• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Valla canim su an onu gectim morelim cok bozuk.
Bugun bazi kan tahlilleri yapti doktor int sonuclara baktim bazi degerler cok yuksek cikti. Aciklamara baktim goggledan losemi bilmem ne yaziyor. Hamilelikde normal mi yoksa kotu bisi var bulmiyrm:KK43:

Bir dahiliyeci arkadas bakti canim normalmis:)) cok sağol
Tam dicektim moralini bozma hamilelik hastalik hersey etkiler onlari bende ayni yasadigini yasadim belli araliklarla tekrar ettirildi hiç bişi çıkmadı. Iste hamilelikte duyunca insan ister istemez ters düz olur hadi gecmis olsun diyeyim

Tam dicektim moralini bozma hamilelik hastalik hersey etkiler onlari bende ayni yasadigini yasadim belli araliklarla tekrar ettirildi hiç bişi çıkmadı. Iste hamilelikte duyunca insan ister istemez ters düz olur hadi gecmis olsun diyeyim
Ya ben sacma sacma karşılaştırdım kendime gore . aptallik iste. Nese geldi geçti banada ders oldu:))

Merhaba kizlar bugun kalp atisimizi.duyduk allaha sukur basi filan belli oluyor ya allahim o sesssss paha biçilemez ne kadar muhteşem birşey ya şükürler olsun allahima dedim o an doktordan çıkarken doktor bana ultrason görüntülerini al annesi diyince içim bir hos oldu o kadar cok bulantim vardiki o an unuttum resmen :) allahim hepimize bebislerimizi sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin kizlar

Merhaba kizlar bugun kalp atisimizi.duyduk allaha sukur basi filan belli oluyor ya allahim o sesssss paha biçilemez ne kadar muhteşem birşey ya şükürler olsun allahima dedim o an doktordan çıkarken doktor bana ultrason görüntülerini al annesi diyince içim bir hos oldu o kadar cok bulantim vardiki o an unuttum resmen :) allahim hepimize bebislerimizi sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin kizlar
Amin inşallah. Bende ilk cocugumda doktor ultrasyondan bakarken kalp atisini falan dinletirken cok kadar seviniyor heyecanlaniyordum ki gulesim geliyordu guldugumden veya hızlı nefes aldigimda gobek sallandigindan görüntü titriyordu :)
Bunda artik herseyi biliyorum ya o kadar olmuyor:)

Benimde 23 ünde kontrolüm Allahım sayıyorum sayıyorum gün bitmiyor :) geçmiyor vakit bir an önce tekrardan görebilmek için can atıyorum :KK54: bu arada ikili tarama testi olucam kontrole gittiğim zaman

Amin inşallah. Bende ilk cocugumda doktor ultrasyondan bakarken kalp atisini falan dinletirken cok kadar seviniyor heyecanlaniyordum ki gulesim geliyordu guldugumden veya hızlı nefes aldigimda gobek sallandigindan görüntü titriyordu :)
Bunda artik herseyi biliyorum ya o kadar olmuyor:)
Seninki de guzel canim biliyorsun en azindan biz yani ben gibi ay nie ole nie hoyle sikintin yok en azindan ama eminim ikisinininde heyecani farklidir

Seninki de guzel canim biliyorsun en azindan biz yani ben gibi ay nie ole nie hoyle sikintin yok en azindan ama eminim ikisinininde heyecani farklidir
Ya ben ilkinde hiç gitmesem ayda 2 kez giderdim doktora biktirmistim adami ve yarim saatten erken cikmazdim soru soru soru. Simdi az çok ne neden neyin çaresi ne biliyirum ya arkadaslar bile diyo hala gitmedin mi doktora diye yoo diyorum doğal sürece biraktim rahatsız etmiyorum çocuğu :) ben biran önce gobüşüm büyüsün ve cinsiyetide öğrenim istiyorum çok seviyorum şirin gobuslu gebelik hallerini o alışveriş leri

Merhabalar arkadaslar.Bizde 9+6 olduk kuzucukla.
Ooo maşallah size

Merhaba arkadaşlar... Ben de Allah nasip ederse Nisan annesi olmaya hazırlanıyorum. Ama şu iç sıkıntısından kurtulamıyorum bir türlü. Aranızda benim gibi olanlar var mı? Hormonlardandır diyolar ama çok zor. Sürekli içim sıkılıyor. Sürekli ağlama isteği :KK42: Mide bulantısı falan herşeye razıyım ama bu iç sıkıntısı çok kötü bişey. Dün çıldırıyorum zannettim. Bebeğime bişey olacak diye korkuyorum. Yardım edin lütfen :KK42:

Merhaba arkadaşlar... Ben de Allah nasip ederse Nisan annesi olmaya hazırlanıyorum. Ama şu iç sıkıntısından kurtulamıyorum bir türlü. Aranızda benim gibi olanlar var mı? Hormonlardandır diyolar ama çok zor. Sürekli içim sıkılıyor. Sürekli ağlama isteği :KK42: Mide bulantısı falan herşeye razıyım ama bu iç sıkıntısı çok kötü bişey. Dün çıldırıyorum zannettim. Bebeğime bişey olacak diye korkuyorum. Yardım edin lütfen :KK42:
Hamilelikten canım bendede aksamlari oluyor duvarlar üzerime yürüyor nefesim daralıyor çok fena oluyorum derin nefes alıp sağa sola dönüp duruyorum. Bu duruma en iyi gelen şey bir şekilde zihni oyalamak. Kitap okumani tavsiye ederim ben çok kotuyken iyice uykum gelene kadar okuyorum iyi oluyor.birde biliyorsan yasin ve fetih oku iyi gelir. Şu hormonlarin atak donemi ile bunlarda bitecek inşallah az kaldi

Bende sadece benim sanıyordum. Çok fenayım çoook.Sürekli zikir çek iyi geliyor.

mide bulantısıda çok kötü be tatlım
ben sabah 7de işe gelmek için kalktım. yatak odasıyla banyo arasında heryere kustum.
işe geldim. otobusten inince tekrar kustum. şuan aç aç ve soğuk soğuk terleyerek dolaşıyom...

mide bulantısıda çok kötü be tatlım
ben sabah 7de işe gelmek için kalktım. yatak odasıyla banyo arasında heryere kustum.
işe geldim. otobusten inince tekrar kustum. şuan aç aç ve soğuk soğuk terleyerek dolaşıyom...
Allah yardimcin olsun.ben bir haftadır iyiydim seviniyordum dün bugun eskiye döndüm gözümü açamıyorum migdemde cok kötü ama şükürler olsun okullardan idari izinliyiz bulanti ve halsizlikle işe gitmek gerçekten zor bir inşallah kısa surede toparlarsin

Hamilelikten canım bendede aksamlari oluyor duvarlar üzerime yürüyor nefesim daralıyor çok fena oluyorum derin nefes alıp sağa sola dönüp duruyorum. Bu duruma en iyi gelen şey bir şekilde zihni oyalamak. Kitap okumani tavsiye ederim ben çok kotuyken iyice uykum gelene kadar okuyorum iyi oluyor.birde biliyorsan yasin ve fetih oku iyi gelir. Şu hormonlarin atak donemi ile bunlarda bitecek inşallah az kaldi

Yalnız olmadığını bilmek güzel. Ama keşke hepimiz icin daha rahat olsa. Ben işimden memnun değilim bu yıl. Her sabah kalktigimda ozellikle işe gelecegim günler ağlaya ağlaya geliyorum. Peki ne zaman geçer bilen var mi? Canım dua ediyorum yasin inşirah surelerini okuyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bebeklerimizi korusun. 4 5 ay daha calismam lazim. 2. Donem izne ayriliyorum insallah ama istifa etmwyi bile dusunuyorum.

Back