• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
@aygul_1991 teşekkür ederim ya :)) inşallah kızın da emekler yakın zamanda inşallah bizimki de devam ettirir hiç belli olmuyor çünkü bi davranışı tekrar etmeyebiliyorlar :sus:
Bu arada benmki de 9 mayıs doğumlu bu haftaki ölçüm 7 kilo 69 cm(mankenlik ölçüleri) :KK53:
2 aylık aşısında filan görmüştüm 6 aylık bebekler maşallah hepsi tombiş diyordum bizimki de böyle olur herlde diye ama yapı meselesiymiş demekki hiç öyle olmadı :silah:
Doktor 6.ayına kadar Doğum kilosunu 2 ye katlarsa sıkıntı yok dedi bide 1 yaşına kadar hala 7 kilo olmamışsa müdahale ediyorlarmış..
Sıkıntı yok, manken kızlar var :süslü:

Biz bugün ilk defa ek gıda aldık. Tam tahıllı organik bebek yulaf ezmesini kendi sutumle karıştırıp üç kaşık verdim. İlk kasikta ne yediriyonuz banaaaa diye isyn edecek oldu sonra tadını beğendi sıpa. Daha çok istedi ama bugün test etmek için sadece bu kadar verdik. Bizimki de dayanamayıp önce ellerindekini sonra da onlugune dökülenleri yaladi. O değil de öteki aya süper bi blw cu gelecek
Hayırlı uğurlu olsun mirandacım :)) bizimki meyve sularına bile yüz buruşturuyor zaten kaşığı her uzattığımda kendi tutuyor hepsini döküyor :)) ben de bi otursun blw yapcm kendi yemek istiyor madem yesin :)

Bizmi gerideyiz o bebekler mi ilerde bilmiyorum ama uzuluyo insan bebegi zayif olunca hele hicbisey yeyince kendini suclu hisseder oldum

Bana da arada geliyo aynıları. Bizimki yanaklı aslında ama yapısı o heralde

Biz daha doğum kilomuzu ikiye katlamadık. Bu ayın sanunda 7600 olması lazım bunun için. Son gittiğimizde 7150 gr dı. Bu ay 500 gr alması lazım bu durumda. Ama nSıl olcak bilmiyorum. Bu ay öğünleri baya arttırdım. Zorlama deniyor ama son ay 260gr alınca Bebek zorluyorum vaşla

Ay benim hiç lüksüm yok zaten ücretsiz izne çıkarsam eşimin maaşı borçlarımıza bile yetmez ailecek açlıktan ölürüz :KK53:
Yapabilirsen çok güzel canım mesela kzım bugün ilk defa emekledi çok duygulandım çalıştığım zamana denk gelse çok üzülürdüm de daha neleri denk gelck..bide annem ve kv bakacak muhtemelen dişi filan çıksa kendi farketsin demezler her yerde de ilk ben gördüm diye gezerler gibi geliyor düşündükçe deli oluyorum :silah:
canım bende geçen gün eşime dedim bu evi ben geçindiriyormuşum resmen dibi gördük sayende diye çok kızdı :rolleyes::KK48::KK48:

arkadaşlar uyku düzenini oturtan var mı benim kızım öğlen güzel uykuya geçiyor 3-4 saat uyuyor akşam üstüde 1 saat falan uyuyor ama akşam 22.00-24.00 arası 10 dk bir uyanıp meme istiyor memedeyse sıkıntı yok uyuyor ama yatağına koyunca başlıyor ağlamaya yani zor dalıyor gecede 2 defa uyanıyor sabah 10.30 a kadar uyuyor memeyi uyurken nasıl bıraktıracağım bilmiyorum
biz gece bile 3. 4 saat kesintisiz uyumayı. 2 saatte bir emiyor. Gündüz 15 dk şekerleme yapıyor iki kez.

Kilosunun az olması önemli değil. Sağlıklı olsunlar yeter. Kilo olunca taşımakta zor oluyor malesef...

bu arada Doğum kiloları ne alemde ?

Kizlar ya benim kizimin kilosu sinirda ne aşırı kilolu nede cok zayif ama zayif yani 6 aylik bebeklere bakinca yanaklar tombis tombis tabi rabbim herkesin evladını sağlıklı sihhatli büyütsün nazar degmesin ama benim kizim zayif yuzu iki kasik bisey ne versrm yemio istahsiz bu beni cok uzuyo bide derler ya mama ile büyüyen bebekler püf kilolu olurlar yalan bizde tam tersi :KK43:
Canim benim kizim 5 mayis dogumlu yarin 6. Ay kontrolumuz ve asimiz var. Ve kendi ölçümleri me göre 7 kilo. Gecen ay 6500 du. Cocuk doktorum gayet normal diyo. Hic kafana takma boy uzamasi daha onemli
Sagkikli olsunlarda. Bziim kizlar citi piti narinler:KK49::KK49:bu arada yarin ki asi beni cok korkutuyo. 3 bacak birde agizdan damla var. Her asida atesi cikiyo. Bu uc asi cok agir gelicek. Inslalh guzel bir sekilde atlatiriz:KK35:

canım bende geçen gün eşime dedim bu evi ben geçindiriyormuşum resmen dibi gördük sayende diye çok kızdı :rolleyes::KK48::KK48:
Erkekler maaş konusunda takıntılı oluyor genelde hiç öyle denir mi kız :KK53:
Bizimki benden 100 tl kadar fazla alıyor sürekli ben senden çok kazandığım için diyip gülüyor fena bunlar :KK55:

Canim benim kizim 5 mayis dogumlu yarin 6. Ay kontrolumuz ve asimiz var. Ve kendi ölçümleri me göre 7 kilo. Gecen ay 6500 du. Cocuk doktorum gayet normal diyo. Hic kafana takma boy uzamasi daha onemli
Sagkikli olsunlarda. Bziim kizlar citi piti narinler:KK49::KK49:bu arada yarin ki asi beni cok korkutuyo. 3 bacak birde agizdan damla var. Her asida atesi cikiyo. Bu uc asi cok agir gelicek. Inslalh guzel bir sekilde atlatiriz:KK35:
Ben bu aşıları mümkünse ay ay böldürüp yaptırcam zaten 12.aya kadar aşı yok sanrm başka.o yüzden 6.7.8.aylarda 1er aşı vurduralım diyorum hepsi birden çok zor ya :ruh:

Bana da arada geliyo aynıları. Bizimki yanaklı aslında ama yapısı o heralde

Biz daha doğum kilomuzu ikiye katlamadık. Bu ayın sanunda 7600 olması lazım bunun için. Son gittiğimizde 7150 gr dı. Bu ay 500 gr alması lazım bu durumda. Ama nSıl olcak bilmiyorum. Bu ay öğünleri baya arttırdım. Zorlama deniyor ama son ay 260gr alınca Bebek zorluyorum vaşla
ben umudumu kestim 2ye katlama konusunda. en son 6400dü geçen ayın 15inde. bu ay en fazla 6700-6800 olmuştur. bizimki 3490 doğmuştu. napalım her bebek kilolu olacak diye bir şey yok ben takmıyorum kafama. doktor mama ver diyor ama ben vermiyorum. zayıf olsun yani sağlıklı olduktan sonra.

ben umudumu kestim 2ye katlama konusunda. en son 6400dü geçen ayın 15inde. bu ay en fazla 6700-6800 olmuştur. bizimki 3490 doğmuştu. napalım her bebek kilolu olacak diye bir şey yok ben takmıyorum kafama. doktor mama ver diyor ama ben vermiyorum. zayıf olsun yani sağlıklı olduktan sonra.
Düşük kilolu olanlar daha çabuk katlıyo. 3 kilo doğan 6 kilo olcak bnmki 7600 arada çok fark var

mrb kizlar ay bu gun oglum ureklicaglaya aglaya uyandi geceleri hic uyanmayan cocuk bi kac gundur boyle doymuyor diye gece biraz muhallebi yaptim verdim yok gene uyandi dismi geliyor acaba cok huzursuz

mrb kizlar ay bu gun oglum ureklicaglaya aglaya uyandi geceleri hic uyanmayan cocuk bi kac gundur boyle doymuyor diye gece biraz muhallebi yaptim verdim yok gene uyandi dismi geliyor acaba cok huzursuz

Ben bu aşıları mümkünse ay ay böldürüp yaptırcam zaten 12.aya kadar aşı yok sanrm başka.o yüzden 6.7.8.aylarda 1er aşı vurduralım diyorum hepsi birden çok zor ya :ruh:
Evet cok agir canim ama oyle yapmazlar. Su anki asilar diger asilarin tekrarlari. Hepsi yapilicak. Ay ay degil de gun gun veya hafta hafta yapslar cok iyi olurdu

Disi cikiyor olabilir. Dis zamani cok huysuz oluyorlarmis. Ve aglayarak cok sik uyaniyorlarmis

Evet canim bende senin gibi düşünüyorum. Zayif olsun sağlıklı olsun:KK9::KK39:

Back