2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba kızlar benimde silik çıkmıştı adetimi 1 gün geçtim kan 1132 çıktı bugün yani 48 saat sonra 3063 çıktı silik çizgiden kormayın hamile olabilirsiniz yani:KK66:))

Merhaba kızlar benimde silik çıkmıştı adetimi 1 gün geçtim kan 1132 çıktı bugün yani 48 saat sonra 3063 çıktı silik çizgiden kormayın hamile olabilirsiniz yani:KK66:))
Tebrikler allah kucağına almayı nasibetsin inşaallah.Desene keseyi görürsün bu degerle

canım benim tüp bebek 10 gün önce transfer yaptırdım 6. gün 56...10.gün 594 çktı
Ayy çok güzel maaşallah annesi sımsıkı tutunsun annesine bebişin.İlk 3 ay hiç kendini yorma sitresten uzak dur inşaallah hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin alllahım.

Ayy çok güzel maaşallah annesi sımsıkı tutunsun annesine bebişin.İlk 3 ay hiç kendini yorma sitresten uzak dur inşaallah hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin alllahım.
inşallah canım hayırlısı ile o sürecide atlatırız inşallah doktor ikiz olablr dedi :nazar::nazar::nazar::KK68::KK68:

kızlar hormon testlerini yaptınızmı benim tsh 4.56 çıktı endokrine gönderdiler endokrin doktoru testi tekrarlıyacak. ne olur dua edin birde antikor testi yapacaklar ne işe yarıyor bu testte neye bakıyorlar bilmiyorum ama tsh beni yıktı biraz

inşallah canım hayırlısı ile o sürecide atlatırız inşallah doktor ikiz olablr dedi :nazar::nazar::nazar::KK68::KK68:
Ozaman vitaminlerini hiç aksatmadan al.Ben ikiz gebelik yaşadım ordan biliyorum öncesinden vitamin kullanmamıştım ve bende aşırı yorgunluk halsizlik aşırı uyku hali ve baş dönmesi bide çok fazla ellerim titriyodu engelleyrmiyodum ellerimin titremesini tabi çok fazlada sitres üzüntü yaşatmışlardı onunda çok etkisi oldu bu durumlara.O yüzden kendine dikkat et ikiz yavrucukların sağlıkla hayırla gelsin inşaallah

kızlar hormon testlerini yaptınızmı benim tsh 4.56 çıktı endokrine gönderdiler endokrin doktoru testi tekrarlıyacak. ne olur dua edin birde antikor testi yapacaklar ne işe yarıyor bu testte neye bakıyorlar bilmiyorum ama tsh beni yıktı biraz

Antikor testi kan uyuşmazlıgı testi büyük ihtimalle.Sitres yapıp kendini üzme cnm bu testlerin yapılması gayet normal hamilelere inşaallah güzel sonuçlar çıkar

X