Ay kızlar hastalıktan hastalık beğeniyorum resmen. İki hafta önce yürüyüş yaparken kulağıma böcek girip sokmuştu. Arkasından tabi enfeksiyon, antibiyotikler, ağrı kesiciler... Nitekim ben bir türlü iyilesemedim. Emzirdigim için antibiyotikler düşük doz tabii.
Fakat cuma günü bayağı fenalaştım. Eşimi işten eve erken çağırdım bebeğime bakamayacagim için. Eşim eve geldi sen yanıyorsun dedi. Atesimi bi olctuk ki 39.5. Hemen acile götürdü beni.
Meğer vücudum çok kırılmış. Hem Emzirdigim hem enfeksiyon geçirdiğim için bağışıklık sistemim bayağı vurgun yemiş ve zaturre ye çevirmiş. Şimdi daha ağır antibiyotik, ağzımda maske, kollun kollun öksürüyorum. Salonda, kocamdan ve bebegimden ayrı uyuyorum onlara da bulaşmasın diye. Ay çok sıkıldım hasta olmaktan. Ben artık iyileşmek kuzumla doyasıya oynamak istiyorum