2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Valla çok iyi gitmis
Benim çok yavaş gidiyor
Eskidende böyleydi.
Yakında incecik olursun artik.
Bende paspal geziyorum
Naislsa evdeyum.
Yeni giysi almak istemiyorum bu kilolara
yesilcan86
Eeesende bisi kalmamis ki. Gerek yok diyete
Yakında oda gider senin..

Merhaba mayis anneleri :) biz de 7+10 olduk. Uykularimiz cok bozuldu. Gece sık sık uyaniyoruz ve hic dis yok. Merak ettigim su gunduz uykulariniz kac tane ve ne kadar suruyor

canım aslında bende hamilelikte toplamda 13 kilo aldım. doğumdan sonra çoğu gitmişti. ama hareketli yapım birden eve kapanınca çok kilo aldım. hızlı gitmesinin nedeni belki de budur. ama tıkanma noktası var ya o sıkıntı zaten. o noktayı aşmak lazım.

Merhaba mayis anneleri :) biz de 7+10 olduk. Uykularimiz cok bozuldu. Gece sık sık uyaniyoruz ve hic dis yok. Merak ettigim su gunduz uykulariniz kac tane ve ne kadar suruyor
değişiyor caanım çok düzensiz .genelde 3 ya da 4 kere 40 ar dakika uyuyor .ama çok değişiyor bugün iki kere uyudu mesela

değişiyor caanım çok düzensiz .genelde 3 ya da 4 kere 40 ar dakika uyuyor .ama çok değişiyor bugün iki kere uyudu mesela
2 uyuyo bebisim ama gece uykusuna gecmeden cok uykulu oluyo arada uyutamiyorum.7 de yatirdim bu aksam su ana kadar 4 kere agladi. Sabaha kadar kac olacak bakalim atlatiriz insallah bu duzensizlikleri bir an once

Ben şakasına söyledim canım minyon tipliyimdir zaten hayatım boyunca hiç kilolu olmadım kırmak istemedim sizi
Yooo kirilmadim hatta senin adina sevindim.
Ama bu cidden moral bozukluğu olabilir bazilarimiza.
Çünkü herkes senin kadar sansli olamayabilir

Son düzenleme:

Son günlerde gündüz bir kez bir buçuk ila üç saat uyuyor.
Gece uykusuna sekize doğru yatar.
Sonra baslariz güreşe.
O kalkar. Ben. Uyutmaya ugrasirim. Gece uyukularimiz çok sorunlu.
Gunduz iyi maşallah
Sende ideal almissin. Ne. Güzel.
Benim. Tam felaket oldu.
Zaten kilolu hamile kaldim. Üzerine 28 kilo aldim.
Anca 16kilo gitti.

2 yada 3 kere uyuyo gunduz ama en fazla 40 dk uyur gunduz uykulari cok az 20 dk ile 49 dk arasi canim

Durum düzeldi mi ?
Biraz önce geldi elektrikler. İnş daha kesilmez. Kombiyi acayip yükselttim ev iyice ısınsın diye. Peteğe el değmiyor. Gelmeseydi Bebek gece üşürmüydü bilmiyorum. Anneme geçerdim belki

Dün de akşam 10a kadar kardeşimdeydim. 10 da vbizim eve elektrik gelince bebeği eve geçirdim. Yoksa eve gitmiycektim

Elektrik olmayınca çok zor oluyo, bir ara su da gitti. Dün gaz bile kesilmiş bizim evde. Benim için dert değil de Bebeklerimiz hasta olmasın

Son düzenleme:
Kedibochi ben hala bebekle yalnız yolculuk yapamıyorum. Gözüm 10 dk lık yoldan fazlasını kesmiyo. Ama dün akşam ilk defa hiç sorunsuz geldik 25 dk sürdü. Hiç ağlamadı. Gerçi uyumuştu ama olsun o da bişey. Pusetten oto koltuğuna geçtik daha rahatladı sanki. çok korkarak yola çıkmıştım ama çok Mutlu oldum sorun olmadığı için.

85 kiloyum bnm de ilk hedefim 80 olsun. Subat sonuna kadar5 kilo. Bende insulin direnci var ilac kullanmaya basladim.
Kizi uyutttum . Leslie sansone 3 mil sporunuda yaptım . Simdi bi dus sonra uyku...

Kizlar sizi birazda.ben motive edeyim bana yaklaşın sizde doğumdan bir hafta sonra.tüm.kilolara elveda ettim boy 1.64 kilo 51 şu an
Kız böyle diyerek motive edemezsin nefret kazanirsin bak, malum kilolu kadınlar,yiyip yiyip kilo almayan kadınlardan nefret eder

Gebelikte aldığım kilolar gittide öncesinde zaten 10 kilo fazlam vardı, 3 te doğumda kaldı oldumu 13 kilo, gitsin artık beğendiğim herseyi giymek istiyorum, basenlerim gobegim kapansın diye bol bol tunikler gitmekten bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…