• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bebegimi aylik kontrole götürmüyorum cnm ilk 3 ay goturdum 3 ayinda ozel hastane ve çok pahali hastanede yapiyodum kontrolleri 3. Ayında bizi cok korkuttular kan tahlilleri yanlis cikmisti o korkudan sonra saglik ocagina aylik izlenim ve asi harici gitmiyorum ama tabi bi rahatsizlik durumu hariç gidiyorum
İçin rahat etckse bi doktora git ya da aylık kontrolünde sor canm ama zannetmiyorum çok ağlaması filan olmasıysa gerçi çok ağlayınca da zarar görür mü bilmiyorum..

Beşinci ayını tamamlamış arkadaşlar; bebeklerinizin bu ayda boyu kilosu ne kadar artmış?

Aaa ben de sezeryan oldum ki. Bana ds mj öyle der. Ne yanı şimdi kazara olsa senin napcak alacak mi doktorun.. benim ki sebepsiz sezeryandi korkuma olmstum da. Senin sebebinden dolayı mı öyle dedi acaba. Hem ben bu kez ssdv olmak istiommmm normal doğum yapmak ya n i
Sebep önemli değil canım sezeryan doğumlardan sonra ara vermek gerekiyormuş dikişler geriliği için prematüre doğma riski yüksek diyor dr, hatta doğumdan 1 ay kadar sonraydi aile sağlığı merkezi aradı beni, biz 3 sene onermiyoruz sezeryan sonrası gebeliği ama dr unuz 2 sene dediyse bi bildiği vardır bişey diyemem dedi

Sebep önemli değil canım sezeryan doğumlardan sonra ara vermek gerekiyormuş dikişler geriliği için prematüre doğma riski yüksek diyor dr, hatta doğumdan 1 ay kadar sonraydi aile sağlığı merkezi aradı beni, biz 3 sene onermiyoruz sezeryan sonrası gebeliği ama dr unuz 2 sene dediyse bi bildiği vardır bişey diyemem dedi
Of öf bunları bilsem hiç sezeryan ister miydim :kızgın::kızgın::kızgın:

Hani bebekler abidik gubidik sesler çıkartır ya onlar da normal ama sanki konuşur gibi yaptığı zaman ses kısık ve boğuk çıkıyor Sanki ses telleri zarar görmüş gibi o yüzden korkuyorum Ses tellerinde bir sorun yoktur değil mi
yok canım benimkide yapıyor onu. değişik ses çıkarmak hoşuna gidiyor o yüzden yapıyordur bence.

Bilmiyorum... Dr 1 çay bardağına kdr verebilirsin demişti. Azar azar başladım şimdi o kadar veriyorum. Bir de aradan o kadar Zaman geçmesine rağmen aynı yendiği gibi çıktı.

Ya o değil de yavrum benim ellerimde kıpkırmızı oldu biran nefes alamadı... Çok korktum çok...
canım geçmiş olsun çok. bal kabağı en zararsız besinlerden biriymiş ama senin bızdığa ağır gelmiş olabilir. istersen bir süre verme başka bir sebze dene.

Kızlar çok acil bir şey soracağım bebeğim konuşurken Daha doğrusu ses çıkartırken normal ama bazen ses tonu kısık böyle bu şekilde oluyor Hani büyüklerde olur ya sesimiz kısılınca tuhaf konuşuruz ya o şekil ses tonun çıktı normal mi acaba
Sesi kisik veya boğuk cikiyorsa üst solunum yolu enfeksiyonu baslangici olabilir bence canim

canım geçmiş olsun çok. bal kabağı en zararsız besinlerden biriymiş ama senin bızdığa ağır gelmiş olabilir. istersen bir süre verme başka bir sebze dene.

Sağol Can'ım. Ben de bir yerde öyle okumuştum. Kıvamı yoğun oldu ondan mı acaba diye düşündüm. Bir daha olmaz inş

Bilmiyorum... Dr 1 çay bardağına kdr verebilirsin demişti. Azar azar başladım şimdi o kadar veriyorum. Bir de aradan o kadar Zaman geçmesine rağmen aynı yendiği gibi çıktı.

Ya o değil de yavrum benim ellerimde kıpkırmızı oldu biran nefes alamadı... Çok korktum çok...
Bir çay bardağı fazla olmuş gibi. Bir küçük kahve fincanını geçmesin bence canım. Daha çok başındasın ek gıdanın.
Çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın inş

5. Ay kontrolünü yaptirdim.
Bebisim ecem 8100 gr ve 70 cm olmuş.
3 numara bezleri hemen.tuketmeli poff elimde kalacakalr yahu.

Simdi avmdeyiz kizimla. Ayy kuzum insanlara nasilda merakla bakıyor ilgisini cekiyor.
Yalniz.kalmisiz bebisimle. Artik sık sık geliriz hic olmadi kapali avmlere.
Muhasebeci aradi kidem tazmiantim icin,
taksidi ikiye düşürmüş
Hangi aylar diyorum hatırlamıyorum diyor.
Alti taksitten filan.bahsediyorlardi biraz.carladim
Baktilar benimle uğraşacak lar ki beni.oldum olasi sevmezler. Ahaa bende onlara bayilmam ya:))
Iki takside düşmüşler ... Hatırlamıyorum dediğinde bu kadar açık detay hatirlanmazmi dedim baktim ya seri hanim vs vs, tamam dedim 11 de.gelirim..

Şükür her ay muhatap olmak zorudna değilim onlarla ben de ohhh :)
Yarin 11 de gidiyorum inşallah sinirlerim yipranmadan.hallederim..

Aile sağlık merkezi neden aradı canım. Ya bizimkiler yan gelip yatiyor resmen. Ama hemsiremiz her aşı zamanı arar hakkını yemeyeyim birsey olduğunda da hemen arar sorarım çok kibar hatun:)

5. Ay kontrolünü yaptirdim.
Bebisim ecem 8100 gr ve 70 cm olmuş.
3 numara bezleri hemen.tuketmeli poff elimde kalacakalr yahu.

Simdi avmdeyiz kizimla. Ayy kuzum insanlara nasilda merakla bakıyor ilgisini cekiyor.
Yalniz.kalmisiz bebisimle. Artik sık sık geliriz hic olmadi kapali avmlere.
Muhasebeci aradi kidem tazmiantim icin,
taksidi ikiye düşürmüş
Hangi aylar diyorum hatırlamıyorum diyor.
Alti taksitten filan.bahsediyorlardi biraz.carladim
Baktilar benimle uğraşacak lar ki beni.oldum olasi sevmezler. Ahaa bende onlara bayilmam ya:))
Iki takside düşmüşler ... Hatırlamıyorum dediğinde bu kadar açık detay hatirlanmazmi dedim baktim ya seri hanim vs vs, tamam dedim 11 de.gelirim..

Şükür her ay muhatap olmak zorudna değilim onlarla ben de ohhh :)
Yarin 11 de gidiyorum inşallah sinirlerim yipranmadan.hallederim..

Sheery me yipratacaksin kendini canına okursun sen seni sinir ederlerse:)

Back