.Oysaki oğlum da kaç geceyi hastanede geçirdim.Olsun onlar iyi olsun da bulantı nedir ki

Peki kanaman oldumu. Benim ıkı gundur kahverengı kanamam var. Yarında devam ederse gıdıcem doktoruma

Peki kanaman oldumu. Benim ıkı gundur kahverengı kanamam var. Yarında devam ederse gıdıcem doktoruma
15 gün önce doktora gittiğimde kanaman olmuş rahimde dedi üzerinden birkaç gün geçince kahverengi akıntım geldi ama Dışarıya hiç kan gelmedi zaten kahverengi kanama çok kötü değil bildiğim kadarıyla..

Canım 01 Mayıs görünüyor ama sezeryan olacağı için Nisan 20 den sonra olur sanırım.Meslektaş olmamıza sevindim.
Benimde KK den hesaplayınca 1 mayıs görünüyor ama diğer hesaplayıcılar 30 nisan diyor.ama en doğrusunu yine doktor söyleyecek.bakalım bebişlerimiz ileriden mi gidiyor geriden mi geliyor.

Herkese merhaba daha once basarisiz tup bebek gecirmis biri olarak bu sefer oldugunu dusunmek bile beni cok mutlu ediyor insallah rabbim.hepimize sag salim.kucagimiza almayi nasip eder.hamileligin basindan 7haftaya kadar kahverengi akintilarim.oldu kalp atisini duydugum gun hayatim da hicbir regl doneminde olmadigi kadar kan kaybettim sakir sakir heralde bebegim gitti dedim ama cok sukur ona bisey olmamis simdi de hala tetikte bekliyorum maalesef hala kanama bolgesi görünüyor rahim disinda ama düşük tehditim devam ediyor ben inaniyorum rabbim onu koruyacak

Hic kafaniza takmayin gercekten ben dusunmemek icin bol bol dua ettim kahverengi kanamalarin ustune siddetli kanama gecirdim cok sukur bebegimde bisey yoktu tup bebek tedavisiyle hamile kaldigim icin crinone jel kullaniordum zaten prognex igne( dogru hatirliyorsam) kullandim 5 tane cok şükür kesildi ama en ufak sancida cok korkuyorum düşünmrmeye calisiyorum

Kızlar merhaba cevap veren olursa çok sevinirim.gece ellerim çok taşınıyordu bende elma sirkesi sürmek istedim bu sırada keskin kokuyu bir an kokladim. Bunun zararı var mi fikri olan ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…