-
- Konu Sahibi CadiKazani
Insallah:)Bakalım bu ay bende bu topikte yer alabilecek miyim
Insallah sende aramiza hosgeldin:)kızlar ben de bugün test yaptıma evde 2 .çizgi silik çıktı, yarın doktora gideceğim, inşallah hamileyimdir, ama hiç bir belirti yok :S
Aynen bende de silik :) bende yarın gıdecegım haberlerımızı yazalım buraya :)kızlar ben de bugün test yaptıma evde 2 .çizgi silik çıktı, yarın doktora gideceğim, inşallah hamileyimdir, ama hiç bir belirti yok :S
ben düşük yaptım :'(Tebrikleer cok yakin tarihlerimiz bnde carsamba gidicem doktora ultrasonda bakacakyaz mutlaka doktor ne dedi neler oldu ne gibi testler istedi anlat
Tebrikler allah kucağına almayı nasibetsin inşaallah.Desene keseyi görürsün bu degerleMerhaba kızlar benimde silik çıkmıştı adetimi 1 gün geçtim kan 1132 çıktı bugün yani 48 saat sonra 3063 çıktı silik çizgiden kormayın hamile olabilirsiniz yani))
Merhaba kızlar benimde silik çıkmıştı adetimi 1 gün geçtim kan 1132 çıktı bugün yani 48 saat sonra 3063 çıktı silik çizgiden kormayın hamile olabilirsiniz yani))
kızlar ben perşembe test yaptrmştm 56 çkmştı bugün tekrar yaptrdım 594 çıktı
canım benim tüp bebek 10 gün önce transfer yaptırdım 6. gün 56...10.gün 594 çktıGünün kaç gün geçti acaba?
Ayy çok güzel maaşallah annesi sımsıkı tutunsun annesine bebişin.İlk 3 ay hiç kendini yorma sitresten uzak dur inşaallah hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin alllahım.canım benim tüp bebek 10 gün önce transfer yaptırdım 6. gün 56...10.gün 594 çktı
inşallah canım hayırlısı ile o sürecide atlatırız inşallah doktor ikiz olablr dediAyy çok güzel maaşallah annesi sımsıkı tutunsun annesine bebişin.İlk 3 ay hiç kendini yorma sitresten uzak dur inşaallah hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin alllahım.
canım benim tüp bebek 10 gün önce transfer yaptırdım 6. gün 56...10.gün 594 çktı
inşallah canım teşekkür ederim:)Hımmmm hayırlı olsun canım, sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşallah.
Ozaman vitaminlerini hiç aksatmadan al.Ben ikiz gebelik yaşadım ordan biliyorum öncesinden vitamin kullanmamıştım ve bende aşırı yorgunluk halsizlik aşırı uyku hali ve baş dönmesi bide çok fazla ellerim titriyodu engelleyrmiyodum ellerimin titremesini tabi çok fazlada sitres üzüntü yaşatmışlardı onunda çok etkisi oldu bu durumlara.O yüzden kendine dikkat et ikiz yavrucukların sağlıkla hayırla gelsin inşaallahinşallah canım hayırlısı ile o sürecide atlatırız inşallah doktor ikiz olablr dedi
kızlar hormon testlerini yaptınızmı benim tsh 4.56 çıktı endokrine gönderdiler endokrin doktoru testi tekrarlıyacak. ne olur dua edin birde antikor testi yapacaklar ne işe yarıyor bu testte neye bakıyorlar bilmiyorum ama tsh beni yıktı biraz
Antikor testi kan uyuşmazlıgı testi büyük ihtimalle.Sitres yapıp kendini üzme cnm bu testlerin yapılması gayet normal hamilelere inşaallah güzel sonuçlar çıkarkızlar hormon testlerini yaptınızmı benim tsh 4.56 çıktı endokrine gönderdiler endokrin doktoru testi tekrarlıyacak. ne olur dua edin birde antikor testi yapacaklar ne işe yarıyor bu testte neye bakıyorlar bilmiyorum ama tsh beni yıktı biraz