Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2016 nisan anneleri buraya
- Konu Sahibi EsraGaye
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yok canim kötü düşünme doppler fakanda alma rabbim ömür verdiyse doğacak inşallah strese sokma kendini çok tedirgin olduysan git baska doktorda dinle icin rahat etdinevde kullanilan doppler lar varmis kullanan var mi? Mide bulantim halsizligim bi anda yok oldu. Sabahtan beri sanki hicbirseyin yok gibi. Internette surekli bebegin kalbi durmustur yaziyor kotu dusunmek istemiyorum ama doktorumda izinde zaten kalp atisi duyuluyorsa doppler alayim diyorum?
- 19 Ağustos 2015
- 75
- 28
- 8
- 34
Çok geçmiş olsun canım. Benim bildiğim kadarıyla diş için antibiyotik, ağrı kesici gibi ilaçları ilk 3 aydan sonra öneriyolar. Ama işte ağrıya katlanmak da zor. Benim de iki gündür kulağımda ağrı ve tıkanıklık başladı, iltihap var galiba. Yarın doktora gidicem ama muhtemelen aynı şeyleri söyliycek, internette de bisü şeyler yazıyo ama hangisi işe yarar bilmiyorum. Kulak ve ağız bölgesinde tuzlu su veya sirkeli su iltihabı alıyormuş ama denemedim ben de.Kizlarrr merhabaaaa benim dis agrim var 20 lik dis usteki 20liklerin alinmasi gerekiyormus ama dis hekimi hamileyken mumkun degil dedi kendi doktoruna bi danis ilac kullanmayida tavsiye etmedi dis ağrısından olucem artik yaaaa disim cok agriyo kulagim agriyor tavsiye edebiliceginiz bisey varmi karanfil zeytin yapragi denddim pek bi faydasi olmasi
- 31 Ağustos 2015
- 275
- 524
- 53
Canım valla benim 6 haftadan 8. haftaya kadar çok çektim öyle ki açım yemeğe oturdum yiyemeden sinirden ağlayarak kalktım falan ama şuan da yani 9. haftaya girince azaldı ciddi derecede.. tabi bu durum bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir ve uyanır uyanmaz daha yataktan kalkmadan (mide asidi aktifleşmeden) başucumda tuzlu çubuk kraker var ondan atıyorum ağzıma hemen çok büyük etkisi oldu doktorum tavsiye etti aynı şekilde internette de ve bende bulunan hamilelik kitabında da aynısını okudum.kızlar bu mide bulantısı nezaman biter.
Bunun dışında kendimizde bulantı yapan yemekleri içecekleri saptayıp yağlı yiyeceklerden kaçınmamız lazım.
- 4 Ağustos 2011
- 431
- 527
- 53
Çok geçmiş olsun canım. Benim bildiğim kadarıyla diş için antibiyotik, ağrı kesici gibi ilaçları ilk 3 aydan sonra öneriyolar. Ama işte ağrıya katlanmak da zor. Benim de iki gündür kulağımda ağrı ve tıkanıklık başladı, iltihap var galiba. Yarın doktora gidicem ama muhtemelen aynı şeyleri söyliycek, internette de bisü şeyler yazıyo ama hangisi işe yarar bilmiyorum. Kulak ve ağız bölgesinde tuzlu su veya sirkeli su iltihabı alıyormuş ama denemedim ben de.
Iltihap varsa kulak.icinr damla tarzi.iki tane ilac veriyorlat,.bebegi etkilemeyecek.seyler bence.., iltihapsa agrin artar
- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.038
- 198
- 34
- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
İNŞ BENİMDE AZALIR BİRAN ÖNCE.Canım valla benim 6 haftadan 8. haftaya kadar çok çektim öyle ki açım yemeğe oturdum yiyemeden sinirden ağlayarak kalktım falan ama şuan da yani 9. haftaya girince azaldı ciddi derecede.. tabi bu durum bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir ve uyanır uyanmaz daha yataktan kalkmadan (mide asidi aktifleşmeden) başucumda tuzlu çubuk kraker var ondan atıyorum ağzıma hemen çok büyük etkisi oldu doktorum tavsiye etti aynı şekilde internette de ve bende bulunan hamilelik kitabında da aynısını okudum.
Bunun dışında kendimizde bulantı yapan yemekleri içecekleri saptayıp yağlı yiyeceklerden kaçınmamız lazım.
CUBUK KRAKER SARI LEBLEBİ YİYOM.
- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
BERBAT MİDE BULANTISI.kızlar iyi akşamlar nasıl gidiyor
- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
Canim disiniol diye bitkisel bisey buldum o cok ise yaradi bende ondan yapiyorum ara ara bi nebzede olsun hafiflediÇok geçmiş olsun canım. Benim bildiğim kadarıyla diş için antibiyotik, ağrı kesici gibi ilaçları ilk 3 aydan sonra öneriyolar. Ama işte ağrıya katlanmak da zor. Benim de iki gündür kulağımda ağrı ve tıkanıklık başladı, iltihap var galiba. Yarın doktora gidicem ama muhtemelen aynı şeyleri söyliycek, internette de bisü şeyler yazıyo ama hangisi işe yarar bilmiyorum. Kulak ve ağız bölgesinde tuzlu su veya sirkeli su iltihabı alıyormuş ama denemedim ben de.
- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
Kizlar merhaba dun kanamam oldu dun 6+2 gunluktuk acil doktorumu aradim ve gittim gemwn doktor kesesinin buyudugunu yolk sacin olustugunu bebegide gordugunu tabi bebek minicik bi noktaaa gibi :) ama kalp atislarini alamadigini bu haftada normal oldugunu ancak haftaya mutlaka gormemiz gerektigini soyledi haftaya 7 haftalikken kontrl var ve ben kalo atisini duyamicam diye cok korkuyirum düşük icin de koruma amacli bir igne yaptirttikbi taneydi progestani arttirdi boyle sizler kalp atislarini ne kadarlikken aldiniz
- 31 Ağustos 2015
- 275
- 524
- 53
Kızlar bu arada bebişlerimiz öncelikle sağlıklı olsunlar inşallah da cinsiyeti için içinden bir şey geçen ya da hisseden var mı?
Ben küçüklüğümden beri benim olursa oğlum olur diyordum rüyalarımda hep erkek bebek sahibi olduğumu görüyordum ama şimdi içime hep kız diye doğuyor bebek eşyaları bakarken hep pembe olanlara bakarken buluyorum kendimi şimdiden merak ediyorum aslında :)
Var mı sizin tahminleriniz?
Ben küçüklüğümden beri benim olursa oğlum olur diyordum rüyalarımda hep erkek bebek sahibi olduğumu görüyordum ama şimdi içime hep kız diye doğuyor bebek eşyaları bakarken hep pembe olanlara bakarken buluyorum kendimi şimdiden merak ediyorum aslında :)
- 31 Ağustos 2015
- 275
- 524
- 53
Kizlar merhaba dun kanamam oldu dun 6+2 gunluktuk acil doktorumu aradim ve gittim gemwn doktor kesesinin buyudugunu yolk sacin olustugunu bebegide gordugunu tabi bebek minicik bi noktaaa gibi :) ama kalp atislarini alamadigini bu haftada normal oldugunu ancak haftaya mutlaka gormemiz gerektigini soyledi haftaya 7 haftalikken kontrl var ve ben kalo atisini duyamicam diye cok korkuyirum düşük icin de koruma amacli bir igne yaptirttikbi taneydi progestani arttirdi boyle sizler kalp atislarini ne kadarlikken aldiniz
Canım İnşallah sağlıklı sıhhatlidir bir şey olmaz ama bence boşuna endişeleniyorsun çünkü ben 7 haftalıkken gittiğimde duyamadım ama 1 hafta sonra gittiğimde yani 8 haftalıkken geyet net duydum :) daha çok küçük olduğu için duyamaman normal bir hafta bile çok şey farkettiriyor :) hiç olumsuz düşünme :)
- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
İnsallahhhh canimmmmm korkuyorum benim bi tane kaybim var bir daha olmasindan korkuyom karindan mi duymustunuz canim vajinadan ultrasonlami duymustunuzCanım İnşallah sağlıklı sıhhatlidir bir şey olmaz ama bence boşuna endişeleniyorsun çünkü ben 7 haftalıkken gittiğimde duyamadım ama 1 hafta sonra gittiğimde yani 8 haftalıkken geyet net duydum :) daha çok küçük olduğu için duyamaman normal bir hafta bile çok şey farkettiriyor :) hiç olumsuz düşünme :)
- 12 Temmuz 2015
- 477
- 552
- 33
Kızlar merhaba.... Bugün acayip mutluyum. Doktora gittim düşük tehlikemin geçtiğini söyledi çok şükür. Pazartesiye kadar yatacakmışım yine pazartesinden sonra kalkabilirmişim. Kaynanam bana bakıyordu sağolsun ama ben evimi de çok özlemiştim pazartesi evime gidebileceğim. Bebeğim sağlıklı...
- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
Sevindim canim durumunun duzelmesine darisi venim basima artik canim kanaman cok mu oldu birde kalp atisini ne zaman aldinizKızlar merhaba.... Bugün acayip mutluyum. Doktora gittim düşük tehlikemin geçtiğini söyledi çok şükür. Pazartesiye kadar yatacakmışım yine pazartesinden sonra kalkabilirmişim. Kaynanam bana bakıyordu sağolsun ama ben evimi de çok özlemiştim pazartesi evime gidebileceğim. Bebeğim sağlıklı...
- 12 Temmuz 2015
- 477
- 552
- 33
Sevindim canim durumunun duzelmesine darisi venim basima artik canim kanaman cok mu oldu birde kalp atisini ne zaman aldiniz
Ben kalp atışını 6+5 ken duydum.. Geçen hafta çarşamba günü duydum ama perşembe akşamı benden kara bir kan parçası geldi sancım falan yoktu. Cuma günü hastanede yattım aksama kadar %80 düşük riskim bardi hastaneden beri kanamam hic olmadı şükür bebeğinde kalbi hep atıyordu.
Simdi de daha güçlü atıyormuş normale dönmüş beni çok korkuttu ya.
Sana iğne vurduysa doktor çok endişelenme ve lütfen yatıp dinlen varsa imkanin
Bende 7. Haftada duydum.kizimdada 7. Hafta duymstum.Kizlar merhaba dun kanamam oldu dun 6+2 gunluktuk acil doktorumu aradim ve gittim gemwn doktor kesesinin buyudugunu yolk sacin olustugunu bebegide gordugunu tabi bebek minicik bi noktaaa gibi :) ama kalp atislarini alamadigini bu haftada normal oldugunu ancak haftaya mutlaka gormemiz gerektigini soyledi haftaya 7 haftalikken kontrl var ve ben kalo atisini duyamicam diye cok korkuyirum düşük icin de koruma amacli bir igne yaptirttikbi taneydi progestani arttirdi boyle sizler kalp atislarini ne kadarlikken aldiniz
Sanki erkek yada ne bilim çin takvimi erkek gösteriyor ondan mi etkilendim bilmiyorumKızlar bu arada bebişlerimiz öncelikle sağlıklı olsunlar inşallah da cinsiyeti için içinden bir şey geçen ya da hisseden var mı?