• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bebek arabasina koy cnm bizimki zayif olmasina ragmen taşıyamıyorum kolum agriyo bizde gecen pazar araba aldik
Bizim arabamiz varda canım bizim ev çarşıya uzak biraz, bebek arabasıyla gidemem kendi arabamizla gidiyoruz uzun kalacak olsak bebek arabası götürüyorum da yarım saatlik is icin yük etmiyorum, kollarım kopuyor resmen, birde iyice hareketlendi atıyor kendini sağa sola sıkı tutmak gerekiyor

Deniyim ben de öyle dr burnu tıkalı serum yap dedi hakkaten de tıkandı baya kuzumun burnu zaten aldırtmıyor da sümüğünü :KK45: bu bebeklerin herşeyi neden kıymetli acaba ne tırnak kestiriyor ne sümük aldırıyor ne saçını kestircek sadece kakasını zevkle aldırtıyor :KK53::süslü:
Valla katılıyorum sana Bizimkinin burnuda dogdugundan beri tıkalı ne damla koydurur ne cektirir ne dokundurur sıpa zorla dikkat dağıtarak yapmaya çalışıyorum

Kızlar bu ne olabilir sizce yaklaşık bir haftadır var önce pişiktir kıyafettendir dedm ama geçmiyor hala :KK43: alerji desem başka yerlerinde de olurdu sanrm babamız da çalışıyor o yüzden gidemedik hastaneye fikriniz var mı?
Geçmiş olsun Can'ım bana kıyafetten o kısmı tahriş olmuş gıbı geldı pudralar arada ama mutlaka doktor görsün bız yanıltmayalım bıze de haber et

Kızlar heyet raporu alabileniniz varmı ben alamıyorum 10 dan fazla vermediler beş beş.nasıl alınır onuda bilmiyom

Birde kendini bilmeden bir saçlarını kısaltayım diyorum ilerde hiç kıyamam yaza kadar uzar kızımın saçları

Kızlar bu ne olabilir sizce yaklaşık bir haftadır var önce pişiktir kıyafettendir dedm ama geçmiyor hala :KK43: alerji desem başka yerlerinde de olurdu sanrm babamız da çalışıyor o yüzden gidemedik hastaneye fikriniz var mı?
Canim egzama olabilir doktoruna bi göster olmazsa bizim kızın da ellerinde bilek bogumlarinda vardı coresetin diye bir krem kullandık iki güne geçti

Geçmiş olsun Can'ım bana kıyafetten o kısmı tahriş olmuş gıbı geldı pudralar arada ama mutlaka doktor görsün bız yanıltmayalım bıze de haber et

Canim egzama olabilir doktoruna bi göster olmazsa bizim kızın da ellerinde bilek bogumlarinda vardı coresetin diye bir krem kullandık iki güne geçti
Canim yumusaticilar alerjik oldugu icin bebeklere zararli diye biliyorum o yuzden ben kullanmiyorum.
Sağolun kızlar benim kp de bepanten plus almış onu sürdük biraz hafifledi gibi yarına geçmezse dra gideriz..
LargeGemini LargeGemini kızımn tükrüğü çok tatlıydı ben baktığımda sen bir daha bak bakalım.
Banyo 2-3 gümde bir yapıyoruz biz zaten banyoda kalorifer yanıyor en güzeli soğuk havada yıkamak bizim için çünkü merkezi sistem o günler cayır cayır yanıyor :KK71:

Sağolun kızlar benim kp de bepanten plus almış onu sürdük biraz hafifledi gibi yarına geçmezse dra gideriz..
LargeGemini LargeGemini kızımn tükrüğü çok tatlıydı ben baktığımda sen bir daha bak bakalım.
Banyo 2-3 gümde bir yapıyoruz biz zaten banyoda kalorifer yanıyor en güzeli soğuk havada yıkamak bizim için çünkü merkezi sistem o günler cayır cayır yanıyor :KK71:
Kızlar bu tükürük tadı bakmak da neyin nesi anlamadım ben affedin o_O

Ahahaha :KK70:aslında bilerek bakmadım üzerimde uçururken bizim şapşik ağzını kuş yavrusu gibi açınca tükürüğü hop ağzıma aktı ben de yuttum :KK8: çok tatlıydı:KK30:

Alttan geliyor canım. Ben genelde ilk alttan geliyor diye biliyorum :)

Dimi :KK73: ay ağrısız sancısız kolayca çıksın inşallah :dua:

Canim bizim kiz salyali olunca ne zaman opsem tukuruklu opuyom oyle anladim acimsi bi tat oldugunu aslinda kardesimde farkedip soylemisti bir ay once niye oyle oluyo ki acaba kotu bisey degildur insallah yani bilerek tükürük yutmadim

Canim bizim kiz salyali olunca ne zaman opsem tukuruklu opuyom oyle anladim acimsi bi tat oldugunu aslinda kardesimde farkedip soylemisti bir ay once niye oyle oluyo ki acaba kotu bisey degildur insallah yani bilerek tükürük yutmadim
Şimdi netten de baktım canım ama bulamadım öyle birşey inşallah normal bir durumdur :dua:

Back