- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
-
- Konu Sahibi CadiKazani
Kürtaj olmadiysan beklemen gerekmiyor.ben kurtaj olduğum için 1 ay rahim dinlensin dedi doktor.9 agustosta bende düşük yaptım 5+5günlüktü.Doktor korun yada korunma demedi.Düşükten 1 hafta sonra doktora tekrar gittim herşey normal içerisi temiz dedi.
Yok cnm kürtaj olmadım kese kanamayla düştü zaten.ikinci gün ve 1 hafta sonra tekrar muayeneye gittim herşey normal dedi içerisi temiz dedi zaten düşükten 5 gün sonra tamamen temizlendim.Kürtaj olmadiysan beklemen gerekmiyor.ben kurtaj olduğum için 1 ay rahim dinlensin dedi doktor.
İnşaallah en kisa zamanda bebişin gelir bekletme seniYok cnm kürtaj olmadım kese kanamayla düştü zaten.ikinci gün ve 1 hafta sonra tekrar muayeneye gittim herşey normal dedi içerisi temiz dedi zaten düşükten 5 gün sonra tamamen temizlendim.
Merhaba canım hayırlı olsun bebeğin kanda kaç çıktı değerinMerhaba arkadaşlar nasip olursa bende mayısta alcam yavrumu kucagima her gün onun hayaliyle yasiyorum
dün yaptım 35 çıktı düşük gibi geldi bana halbuki idrar testinde pozitif çıkmıştı şüphe geldi içime pazartesi doktorla görüşcemMerhaba canım hayırlı olsun bebeğin kanda kaç çıktı değerin
canım telaşlanma daha küçüktür oyüzden böyle çıkmıştır benimde tüp bebek dün yaptırdım 56 çıktı pazartesi tekrar yaptırcamdün yaptım 35 çıktı düşük gibi geldi bana halbuki idrar testinde pozitif çıkmıştı şüphe geldi içime pazartesi doktorla görüşcem
demir eksikliği ve guatr da çıktı bendecanım telaşlanma daha küçüktür oyüzden böyle çıkmıştır benimde tüp bebek dün yaptırdım 56 çıktı pazartesi tekrar yaptırcam
onlar hallolur ilaçla pazartesi bende baktırcam onlarademir eksikliği ve guatr da çıktı bende
sen bunu kafana takma canım tedavisi var ayrıca 2002 yılına kadar normal değer üst sınırı 5 miş sakin ol doktorun söylediklerini ihmal etmeKizlar tsh 4.56 cikti