• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hayırlı kandiller kızlar.. bugün 37. Haftamız doluyor yarın 38. Haftaya adım atıcaz çooook mutluyum şükürler olsun. Allah bebişlerimizin hayırlı sağlıklı salih evlatlar olmasını nasip etsin inş. Bebek hasreti çekenlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inş

Çok tedirginim çok sürekli aklım hareketlerde ne bi yere gitmek istemiyorum ne bi işle uğraşmak. Kaçırırım diye. Jel gibi akıntılar kahveli ve kanlı hala geliyo benden normal demekki bi tanesi top gibi geldi nişan zannedersem o ama devamı geliyo yani :) ben mıayeneyi çarşamba oldum bende doğumsal bi işey yok inşallah senin hemen olur :)

İnşallah canm bekleyen zamani dolan hepsi doğar insallah hayırlısıyla

40+2den gunaydinlar hayırlı kandiller kizlar..
Yine dogum haberleri var maşallah Allah hayirli etsin sutunuzu bol etsin inşallah..
Dunku uyarıcı muaynedenmi bilmiyorum ama sabaha kadar camasrda bi islaklik suyum geldi sanip kalktığımda yoğun jel gibi akinti geldiğini gordum kahverengmsi renkte sanirim nisanim geldi bakalim daa ne kadar beklicess..
sihirlikk sihirlikk dun doktor zamanin gecti hareketleri cok iyi takip et rn az 3 saatte 1 olmasi gerekiyor dedi sende dikkat et canm
hadi bakalım canım ben doğuramıyorum bari önden sen yürü.

@keleback Z zeyaren
Ay kızlar demeyin yaaa
Benim de kızım 25aylik
Oglumun doğumuna da 1 hafta kaldı
Nolur güzel yanlarını da anlatın :)
En güzel yanı kuzucuklar ın o cennet kokuları =) aslında daha bir sürü güzel yani var ama şu an aklıma gelmiyor =D yok yok bazen zor olsa da varlıkları herşeye değiyor inşallah sağlıkla alırsın sende meleğini kucağına hayırlı doğumlar olsun..

Benimde 2 yaşında bi kızım 18 günlük bi oğlum var gerçekten çok zor bi yandan kızımın kıskançlıkları bi yanda uykusuzluk..Rabbim kolaylık versin
Benimde 21 aylik ilki digeri 14 gunluk ogullarim var annem yanimda esim cok yardimci ama benim hic biseye vaktim yok mama ver bezlerini degistir gazi cikar oyun oyna zaman akio gidio Allah yardimcimz olsun:)

Bende aşırı alinganim, içimde fırtınalar kopuyor :KK43: 5 den beri uyusun diye ugrasiyorum, aman yaaaa çok zormus :KK43:
canım benmde oğlum 19 günlük oldu geceleri huzursuz ve ağlıyorsa muhtemelen açtır ben il zamanlar geceleri aralıksız 3-4 saat memede tuttuğumu bilirim meğerse sütüm yetmiyormuş çocuk açmış ondan ağlıyıp uyumuyormuş maalesef sarılığı 19 olup doktor bebeğimi 6 günlükken hastaneye yatırdığında anladık aç olduğunu şimdi meme ve mama veriyorum karnı toksa gazı çıkmışsa altıda temizse uyuyor yavrum maşallah

al bende de o kadar oğlum 21 aylık , kızım allahın izniyle bugün yarın doğacak. kıskançlıktan çok korkuyorum
Bizde cok fazla kiskanclik var canim sanki kardesi hic yokmus gibi davranio aglayinca sinir oluo ara sirada hirpalio kucugumu 1 sn yalniz birakmaya gelmio biraz zorlanicaz ama buyudukce rahata ercez herhalde bizde;)

Merhaba kızlar,
Alıntılar a sonra bakacagim. Tebrik eden.herkese teşekkür ederim.
Evvela iyi kandiller ..
Dogum yapan arkadaşlar anali babali büyütsün.
Bekleyenler ne.olur stres yapmayın
Benim kizim kakasini.yapmış icime.
Strese girmiş kuzum.
Gecenki sinir krizim esnasında sıkıntı yapmış olmalı yavrum.
Kendimi cok.kötü hissettim.
Inanin.hersey önce saglik.
Dun sanki kaka gibi bisi kustu yavrum.
Oysa kakasini yemedi demislerdi.
Bir suru.kan.tahlili vs yapacaklar.
Ayrica irkilme.titreme geliyor. Karnimdayken de hissederdim. Ona da bakacaklar.inşallah birsey cikmaz.
Allah kimseyi evladı ile sinamasin.
Diyecegim o ki asla stres yapmayın.
Eninde sonunda geliyor kuzular.
Uzdugumuze degmez.
Herkese selamlar..
canım hiç canını sıkma ben doğum yaptım bebeğim kalbidurmuştu hemen götürdüler yüzünü bile görmeden kuveze 8 saat sonra yanıma geldi yavrum hastaneden çıktık 4 gün sonra tekrar hastaneye yattık sarılık çok yüksek diye ardından idrar yolu enfeksiyonu ve 6 günlük bebeğime 6 tane antibiyotik iğne vuruldu hergün tabi bu süre zarfında ben çok üzüldüm sütüm kesildi bebeğime mama vermek zorunda kaldım halada veriyorum yani demem o ki her şey geçiyor canını sıkma allah beterinden saklasın

Kızlar geçmişi okuyayım diyorum ama 500 sayfa birikmiş
@neff1316 canım 1.800e bsi kalmamış çok sevindim maşallah Defneye :)
Kedibochi Kedibochi canım bi alintini gördüm benim bebişimle de 3.800 civarı yazmissin doğum yaptın sanırim Rabbim sağlık sıhhat versin bize de nasip etsin

Biz hala beklemedeyiz
Geç uykular zorlamaya basladi ara ara
Sezaryen tarihi 27 mayis
Bi heyecan geliyor bi korku
Sanirim spinal olacak
Drum epiduralden çok spinal tavsiye etti
Bakalim anestezi Dru ne onerecek
ameliyat günü gorusecekmisiz
Ultrason 3800.diyordu ama 3550 gr dogdu canim.
200 300 gr arasi yanilma.payi var

Benimki de kakasını yapmıştı oğlum bi şey olmadı canım bi antibiyotik verdiler tamam geçmiş olsun irkilme için de tahlil mahkil yaptırma bence daha çok minik
Sagol canim allah razı olsun.
Kaka yutmuş sanirim. Kabul de etmediler bunu.
Midesino.yikadik temizdi dediler. Demek ki kalmis. En son benim sutume kanlı dir.dediler. sagip.bakacaktik. makineye.sut.gelmedi.
Ama.kizim da emip.uyuyor. sanirim benim makineye degil kizima sutum.var.
Irkilme de azaldi insallah tükenecek
İnş tahliller iyi çıkar canım. Kendini suçlama boşuna. Stres doğum sonrası da iyi değil sütü etkiler biliyorsun
Haklısın canim.
O pis.seyi.kusmadan kizim bumburuk yüzüyle keyifsizdi. Ayy ne.musmulaa bu.kiz diye sevmiştim ilk.gorunce.
4 saat gözetim de kaldi.
Kusunca yavrum rahatladi rengi bile pembe oldu.
Demek ondan mis.
Neyse simdi keyfimiz yerinde.
Ah keske normal doğurabilseydim. Sezaryen sonrasi cok zormus cok

Benimde 21 aylik ilki digeri 14 gunluk ogullarim var annem yanimda esim cok yardimci ama benim hic biseye vaktim yok mama ver bezlerini degistir gazi cikar oyun oyna zaman akio gidio Allah yardimcimz olsun:)
Eşim değil ama allah razı olsun kayınvalidem çok yardımcı bana ama yine de gerçekten duş almaya bile vakit yok amin aminn =)

Dün nazar deydi bebeğime çok sakindi .Nolduysa dün oldu 5 saat durmadan ağladı.en son saç kurutma makinesini çalıştırdık sustu .gene ağladı öyle sakinledi popoSubuda pisik yaptık.inanılmaz gaz sancısı var sürekli gaz atmaya calisiyor.aguline kullaniyorDuk pek ise yaramadı.dünde zinco aldık bakalım o ne yapacak .kızlar sürekli ağlama var susmuyor.nefessiz kalana kadar ağlıyor.gaz çıkarıyoruz gene gazı var.bana iyi bi pisik kremi lazım bebeği nasıl rahatlabilirim.

Öncelikle dogum yapan anneler hayırlı olsun. Benim bi sorum olacak 38+6 haftdayım dün gece sırtımda ve kasıklarımda hafif hafif sancı vardı adet sancısı gibiydi gece uyuyamadim.sonra geçti şuan hiç ağrım yok sadece bebek baskı yapiyor alta ne yapmaliyim suyum gelmedi nişan da yok sizce dogum mu başlıyor

Dün nazar deydi bebeğime çok sakindi .Nolduysa dün oldu 5 saat durmadan ağladı.en son saç kurutma makinesini çalıştırdık sustu .gene ağladı öyle sakinledi popoSubuda pisik yaptık.inanılmaz gaz sancısı var sürekli gaz atmaya calisiyor.aguline kullaniyorDuk pek ise yaramadı.dünde zinco aldık bakalım o ne yapacak .kızlar sürekli ağlama var susmuyor.nefessiz kalana kadar ağlıyor.gaz çıkarıyoruz gene gazı var.bana iyi bi pisik kremi lazım bebeği nasıl rahatlabilirim.
Canım metsil al ben kızımdada onu kullanmıştım oğlumdada kullanıyorum şimdi çok rahatlatıyo.

Süper bir doğum olmuş canım çok sevindim darısı bekleyenlerin başına Allah analı babalı büyütsün

canımmm benim yaa. harika bir dogum hikayesi!
allah analı babalı büyütsün gözün aydın !
bir arkadaşımız daha yavrusuna kavuştu. şükürler olsun.
mis kokulu evladına doy ve iyice dinlen canım. harika bir zamanlaması var oğluşunun maşallah.
öpüyorum:KK200:

Ayyyy gözünaydın mavitepe cim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bizim yerimizede kokla minnoşu sağlıklı huzurlu günleriniz olsun:dua::anne::KK200:

mavitepe mavitepe hayırlı olsun. Çok sevindim. Kisa sürede atlatmissin darısı biz bekleyenlere :halay: :KK200: :anneadayı:

mavitepe mavitepe guzel bir dogum olmus. Bol sutlu gazsiz sıkıntısız guzel gunler gecirin bebisinle. Hemen toparlanip kendine gelirsin insallah.

Ay Mavitepecim cooooook sevindim. Gözün aydın ve geçmiş olsun. Oğluşun analı babalı büyüsün ve ömürlü olsun. Hangi hastane de gerçekleşti doğumun? Ankara ya istanbula gittin mi yoksa kendi evinde mi kaldın? Seni bütün gün çok merak ettim. Güzel haberlerini alınca da çoook sevindim. Kocaman öperim!

ohhhh maşallhhhh annesi ne gzel sende kurtulmussun hayırlısıyla

canımmm gerçekten ama gerçekten mis kokulu cenlet kokulular

mavitepe mavitepe gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün :)

mavitepe mavitepe hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin çok sevindim erken erkn olacak dediler bu zamana kadar sabır etti bebisin

Cok guzel doğumun olmus maşallah Allah anali babali büyütsün inşallah darisi biz bekleyenlere

Canim hayirli ugurlu olsun ne guzel su gbi olmus dogumun..bizleri unutmadigin icin de allah razi olsun darisi basimiza insallah :)

Gözünüz aydın canım, analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütün inş. Bizim için de kokla paşanı :KK36:

Ay canım gözün aydın.güle güle büyüt bebeğini.

gözün aydın canım o kadar güzel anlatmissin ki insanın doğura si geliyor.sağlıklı hayırlı bi ömrünü z olsun inşallah

Ay masallahhh ne kadar kolay bi dogum olmuş aynı şekilde evladinida büyütmek böyle kolay ve sıkıntısız olsun allah sizi ona onu size bağışlasın cumlemizin ins

Canım gözün aydın kavusmussun oğluşuna Allah bundan sonra o minik elleri hep tutmayı kokusunu doya doya icine cekmeyi nasip etsin:KK200: gerçekten dünyanın en güzel duygusuymus annelik:anne:. Ömrü bahtı güzel olsun inşallah :dua:

kızlar alıntı yapabildiğim yapamadığım herkese çoook teşekkür ediyorum. minik bir bebek ve cümbür cemaat aileyle birazcık zor oluyor, sütüm az gibi ya da sütüm normal bizim oğlan baya iştahlı bilemiyorum, o birazcık sıkıntı şimdilik, umarım aşıcaz oğlumla. Dünyanın en tatlı duygusu derlerdi ama bu kadar olacağı aklıma gelmemişti, bu bambaşka bişeymiş :)
Onun dışında doğum sırasında kesi ve yırtıklardan kaynaklı dikişlerim var. Oturmam yasak, ya ayaktayım ya da yatıyorum, tabi ki kısa bir sürelik durum böyle. Kimler doğurdu, malesef çok bakamadım bu dönemde. Doğuranlara hayırlı olsun, analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. Hep aklımdasınız, fırsat buldukça girmeye çalışıcam. Öpüyorum hepinizi..

Back
X