2016 nisan anneleri buraya

Hamileliğiniz istemeden mi gerçekleşti?

• Ankete Katılan
    150
Kızlar merhaba cevap veren olursa çok sevinirim.gece ellerim çok taşınıyordu bende elma sirkesi sürmek istedim bu sırada keskin kokuyu bir an kokladim. Bunun zararı var mi fikri olan ??
Zararlı kimyasalları filan koklamak sıkıntı yaratıyor, sirke doğal bisey yani bence bisey olmaz, içini rahat tut :)

Merhaba... Kızlar bugünlük kontrolumu bitirdim. Demiştim doktor %80 düşük riskin var demişti. Simdi de gördün mu iste veren öyle boyle veriyor dedi bana kesin düşük yaparmışım gözüyle bakıyordu herkes. Bebeğimle tutunduk birbirimize. Durumu öyle cabuk düzelmiş ki şükürler olsun. Doktorum artik hafta hafta değil de aylık olarak gidebilecegimi söyledi. Yinede tedbiri elden bırakmamamı da tembihledi. Çok şükür gayet sağlıklıyız kuzucukla

Maşallah canım inşallah rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip eder :) çok sevindim :)

Gözün aydin çok sevindim senin adina. Iyi düşünmeye olumlu olmaya ve cok dikkat etmeye devam:)

Bugun kontrolum vardi
Sukur hersey yolunda bicirigimin eli kolu belli oluyor accik insancik olmuş.
Doktor magnezyum ve kabiz ilaci yazmis eczanede gordum sastim çünkü bagirsakta tersine sıkıntı olursa olur kabizlik yasamam ve magnezyum 3 ay sonrasi verilir normalde...

Merhabalar kizlar 3 gundur bulantilarim başladı vulantim oluyor ama canim ayrica biseylerde istiyor sadece sabhlari safra cikariyorum sanirim ( pardon acikca yazdim migdeniz bulanmasin sizinde )
Cuma gunu kontrol var bakalim bebegimin kalp atislarini duyabilicekmiyim cok heyecanliyim insallah duyarimm saglikli oldugunu gorurum cok korkuyorum kaybedicem diye alalhim bebeklerimzii bize bagislasin

Meraba kızlar,
Kilolarınız ne durumda, kilo alan var mi? Ben daha şimdiden 1 kilo aldım bile. Aslinda baya iştahsızlık da var, normalde yediğinden daha az yiyorum. Anlamadım, karin mide bolgem o kadar sis ki en az 3 kılo almış gibi görünüyorum. Siz ne durumdasınız ?

Merhaba canım. Ben 1 hafta önce doktordaydım mide bulantısı nedeniyle 2 kilo vermiştim ama bu ara benim de
Midem çok sis. Ama bence takmaya hiç gerek yok ilerleyen aylarda ( tabi allah nasip ederse) yürüyüşe başlarız. 12kiloya kadar yolu var :) bu arada benim de muhtemel doğum 23 ü

Hanimlar merhaba ben mayis annesiyim ama siz bizden önde oldugunuz icin bu evreleri atlatmissinizdir. Ben bugun keseyi gordum. 35. Gunumuzdu. 46. Gune kalp atislari icin randevu aldim o gun gitsem erken mi olur yoksa duyabilirmoyoz. Siz kacinci gunlerde duydunuz

D

Doktor kalp atisi için uygun gün vermiştir zaten. 6. Haftadan sonra duymuştum ben sende o gün duyarsın şimdiden hayırlı olsun :)

Bende birden 3 kg verdim ama normalden az ve hafif yememe ragmen sabitim şu sıra...

2 hagta sonra gel dedi bana tam bugun bayrama denk geliyor o hafta basina aldim bende ama bilemedim
Bence sonrasina al garanti olsun cunku duymazsa birdaha gitmen gerekecek ve tüm bayram niye duymadim sonra duycam mi kafana takilip duracak

Bende birden 3 kg verdim ama normalden az ve hafif yememe ragmen sabitim şu sıra...

Bence sonrasina al garanti olsun cunku duymazsa birdaha gitmen gerekecek ve tüm bayram niye duymadim sonra duycam mi kafana takilip duracak
Valla canim su an onu gectim morelim cok bozuk.
Bugun bazi kan tahlilleri yapti doktor int sonuclara baktim bazi degerler cok yuksek cikti. Aciklamara baktim goggledan losemi bilmem ne yaziyor. Hamilelikde normal mi yoksa kotu bisi var bulmiyrm

Valla canim su an onu gectim morelim cok bozuk.
Bugun bazi kan tahlilleri yapti doktor int sonuclara baktim bazi degerler cok yuksek cikti. Aciklamara baktim goggledan losemi bilmem ne yaziyor. Hamilelikde normal mi yoksa kotu bisi var bulmiyrm

Ay Allah korusun.. B
İstersen bi at bizim test sonuçları ile karşılaştıralım belki normaldir bilemedim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…