- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #60.841
Bende bulamadim hic biyerde bisey yazmio insallah normaldir
sinirliportakal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım. Tüm bebişler kolaylıkla sağlıkla çıkarsın inşAhahaha aslında bilerek bakmadım üzerimde uçururken bizim şapşik ağzını kuş yavrusu gibi açınca tükürüğü hop ağzıma aktı ben de yuttum çok tatlıydı
Dimi ay ağrısız sancısız kolayca çıksın inşallah
Tükrük olayını ben de merak ettim valla baksam tadına:) internette tükrükle ilgili makale bile okudum Ama tadını yazmayı unutmuşlar heralde
Canim cok alemsin valla en ilginç sorular senden geliyor, severek takip ediyorum.Kizlar bebeginin tükürüğu aci olan varmi bizde mi tuaflik var acimsi bi tadi var
Banyo yu 3 4 gun arayla yapıyorum canım,zaten bronşit nemden kapıyor hasta etmeyimBizde sac yokki keselim dört gozle uzamasini bekliyoz sizde kesme derdindesiniz
Birde kizlar bu soguklarda banyo meselesini ne yapiyonuz artik kac gunde bir yikiyonuz
Gözünüz aydın ağrısız acisiz inşallahKızlar kızım diş çıkarıyor. Henüz dişi göremedim ama yeri patlamış
Alttan geldi canım bizim iki dişimiz deGözünüz aydın canım alttan mı geliyor?
Biz iddiaya girdik de ben diyorum ilk alttan gelir genelde Yok diyorlar üstten gelir bakalım kızım yüzümü kara çıkarmaz inşallah
Canim cok alemsin valla en ilginç sorular senden geliyor, severek takip ediyorum.
Şaka bir yana bebekler de nasıldır bilmiyorum ama biz yetişkinlerde bazı yedikleri ağzında asit yapıp acı tat bırakıyor buda genellikle mide problemi olanlarda oluyor, senin kuzun yanlış hatırlamıyorsam ek gıdaya geçti diye biliyorum yediği bişey midesine dokunmuş ağzına asiti gelmiş olabilir, tabi benimki tahmin, bu günlerde ne yemisti mesela onun etkisi olabilir
Banyo yu 3 4 gun arayla yapıyorum canım,zaten bronşit nemden kapıyor hasta etmeyim
Gözünüz aydın ağrısız acisiz inşallah
Alttan geldi canım bizim iki dişimiz de
Alttan geliyor üstten geldigini nadir gördüm, bizim ikinci diş hemen peşine geldi de diğerlerinde görüntü yok daha:)) bizim de alttan gelsin de yüzüm kara çıkmasın
O değil de bir diş çıkınca arkasından patır patır çıkıyormuş diğerleri benimki şimdiden ısırıyor mememi bakalım dişler çıkınca napcam
Bizimkinde daha tik yok bakalim ne zman cikacak. Kizlar dun kizim rsmen mama meme dedi:)) bizim de alttan gelsin de yüzüm kara çıkmasın
O değil de bir diş çıkınca arkasından patır patır çıkıyormuş diğerleri benimki şimdiden ısırıyor mememi bakalım dişler çıkınca napcam
Benimde en korktugum sey isirmasi. Ben anneminkini cok isirirmisim bide gulermisimAlttan geliyor üstten geldigini nadir gördüm, bizim ikinci diş hemen peşine geldi de diğerlerinde görüntü yok daha
Sadece altta olduğu için dişler isirsada farketmiyorum, canımı yakmadi hic
Benimde en korktugum sey isirmasi. Ben anneminkini cok isirirmisim bide gulermisim
Bence git canm bi kbb görsün baksın kulaklarına başka birşey olmasın ihmal etme hem saat erken gidebiliyorsan hemen git.bizi de haberdar et inşallah atmıştır kuzum sıkıntısını..Kızlar oglum şimdi uyandı gulucukleriyle ama bi baktım kulagi akmis kundak bezine bile bulaşmış, gece inleyerek uyuyor du kulagi agriyor mus demekki, kulaginin akmis olmasi iyi bişey mi acaba kaç gündür grip çocuğum öksürüyor du zaten ilaç kullaniyodum ama kulagi için ektra dr a gitmek gerekirmi bi akıl verin bana
Kızlar oglum şimdi uyandı gulucukleriyle ama bi baktım kulagi akmis kundak bezine bile bulaşmış, gece inleyerek uyuyor du kulagi agriyor mus demekki, kulaginin akmis olmasi iyi bişey mi acaba kaç gündür grip çocuğum öksürüyor du zaten ilaç kullaniyodum ama kulagi için ektra dr a gitmek gerekirmi bi akıl verin bana
Kızım ısırmaya başladıktan iki hafta sonra yeri patladı. Henüz incisini göremedik bekliyoruz çıkmasını. Belki sizin de yaklaşmıştır, ısırmaya başladığına göre :)Bizimkinde daha tik yok bakalim ne zman cikacak. Kizlar dun kizim rsmen mama meme dedi
Geçmiş olsun canm bilmiyorum da ben olsam hemen doktora giderdim onu söyleyebilirim..Kizlar cok uzgunum kizima muhallebi vereyim dedim tahil bazli ek gidalar icine peynir pekmez koymuştum.
demin kizim yemek istemedi birkqc kasik zorla verdim yemiyodu sonra aglamaya basladi dilinin altından kırmızı kan geldi tatli kasigi kadar bilindik kirmizi kan metal kasik degil zarar mi gordu acaba, simdi bakmak istiyom ama dil alti oldugu icin birakmiyo
Fikri olan varmi
Kan olduğundan emin misin Can'ım. Pekmez olabilir veya kan ilacı verdiysen o kızartmış olabilir. Parmağını sok ağzına kan olduğundan eminsen Dr a git benceKizlar cok uzgunum kizima muhallebi vereyim dedim tahil bazli ek gidalar icine peynir pekmez koymuştum.
demin kizim yemek istemedi birkqc kasik zorla verdim yemiyodu sonra aglamaya basladi dilinin altından kırmızı kan geldi tatli kasigi kadar bilindik kirmizi kan metal kasik degil zarar mi gordu acaba, simdi bakmak istiyom ama dil alti oldugu icin birakmiyo
Fikri olan varmi
Canim orta kulak iltihabi olmuştur ihmal etme hemen götürKızlar oglum şimdi uyandı gulucukleriyle ama bi baktım kulagi akmis kundak bezine bile bulaşmış, gece inleyerek uyuyor du kulagi agriyor mus demekki, kulaginin akmis olmasi iyi bişey mi acaba kaç gündür grip çocuğum öksürüyor du zaten ilaç kullaniyodum ama kulagi için ektra dr a gitmek gerekirmi bi akıl verin bana