Selam kızlar ben de bir kimyasal gebelikten sonra yeniden hamileyim. Son adet tarihim 18 temmuz. Kalp atışlarını 3 gün önce duyduk çok şükür. Midem 1 haftadır çok bulamıyorken 2 gündür bayağı hafifledi. Bu durum beni endişelendiriyor ???
Hic endişe etme.. Bu normal bi zamandan sonra azalırmış zaten. Benim de azaldı sabah ve akşam oluyor artik. Hatta en son iki gün önce çıkardım... Heralde bebek oynamaya başlayana kadar sürekli bir endişemiz olucak
Bilmiyorum insalalh vende duyarim bebek bir gunde vile cok fazla degiskenlik gosterebiliyormus peki duydugunda karindan ultrasonlami duydun cok benimde 2 damla kan geldi ignede oldum bakalim artik insallahhh bebeklerimizi saglikla kucagimiza alirizBen kalp atışını 6+5 ken duydum.. Geçen hafta çarşamba günü duydum ama perşembe akşamı benden kara bir kan parçası geldi sancım falan yoktu. Cuma günü hastanede yattım aksama kadar %80 düşük riskim bardi hastaneden beri kanamam hic olmadı şükür bebeğinde kalbi hep atıyordu.
Simdi de daha güçlü atıyormuş normale dönmüş beni çok korkuttu ya.
Sana iğne vurduysa doktor çok endişelenme ve lütfen yatıp dinlen varsa imkanin
L
Bilmiyorum insalalh vende duyarim bebek bir gunde vile cok fazla degiskenlik gosterebiliyormus peki duydugunda karindan ultrasonlami duydun cok benimde 2 damla kan geldi ignede oldum bakalim artik insallahhh bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz
Karından duyduk canımİnsallahhhh canimmmmm korkuyorum benim bi tane kaybim var bir daha olmasindan korkuyom karindan mi duymustunuz canim vajinadan ultrasonlami duymustunuz
bende onu çok merak ediyom. ama tek keseli ultrason var elimde.Kızlar ikiz olsaydi şimdiye kadar çıkardı değil mi?? Ben hamile kaldığımdan beridir iki tane erkek çocuğu görüyorum ama daha önce bunun muhabbetini hicç yapmadık.
Dunde annem 3 yaşındaki yegenimle yanıma geldi konusuyor işte bi şimdiden istediğini yaptırıyor ayni anasına çekecek falan diye yeğenimde anne teyzemin iki çocuğu var deyip durdu banada donup teyse iki tane demi diyor.
bende onu çok merak ediyom. ama tek keseli ultrason var elimde.
Bi arkadaşıma doktor 12 hafta likken ikiz oldugunu soylemismiydim demis. Belki tek yumurta ikizidir:) bu haftalar artik şekli semali belli olup bebek gibi gorunecekya soyler doktor belli olur. Olmasada üzülme amaKızlar ikiz olsaydi şimdiye kadar çıkardı değil mi?? Ben hamile kaldığımdan beridir iki tane erkek çocuğu görüyorum ama daha önce bunun muhabbetini hicç yapmadık.
Dunde annem 3 yaşındaki yegenimle yanıma geldi konusuyor işte bi şimdiden istediğini yaptırıyor ayni anasına çekecek falan diye yeğenimde anne teyzemin iki çocuğu var deyip durdu banada donup teyse iki tane demi diyor.
Hayırlı olsun hiç endiselenme illa 12. Haftaya kadar kesin olacak diye bir kaide yokki....Selam kızlar ben de bir kimyasal gebelikten sonra yeniden hamileyim. Son adet tarihim 18 temmuz. Kalp atışlarını 3 gün önce duyduk çok şükür. Midem 1 haftadır çok bulamıyorken 2 gündür bayağı hafifledi. Bu durum beni endişelendiriyor ???
Bende daha once nisan annelerindeydim benim kiz 30 martta geldi:) yine nisan annelerindeyim bakalim bu minigimde aceleci olacak mi:)Bende nisan 2016 annesi olucam nasip olursa aynı zamanda nisan 2013 annesiyimnisan doğumu gerçekten çok güzel oluyor şimdiden rabbim hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin
Kızlar ben bugün keseyi gördüm çok şükür.5+6 günlük oldum.6. haftadayım yani.ama bebişi daha görmedim.tabi kalp atışıda yok henüz.hep kalp atışları altı haftalıkken duyuluyormuş ama bana doktor 10 gün sonraya gün verdi.normal mi.bu arada kese de 16mm.
Kızlarrrr slm.5+6 günlük hamileyim.Keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışları için çağırdı doktor.2011Ekim doğumlu bi oğlum var.29 yaşında öğretmenim.İnşallah hep güzel şeyler paylaşırız. Benim belimde inanılmaz ağrım var.Doktor normal dedi.
Bi de şu doğum takvimini nerden yapıyoruz resimli olan.Çoğunuzun var bende yapayım dedim :)
Ben Mayıs annesi olmam gerekirken nisan annesi olmuştumBende daha once nisan annelerindeydim benim kiz 30 martta geldi:) yine nisan annelerindeyim bakalim bu minigimde aceleci olacak mi:)
Bazen arkasına saklanıp tek gözükebiliyormuş öyle duydum.. en yakın arkadaşım 1,5 aylıkken ilk kontrolüne gitti üstüne bir defa daha gitti belli olmadı yaklaşık 2,5 aylıkken doktor ikiz olduğunu söylemiş :)bende onu çok merak ediyom. ama tek keseli ultrason var elimde.
Senindemi 30 nisan görünüyor doğum :) Bu arada meslektaşızAaaaaa aynıyız ne güzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?