• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
slm kızlar bebeğime 3 gündür balkabağı çorbası yapıyorum, ama sanırım kabız oldu. balkabağını yaparken içine 4-5 tane olacak şekilde pirinç koymuştum sanırım o kabız yaptı. bu günden itibaren yoğurt veriyorum. yalnız yoğurt ekşi geliyor sanırım yüzünü buruşturuyor bende içine armut rendeliyorum biraz tatlandırıyorum. sizce erken mi dvranıyorum balkabağı konusunda. bebeğim 10 mayıs doğumlu bu arada.
Canim zeytin yağı vermen gerekiyor. Sebze varsa zeytinyağı zorunlu gibi birsey. Soğuk sıkım kullanabilirsin.

Ay benimki ağlayıp duruyor şuan aygulcm normalde neşeli olan kızım gitti herşeye ağlayıp duran bir bebek geldi :KK43: uyutcm galiba yine sallayarak :110:
Ayrıca 23 e kadar uyumuyor mu hiç :confused:
Canim aramıza hosgeldin ďişşşş çıkarıyor hayırlı olsun desem geçmiş olsun mi bilemedim çünkü benimki de aynen öyle. Alt dişlerini bir yoksa sivri sivri eline gelebilir heran. Bir tane dış kasiyicisi al canım çok rahatlatiyor ben Sophia Zürafalar aldım çok sevdi. Offf 4 dış çıkarmadan eski hallerine donmuyorlarmis tam da ek gıdaya başladık iştahsızlık da yapıyor bu dişler

arzu ederseniz buyrun.
etmezseniz umursamayın :) biz hayranıyız öyle isteyen gelsin istedik. sebep yok.
iyi günler
#mavigoz #sarisac yazilmis bebeğe bir de! Reklam kokan hareketlerinizi alıp sayfamızı terk ediniz. Neyse çocuğu reklam için kullanmak da bir ticaret türü oldu sanırım!

yesilcan86 yesilcan86 ve rulem rulem kızlar adam çok tırsti zaten bir baktım arazi olmuş. Ay ne bileyim bazen kan beynine sıçriyor hiç tanımadiklarim olunca daha rahat yapıyorum:dondurma:
Bu arada yürüteç amerika Kanada fransa gibi ülkelerde yasaklanmış ev kazalarına neden oluyor ve bebeğin yürütmesini geciktiriyor diye. Bir de yesilcan86 yesilcan86 canım haklısın sıkıştırma olur bebek erkenden uyariliyormus cinsel açıdan onu da bir yerde okudum:kahve:

yesilcan86 yesilcan86 ve rulem rulem kızlar adam çok tırsti zaten bir baktım arazi olmuş. Ay ne bileyim bazen kan beynine sıçriyor hiç tanımadiklarim olunca daha rahat yapıyorum:dondurma:
Bu arada yürüteç amerika Kanada fransa gibi ülkelerde yasaklanmış ev kazalarına neden oluyor ve bebeğin yürütmesini geciktiriyor diye. Bir de yesilcan86 yesilcan86 canım haklısın sıkıştırma olur bebek erkenden uyariliyormus cinsel açıdan onu da bir yerde okudum:kahve:
helal olsun size iyi ki vurmussunuz adamin eline turkiyenin bu denli bozuldgu bi zamanda kimin ne niyetle elledigini bile bilemeyiz bravo vallahi ayrica temiz mi kirlimi o konudafa haklisinuz

Canim aramıza hosgeldin ďişşşş çıkarıyor hayırlı olsun desem geçmiş olsun mi bilemedim çünkü benimki de aynen öyle. Alt dişlerini bir yoksa sivri sivri eline gelebilir heran. Bir tane dış kasiyicisi al canım çok rahatlatiyor ben Sophia Zürafalar aldım çok sevdi. Offf 4 dış çıkarmadan eski hallerine donmuyorlarmis tam da ek gıdaya başladık iştahsızlık da yapıyor bu dişler
Deme ya ben hiç hazır değilim buna :bicak:
Diş kaşıyıcı var canm zaten herşeyi ağzına katıyor herşey diş kaşıyıcısı oldu :KK53:

Canim geçmiş olsun. Dün bir mağazadan elektronik eşya alacaktım ödeme yapmakla uğraşıyorum bir arkası döndüm adamın biri benim bebisin tepesinde yanağını ellemek için hamle yapıyor adam yanağına uzanamadan bir vurdum eline. Adam acayip korku yalnız izinsiz ellemiyoruz çekin elinizi dedim tıris tiris gitti. Ben nerden bilecegim tuvaletten çıkarken elini yıkadıktan mi bulaşıcı hastalığı varmı ben günde 30 defa elimi yıkıyorum ellerim egzama oldu millete hiiiccc Bebeğimi minciklatamam. Canım sen sahip çıkmazsan millet dünden hazır minciklamaya senden hastalık geçmiyor minciklayan ve kucaklayanlardan geçiyor aman dikkattt
Ben de biraz fazla Deliyim ama deli olmak arada bir iyi:)
yok canım haklısın valla bende öyle olmak istiyorum ama işte. yok çok korumacıymışım bıdı bıdı çocuk hasta olmadan büyümezmiş. bağışıklığı böyle böyle gelişecekmiş. geri kafalı insanlara kıl oluyorum. kendileri sevecekler çocuğun ateşini hastalığını biz çekicez.

Gercek deliymissin güldürdün vallahi :KK70:
Canim geçmiş olsun. Dün bir mağazadan elektronik eşya alacaktım ödeme yapmakla uğraşıyorum bir arkası döndüm adamın biri benim bebisin tepesinde yanağını ellemek için hamle yapıyor adam yanağına uzanamadan bir vurdum eline. Adam acayip korku yalnız izinsiz ellemiyoruz çekin elinizi dedim tıris tiris gitti. Ben nerden bilecegim tuvaletten çıkarken elini yıkadıktan mi bulaşıcı hastalığı varmı ben günde 30 defa elimi yıkıyorum ellerim egzama oldu millete hiiiccc Bebeğimi minciklatamam. Canım sen sahip çıkmazsan millet dünden hazır minciklamaya senden hastalık geçmiyor minciklayan ve kucaklayanlardan geçiyor aman dikkattt
Ben de biraz fazla Deliyim ama deli olmak arada bir iyi:)

mirandacım...ben de avokadonun anne sütüne en yakın besleyicilikteki gıda olduğunu biliyorum...ancak benim kız malum alerjik bünyeli o yüzden doktor çilek mango böğürtlen vs gibi tropik-yarı tropik meyveleri vermeyin dedi..onunla ilgili olabilir...1500 yıllık anam babam usulü elma armut ile başlayacağız :/
Ay elma armutun nesi var ayol?? Gayet güzel bence :) küçük prenses de ağzı sulana sulana cookk severek yiyecektir eminim ki :))

kızlar günaydın, geçmişi okuyup geldim. bu ara kötü günler yaşıyorum. önce bebeğimi düşürdük şimdi de mikrop kapmış. dün hastanedeydik tüm gün. bundan sonra asla elletmeyeceğim bebeğimi kimseye. söyleyince bıdı bıdı yapıyorlardı çok sakınıyorsun diye. al işte hasta oldu çocuk. 2 gecedir ateşli nasıl kötü oldum anlatamam uyku uyumuyorum. dün gece inleyerek uyudu. nasıl üzgünüm kızlar.
Ay kuzucum çok geçmiş olsun. Üzülmemeye calis. En kısa zamanda iyileşecek minnagin. bebekler bu zamanlarda ne buldularsa dokunuyorlar, neye dokunurlarsa da ağızlarına götürüyorlar. Zaten hastalık sezonu tam. Biz bile hasta oluyoruz. Hatta misal ben şu anda hasta yatağımdan yazıyorum :)
En kısa zamanda sağlığı neşesi yerine gelsin bebisinin.

Ay kızlar hastalıktan hastalık beğeniyorum resmen. İki hafta önce yürüyüş yaparken kulağıma böcek girip sokmuştu. Arkasından tabi enfeksiyon, antibiyotikler, ağrı kesiciler... Nitekim ben bir türlü iyilesemedim. Emzirdigim için antibiyotikler düşük doz tabii.
Fakat cuma günü bayağı fenalaştım. Eşimi işten eve erken çağırdım bebeğime bakamayacagim için. Eşim eve geldi sen yanıyorsun dedi. Atesimi bi olctuk ki 39.5. Hemen acile götürdü beni.
Meğer vücudum çok kırılmış. Hem Emzirdigim hem enfeksiyon geçirdiğim için bağışıklık sistemim bayağı vurgun yemiş ve zaturre ye çevirmiş. Şimdi daha ağır antibiyotik, ağzımda maske, kollun kollun öksürüyorum. Salonda, kocamdan ve bebegimden ayrı uyuyorum onlara da bulaşmasın diye. Ay çok sıkıldım hasta olmaktan. Ben artık iyileşmek kuzumla doyasıya oynamak istiyorum :(

miranda_1986 miranda_1986 geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin çok zordur bebeğinden uzak kalmak :(
Benim de kv geldi bebeğime bakacak işe başlayacağım için kp ve eşimin yeğeni de var ve eşimin yeğeni küllün küllün öksüryor bugün de hapşırmaya başladı..e o da 6 yaşında diyorum bebeğe fazla yaklaşma bu defa küsüyor. kırılsın istemiyorum elimizde büyüdü o da ona resim filan yaptırıyorum uzak tutmak için ama o zaman ben de uzak kalıyorum bebeğime :( çok zor durumdayım çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum şuanda :mad:

miranda_1986 miranda_1986 geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin çok zordur bebeğinden uzak kalmak :KK43:
Benim de kv geldi bebeğime bakacak işe başlayacağım için kp ve eşimin yeğeni de var ve eşimin yeğeni küllün küllün öksüryor bugün de hapşırmaya başladı..e o da 6 yaşında diyorum bebeğe fazla yaklaşma bu defa küsüyor. kırılsın istemiyorum elimizde büyüdü o da ona resim filan yaptırıyorum uzak tutmak için ama o zaman ben de uzak kalıyorum bebeğime :KK43: çok zor durumdayım çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum şuanda :mad:
Ay evet bebekli evde hasta çok zor oluyor. Hele küçüğe anlatmak daha zor. Kıskanır bi de. Oy aman oy.
Peki Dr A götürdünüz mü yeğeninizi? İlaç kullanırsa geçer çabucak belki.

miranda_1986 miranda_1986 cnm çok gecmis olsun ya dikkat et kuzuna da bulaştırma onlarin bünyeleri cok zayif insallah kolay atlatip bebisinle doya doya tadini çıkarırsın cok sukur esin yardim edio benim esim gelemezdi hasta olsaydim
Eşimle aynı şirkette çalışıyoruz kuzum biz. Patronu tanıyor beni. Kaç kere ortak projede çalıştık. Olsun artık o kadar hatrimiz :))

Ay evet bebekli evde hasta çok zor oluyor. Hele küçüğe anlatmak daha zor. Kıskanır bi de. Oy aman oy.
Peki Dr A götürdünüz mü yeğeninizi? İlaç kullanırsa geçer çabucak belki.

Haftasonu için geldiler canım maalsf doktora götüremiyoruz o yüzden ama işte 2 günde bile hasta edebilir bebeğimi..pekmez filan içirmeye çalışıyorum ama söz de dinlemek istemiyor dediğin gibi kıskançlık oluştu biraz..
Bebek bakımı değil de bebeği milletten korumak zormuş onu anladım valla Allah hepimizin yardımcısı olsun :))

sinirliportakal sinirliportakal kizin nasil oldu buyume atagi mi yoksa dismi cikariyo acaba

Canım benim bebeğim kendisi uyuyamıyor ben uyutmak istediğimde direniyor uykuyu sevmiyor galiba :( yoksa uykusunu alınca gayet keyifli bizimki herlde uykusuzluk atağı :KK76:

Back
X