• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Kızlar ikiz olsaydi şimdiye kadar çıkardı değil mi?? Ben hamile kaldığımdan beridir iki tane erkek çocuğu görüyorum ama daha önce bunun muhabbetini hicç yapmadık.
Dunde annem 3 yaşındaki yegenimle yanıma geldi konusuyor işte bi şimdiden istediğini yaptırıyor ayni anasına çekecek falan diye yeğenimde anne teyzemin iki çocuğu var deyip durdu banada donup teyse iki tane demi diyor.

Selam kızlar ben de bir kimyasal gebelikten sonra yeniden hamileyim. Son adet tarihim 18 temmuz. Kalp atışlarını 3 gün önce duyduk çok şükür. Midem 1 haftadır çok bulamıyorken 2 gündür bayağı hafifledi. Bu durum beni endişelendiriyor ???

Selam kızlar ben de bir kimyasal gebelikten sonra yeniden hamileyim. Son adet tarihim 18 temmuz. Kalp atışlarını 3 gün önce duyduk çok şükür. Midem 1 haftadır çok bulamıyorken 2 gündür bayağı hafifledi. Bu durum beni endişelendiriyor ???

Hic endişe etme.. Bu normal bi zamandan sonra azalırmış zaten. Benim de azaldı sabah ve akşam oluyor artik. Hatta en son iki gün önce çıkardım... Heralde bebek oynamaya başlayana kadar sürekli bir endişemiz olucak

Hic endişe etme.. Bu normal bi zamandan sonra azalırmış zaten. Benim de azaldı sabah ve akşam oluyor artik. Hatta en son iki gün önce çıkardım... Heralde bebek oynamaya başlayana kadar sürekli bir endişemiz olucak

Umarım sorunsuz bebeklerimizi kucağımıza alırız canım endişe etmekten bebek mutluluğunu yaşayamıyorum

L
Ben kalp atışını 6+5 ken duydum.. Geçen hafta çarşamba günü duydum ama perşembe akşamı benden kara bir kan parçası geldi sancım falan yoktu. Cuma günü hastanede yattım aksama kadar %80 düşük riskim bardi hastaneden beri kanamam hic olmadı şükür bebeğinde kalbi hep atıyordu.
Simdi de daha güçlü atıyormuş normale dönmüş beni çok korkuttu ya.
Sana iğne vurduysa doktor çok endişelenme ve lütfen yatıp dinlen varsa imkanin
Bilmiyorum insalalh vende duyarim bebek bir gunde vile cok fazla degiskenlik gosterebiliyormus peki duydugunda karindan ultrasonlami duydun cok benimde 2 damla kan geldi ignede oldum bakalim artik insallahhh bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz

L

Bilmiyorum insalalh vende duyarim bebek bir gunde vile cok fazla degiskenlik gosterebiliyormus peki duydugunda karindan ultrasonlami duydun cok benimde 2 damla kan geldi ignede oldum bakalim artik insallahhh bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz

İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar.. İlk önce karından duyduk.. Kanama olunca mecbur alttan muayene yaptı o zamanda duyduk fakat o an çok yavaş atıyordu...
Sende duyarsın ya daha çok yeni çünkü hemen kendini belli etmezmiş

Kızlar ikiz olsaydi şimdiye kadar çıkardı değil mi?? Ben hamile kaldığımdan beridir iki tane erkek çocuğu görüyorum ama daha önce bunun muhabbetini hicç yapmadık.
Dunde annem 3 yaşındaki yegenimle yanıma geldi konusuyor işte bi şimdiden istediğini yaptırıyor ayni anasına çekecek falan diye yeğenimde anne teyzemin iki çocuğu var deyip durdu banada donup teyse iki tane demi diyor.
bende onu çok merak ediyom. ama tek keseli ultrason var elimde.

Bende de tek kese hep... Ama tek yumurta ikizlerinde tek kese oluyormuş. Gerçi doktor sürekli tek noktayı gösterip bak diyor bana çok küçük daha diyor. Tek demekki ikiz olsaydı çıkardı şimdiye kadar diye düşünüyorum.

Bende nisan 2016 annesi olucam nasip olursa aynı zamanda nisan 2013 annesiyim :KK54: nisan doğumu gerçekten çok güzel oluyor şimdiden rabbim hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin :anneadayı::KK200:

Bi arkadaşıma doktor 12 hafta likken ikiz oldugunu soylemismiydim demis. Belki tek yumurta ikizidir:) bu haftalar artik şekli semali belli olup bebek gibi gorunecekya soyler doktor belli olur. Olmasada üzülme ama

Hayırlı olsun hiç endiselenme illa 12. Haftaya kadar kesin olacak diye bir kaide yokki....

Bu arada kendimi çok kötü hissediyorum hem kasiklarimda agrim çok migdemde fena 3 saat uyudum gecmedi... neyse belki haftanin yorgunlugudur yatmaya devam

Bende nisan 2016 annesi olucam nasip olursa aynı zamanda nisan 2013 annesiyim :KK54: nisan doğumu gerçekten çok güzel oluyor şimdiden rabbim hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin :anneadayı::KK200:
Bende daha once nisan annelerindeydim benim kiz 30 martta geldi:) yine nisan annelerindeyim bakalim bu minigimde aceleci olacak mi:)

Kızlar ben bugün keseyi gördüm çok şükür.5+6 günlük oldum.6. haftadayım yani.ama bebişi daha görmedim.tabi kalp atışıda yok henüz.hep kalp atışları altı haftalıkken duyuluyormuş ama bana doktor 10 gün sonraya gün verdi.normal mi.bu arada kese de 16mm.

Kızlarrrr slm.5+6 günlük hamileyim.Keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışları için çağırdı doktor.2011Ekim doğumlu bi oğlum var.29 yaşında öğretmenim.İnşallah hep güzel şeyler paylaşırız. Benim belimde inanılmaz ağrım var.Doktor normal dedi.
Bi de şu doğum takvimini nerden yapıyoruz resimli olan.Çoğunuzun var bende yapayım dedim :)

Kızlar ben bugün keseyi gördüm çok şükür.5+6 günlük oldum.6. haftadayım yani.ama bebişi daha görmedim.tabi kalp atışıda yok henüz.hep kalp atışları altı haftalıkken duyuluyormuş ama bana doktor 10 gün sonraya gün verdi.normal mi.bu arada kese de 16mm.

Aaaaaa aynıyız ne güzellll

Kızlarrrr slm.5+6 günlük hamileyim.Keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışları için çağırdı doktor.2011Ekim doğumlu bi oğlum var.29 yaşında öğretmenim.İnşallah hep güzel şeyler paylaşırız. Benim belimde inanılmaz ağrım var.Doktor normal dedi.
Bi de şu doğum takvimini nerden yapıyoruz resimli olan.Çoğunuzun var bende yapayım dedim :)

Hayırlı sağlıklı olsun... Profile girince kan grubunun altında hamilelik takvimi var oraya son adet tarihini yazınca çıkıyor.

Bende daha once nisan annelerindeydim benim kiz 30 martta geldi:) yine nisan annelerindeyim bakalim bu minigimde aceleci olacak mi:)
Ben Mayıs annesi olmam gerekirken nisan annesi olmuştum :KK68:oğlum erken gelmişti inşallah bu vaktinde gelir herşeyin hayirlsi olsun inşallah

Merhaba kızlar kısmetse bende nisan annesiyim:) salı günü ilk doktor randevum var bat a göre 6+2 bugün. salı günü 6+6 olacak sizce keseyi ve bebeğimi görebilir miyim?Kalp atışını da duysam rahatlayacağım ama o pek imkanlı değil herhalde

Bazen arkasına saklanıp tek gözükebiliyormuş öyle duydum.. en yakın arkadaşım 1,5 aylıkken ilk kontrolüne gitti üstüne bir defa daha gitti belli olmadı yaklaşık 2,5 aylıkken doktor ikiz olduğunu söylemiş :)
Belli olmuyor yani bu işler bizde de gen var son kontrolde doktora sordu eşim var mı arkalarda saklanan dedi:) doktorumda hayır şuan tek görünüyor dedi

Back