• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aşılar bölünüyor mu kızlar ya
Biz bugün olduk 6. Ay asimizi iki sağ bacaktan bir sol bacaktan igne birde agizdan damla çok ağladı kuzum şimdi uyuyor
Buraya çok sık giremiyorum ama takip ediyorum sizleri

İçimden bir sürü tepki geçti ama maşallah diyim sadece nazar değmesin :KK45:
Bizim uykuya geçişi 2 saati bulduğu gibi sabahın 6sında uyanıyoruz gündüz de en fazla 15 dk uyuyoruz o da ben daha yanından bile kalkmamış oluyorum :KK12: şükret kız halinize :KK53: 3-4 saat benmki gece bile uyumuyor :KK47:
Öyleyse halime şükredip susup oturayım

Arkadaşlar uzunn bir aradan sonra hepinize merhaba..İnşallah hepinizde bebeklerinizde iyidirler. İştahsızlık sürekli huzursuzluk ağlayarak uyanma diş belirtileri mi acaba düzeldi herşey yoluna girdi derken yeniden zorlu günler bizi bekliyor galiba.İnşallah çabucak aratırlar bu süreci kuzucuklar..

Merhaba kızlar,
Hastalara şifa, bebişlerimize iştah ve huzurlu uykular diliyorum.
Ben de şubatta işe başlayacağım. Gündüz bir iki saat uyuyabildiği bir zaman dilimi olsa dert etmeyeceğim ama gündüz uykusunu sevmiyor kızım. Uyumadan da o kadar saat kayınvalide nasıl bakar endişeliyim. İnş o zamana kadar düzene girer.

Arkadaşlar uzunn bir aradan sonra hepinize merhaba..İnşallah hepinizde bebeklerinizde iyidirler. İştahsızlık sürekli huzursuzluk ağlayarak uyanma diş belirtileri mi acaba düzeldi herşey yoluna girdi derken yeniden zorlu günler bizi bekliyor galiba.İnşallah çabucak aratırlar bu süreci kuzucuklar..
Canım bir doktora görün istersen. Benim kız da aynıydı diş diye ihmal ettik. Kulak enfeksiyonu olmuş meğerse. Su damlası kadar Bebek kulak ağrısı çekiyormuş. Bir haftadır antibiyotik kullanıyoruz. Keyfi yerine geldi

Slm kızlar, çok şükür hafta sonu diş hediğini yaptık oğluşumun. pastası kurabiyesi hepsi anne elinden çıktı.biraz acemice oldu, ama eş dost akraba bir aradaydık. 14938093_1366370690048391_4972978593718656720_n.jpg 14915529_1366370730048387_3097012683903446736_n.jpg 14632938_1366370773381716_7350698030385459579_n.jpg

Arkadaşlar kızıma ek gıdaya başladık 3 gün deneme ve her gün bıraz daha rttırarak şimdilik patates havuç kabak püresi kalma takılan bişey var diyelim ki patates püresi 3. Günde yaklaşık yarım çay bardağı oluyor bunu tüm güne yayarak ara ara verebılırmıyım yoksa tek defada bır öğün gibi verıp yedığını yersin kalanı aynı gün tekrar teklıf edılmıycek mı

Bizmi gerideyiz o bebekler mi ilerde bilmiyorum ama uzuluyo insan bebegi zayif olunca hele hicbisey yeyince kendini suclu hisseder oldum
Netten bebek persentil degerine bak doğum gununu kilosunu fln giriysn sana degrrini gösteriyorama guncel kilosu lazim. Bnm kiz %50-60 arasi kilosu %85 boyu cikti

Netten bebek persentil degerine bak doğum gununu kilosunu fln giriysn sana degrrini gösteriyorama guncel kilosu lazim. Bnm kiz %50-60 arasi kilosu %85 boyu cikti
Ben de baktım şimdi. On gün önceki değeri bildiğimden Doğum gününü on gün sonrası yazarak hesaplattım :) %77 çıktı

Kızlar pek vaktim olmadığı için alıntılayamadım ama aşı için birisi bana hepsini birden vurdurmasaydın aylara böldürebilrdin demişti ama kim hatırlamıyorum ben de sorcam ona göre yaptırcam..bu arada bize doktor bildiğiniz böyle yarım serum torbası gibi bi burun açıcı verdi bide şırınga nasıl kullansam ben bunu?

Kızlar pek vaktim olmadığı için alıntılayamadım ama aşı için birisi bana hepsini birden vurdurmasaydın aylara böldürebilrdin demişti ama kim hatırlamıyorum ben de sorcam ona göre yaptırcam..bu arada bize doktor bildiğiniz böyle yarım serum torbası gibi bi burun açıcı verdi bide şırınga nasıl kullansam ben bunu?
Üzerinde serum izotonik yazıyodur?? 5 ml lik enjektörlün 1ml sini doldur iğnesi serumun içinde kalsın kalın kısmıyla bebeğin burnuna ver sonra da diğerine. Ben otribebe nin ilk paketi bitikten sonra hep nunu kullandım

Üzerinde serum izotonik yazıyodur?? 5 ml lik enjektörlün 1ml sini doldur iğnesi serumun içinde kalsın kalın kısmıyla bebeğin burnuna ver sonra da diğerine. Ben otribebe nin ilk paketi bitikten sonra hep nunu kullandım
Sağol canm evet öyle yazıyor peki çekmek gerekiyor mu burnuna verdikten sonra?

Kilosunun az olması önemli değil. Sağlıklı olsunlar yeter. Kilo olunca taşımakta zor oluyor malesef...

bu arada Doğum kiloları ne alemde ?

Aynen valla benim oğlan İki hafta önce 5.ay kontrolünde 9 kg geldi, belim kopuyor valla kollarım dayanmıyor Allah sağlığını sıhhatini versin anneyim mecbur yapcam seve seve ama bi yerde insanım, o yüzden babamiz olmadan cikmiyorum dışarı.
Bu arada 3850 dogduk

Kızlar bugün felaket bi sancı çektim karnım belim midem öldüm resmen, adet ağrısı gibiydi ama çok siďdetlisi yerlerde surundum, hala var ama çok hafif, doğumdan sonra hiç adet olmadım daha onun etkisi varmıdır bu sancida

Kizlar bebegim yatay pozisyonda bacaklari duZ Ama ayaga kaldirdigimda bacaklarda bi tuaflik var parantez seklinde gibi duz durmuyo sizde nasil bacak durusu ama ayakta

Canim olmuyo hesapla buronuna basiyom sonuc cikmiyo
Cnm rgl olacağın icin olabilir önceden agriyi çekip birkac güne girebilirsin dogumdan sonra cok kotu oluyo dikkat et derim cok kanamali geciyo eskisi gibi olmuyo

Kızlar bugün felaket bi sancı çektim karnım belim midem öldüm resmen, adet ağrısı gibiydi ama çok siďdetlisi yerlerde surundum, hala var ama çok hafif, doğumdan sonra hiç adet olmadım daha onun etkisi varmıdır bu sancida

O nasil oluyo ki bizimki hani su reklamlara cikiyo ya bebegin burun delikleri ne sokuyo agzinla ufleyip cikariyon hangi siringaya ne koyuluyo ben bilmiyorum bana detaylı hatta fotoğrafını gösterebilir misin cnm

Back