2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar benim ciddi derecede dusuk tehlikem var.kanamam oluyo surekli calisanda bi hamileyim.suan on gun raporluyum.dusuk ilaci kullaniyorum oda bulanti yapiyor.hayirlisi insallah Rabbim uygun gorurse eger benim bebegimde dogucak insallah

Kizlar benim ciddi derecede dusuk tehlikem var.kanamam oluyo surekli calisanda bi hamileyim.suan on gun raporluyum.dusuk ilaci kullaniyorum oda bulanti yapiyor.hayirlisi insallah Rabbim uygun gorurse eger benim bebegimde dogucak insallah
Canim benim ayaklarinin altina yastik koy dinlen, bebegin saglikliysa sana tutunacak ve direnecektir zaten

Allah korusun bebeklerimizi benim de riskli gebelik ilki düşük oldu bu ikinci inşaallah nasip olur da devam eder hepimizin

Kızlar merhaba ben de iki gun once test yaptım silik 2. Çizgi vardı ertesi gun bı daha yaptım çizgi biraz daha netleşti hafta sonuna denk geldıgı ıcın yarın hastaneye gıdıcem ınsallah vardır eğer varsa bende Mayıs annesi Olacağım ınsallah adetim gecikeli bugun 7. Gun aslında silik çıkmaması lazımdı ama gec yumurtlamam oldu sanırım bakalım cok sabırsızım yarın için bana dua edin

Hosgeldin babybabycat.cizginin silik olmasi bile gebelik oluyo canim.benim varla yok arasiydi.kan testinde cok net hamilelik cikti.hayirli olsun:)

Hosgeldin babybabycat.cizginin silik olmasi bile gebelik oluyo canim.benim varla yok arasiydi.kan testinde cok net hamilelik cikti.hayirli olsun:)
Sagol canım cok heyecanlıyım umarım Öyledir hemen ertesi gun baska bir markayla tekrar yaptım biraz koyulasmış bı 2. Çizgiyi gordum bugun 3. Defa test yaptım ama hala net ama silik tam koyu degıl koyulması gerekmez miydi o da korkuttu beni kafama cok taktım

Ikinci cizgi ilk cizgi gibi ayni derecede net olmuyo.gebesin buyuk ihtimal ama yarin mutlaka doktora git canim.son adet tarihin ne zamandi?

Yok canım ben anlatamadım silik çizgiyi gördükten sonra ertesi gun bir daha yaptım ama çizginin sılıklıgınde bı degısıklık yoktu deger arttıkça koyulaşır az da olsa ondan acaba test mı yanıltıyor beni dedım yarın gıdıcem doktora ınsallah vardır canım bu arada sat 26 Temmuz dü 7 gun gecmıs görünüyor ama ben gecen ayda 32 günde adet oldum sanırım gec oluyorum eğer yine 32 günde olduysam 4 gun gecikme var o zamn yarın görucez bakalım

Insallah canim hamilesindir.ki buyuk ihtimalde oylesin.heyecan yapma yarini bekle bende merak ettim.yarin doktora gittikten sonra neticeyi yazmayi unutma.insallah bebis karninda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…