-
- Konu Sahibi CadiKazani
Kizlar benim de pozitif cikti dun, insallah boyle devam ederse ben de geliyorummmdualarim bizlerle ve bebislerimizleeeee
Cok sagol canim benim, insallah devam etsin ve bebislerimiz de saglikla gelsinHayirli olsun uniqueness.
ninini
Insallah canim amin.benim biraz problemli ama bakalim insallah hersey normale girer.Cok sagol canim benim, insallah devam etsin ve bebislerimiz de saglikla gelsin
Senin ne gibi problem varInsallah canim amin.benim biraz problemli ama bakalim insallah hersey normale girer.
Ne sIkIntIn var canim?Insallah canim amin.benim biraz problemli ama bakalim insallah hersey normale girer.
Canim benim ayaklarinin altina yastik koy dinlen, bebegin saglikliysa sana tutunacak ve direnecektir zatenKizlar benim ciddi derecede dusuk tehlikem var.kanamam oluyo surekli calisanda bi hamileyim.suan on gun raporluyum.dusuk ilaci kullaniyorum oda bulanti yapiyor.hayirlisi insallah Rabbim uygun gorurse eger benim bebegimde dogucak insallah
Hosgeldin babybabycat.cizginin silik olmasi bile gebelik oluyo canim.benim varla yok arasiydi.kan testinde cok net hamilelik cikti.hayirli olsun:)Kızlar merhaba ben de iki gun once test yaptım silik 2. Çizgi vardı ertesi gun bı daha yaptım çizgi biraz daha netleşti hafta sonuna denk geldıgı ıcın yarın hastaneye gıdıcem ınsallah vardır eğer varsa bende Mayıs annesi Olacağım ınsallah adetim gecikeli bugun 7. Gun aslında silik çıkmaması lazımdı ama gec yumurtlamam oldu sanırım bakalım cok sabırsızım yarın için bana dua edin
Sagol canım cok heyecanlıyım umarım Öyledir hemen ertesi gun baska bir markayla tekrar yaptım biraz koyulasmış bı 2. Çizgiyi gordum bugun 3. Defa test yaptım ama hala net ama silik tam koyu degıl koyulması gerekmez miydi o da korkuttu beni kafama cok taktımHosgeldin babybabycat.cizginin silik olmasi bile gebelik oluyo canim.benim varla yok arasiydi.kan testinde cok net hamilelik cikti.hayirli olsun:)
Ikinci cizgi ilk cizgi gibi ayni derecede net olmuyo.gebesin buyuk ihtimal ama yarin mutlaka doktora git canim.son adet tarihin ne zamandi?Sagol canım cok heyecanlıyım umarım Öyledir hemen ertesi gun baska bir markayla tekrar yaptım biraz koyulasmış bı 2. Çizgiyi gordum bugun 3. Defa test yaptım ama hala net ama silik tam koyu degıl koyulması gerekmez miydi o da korkuttu beni kafama cok taktım
Sagol canım tamam yazacağımInsallah canim hamilesindir.ki buyuk ihtimalde oylesin.heyecan yapma yarini bekle bende merak ettim.yarin doktora gittikten sonra neticeyi yazmayi unutma.insallah bebis karninda:)