• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Akşam 8 de uyutmaya başladım uyudu 9 da mızır mızır oldu emzirdim. 10,30 gibi bir daha 1,30 da yeniden. 3,30 da yeniden ve 5,30 a kadar uyanıktı. 8 gibi uyandı. Şimdi yeni uyudu. Bakalım ne zmn uyancak
Canim benim kizimda.gecen.gece aynen boyleydi
Sekizden 10 a kadar mizik.mizik zor daldi. Yarim saat uyuyup uyanıyordu.
Sonra 10 gibi uyudu ve.sabah 8 e kadar 2.saatte bir.uyanip emdi tekrar uyudu.
Duzenleri oturuncaya kadar böyle olur yani
Geçer duzene.oturur dert etme.
Bak benim kiz.10 dan 13.e.kafar uyudu bugun..12.de.uyanip emdi.1 saat.daha uyudu.
Normalde 30.dk.lik.hatta bazen.20 dk lik.kisacik uykulari vardi.gunduz

Ne.yalan.soyliyim uzulmusttum gaddar yazinca.
Yanlış anlasilmisiz.o zaman.
Dedim.ya herkesin.fikri baska elbette. Ama.siz.yumuşak başlı insanlarsiniz diye.evladıniz.da.ezilir.diye.birsey yok.
Buradan güçlü gorunmus olsM çok fazla zaafi olan.bir.insanim.
Su anko en.büyük zaafim hpiniz.gibi evladim.
Onun icin.gozumu kirpmadan.canimi.bile.veririm.
O yuzden.incinmistim ama.madem.oyle diyorrsun sorun yok.
Cok iyi niyetli.bi kizsin.sen.buradan.yazdiklarindan.bile anlasiliyor ama.sasirdim bende iste.
Esim ise gucten ziyade son dercee uyumlu sakin bir yapidadir. Ben.de.daha.disa.dönük. o yuzden.uyumlu bi.evliliğimiz var sanirim.sukur.
Allah herkesin.yuvasina mutluluk katsin evlatlarimiZin büyüyüp kocaman iyi insanalr olduğunu gorelim insallah.
Esim bu sabah bugun.cumartesi mi.yaa ne kadar cabuk. Geçiyor zaman.dedi.
Bende.dedkm ki yaslaniyoruz iste. Her.gun.omurdrn eksiliyor.
Ama insanim.evladi olunca onun.büyüdugunu.görüyoruz ya hergün
Yaslanmak.zamanin.gecmesi.bile uzmuyor insanı..
Hepinizi.seviyorum
Sana.da.sarilip kucakliyorum.kardeşim benim..

Bende yanlış anlasildigim için üzüldüm, tatlıya bağlanması güzel oldu, ehh sen sarilirsin da ben boş mu dururum :KK15:

Ben 4+kullanıyorum canım, 4.ay aşısında 8.200 gr di, Pazartesi salı gibi tekrar tartilacaz 5 ayımız doluyor
Hey maşallah tam tospik ya.seninki. adi emirdi dimi ?
Sadece anne sutuyle besledin dimi canım maşallah tosuncuk. !

Ben.3.numara kullaniyorum kizim 27 eylülde 7300 gr geldi boyuda 67 cm idi.
Pazartesi bizimde 5 ayimiz dolacak bakalim boy kilo ne oldu.
3 no nun paketinde 9 kiloya kadar.diyordu ama. Sanki dar geliyir biraz.
Benim.kizda senin oglan.gibi kilolu, bacaklar maşallah bogum bogum.
90 li paket aldi babasi geçen gun. O bitsin bende.4 numara alayim.
Belkide geceleri 4 numaraya geçerim çünkü 12.saate kadar kaliyor bez popoda. Tasma asiri dolma yok ama epey.doluyor.yani

Hey maşallah tam tospik ya.seninki. adi emirdi dimi ?
Sadece anne sutuyle besledin dimi canım maşallah tosuncuk. !

Ben.3.numara kullaniyorum kizim 27 eylülde 7300 gr geldi boyuda 67 cm idi.
Pazartesi bizimde 5 ayimiz dolacak bakalim boy kilo ne oldu.
3 no nun paketinde 9 kiloya kadar.diyordu ama. Sanki dar geliyir biraz.
Benim.kizda senin oglan.gibi kilolu, bacaklar maşallah bogum bogum.
90 li paket aldi babasi geçen gun. O bitsin bende.4 numara alayim.
Belkide geceleri 4 numaraya geçerim çünkü 12.saate kadar kaliyor bez popoda. Tasma asiri dolma yok ama epey.doluyor.yani
Canim bizimkide 7500 kiloydu ayin 5inde ama ben bayadir 4 numara kullaniyorum

Hay allah daha yeni 90 li paket aldi babası
Benim abimin 1 yaşındaki kizi 10 kilo
Oda 4 no kullaniyor
Agustos basi.denemistim buyuk gelmisti
Demek zamani geldi.
Markadan markaya boyuda farkediyor ama biz canbebe kullaniyoruz
Ama dedigim gibi 1 ay oldu sanirim 4e geceli daha rahat bacaklari sıkmıyor cunku

Biz 3 numara kullanıyoruz prima aktif bebe. 4. Ay kontrolde 6900 dük. Şuan sanırım 7400 falanız. 4 büyük gelir bize diye düşünüyorum

Markadan markaya boyuda farkediyor ama biz canbebe kullaniyoruz
Ama dedigim gibi 1 ay oldu sanirim 4e geceli daha rahat bacaklari sıkmıyor cunku
Evet bende.prima.aktif bebe.kullaniyorum
Bacakları cok sikmiyir ama daHa rahat olabilirdi belkide markadan.değişir dedigin.gibi

Biz 3 numara kullanıyoruz prima aktif bebe. 4. Ay kontrolde 6900 dük. Şuan sanırım 7400 falanız. 4 büyük gelir bize diye düşünüyorum
Asagi.yukari ayni kilolardayiz belki.benimki 8. Kilo olmuştur
Simdilik 3.e.devam zaten o kadar bez var.

Kızlar bebeğim usutmus burnu akıp hapşırma var. Öksürük de bazen . Napcam şimdi aglio. Hiç aglamayan gülen yavrum :( :( bişe söyleyın lutfe n

Kızlar merhaba bebeğimin başı çok terliyor sizde de oluyor mu diş çıkarırken olur derler ama diş de yok piyasada Bu arada ben günde 5-6 defa buraya bakıyorum bana hepiniz çok yakınsınız
Benim kızımın da başı terler sadece bu da sıcakladığının göstergesi altı üstü biryeri sıcaklıyordur inceltin..

Kızlar bebeğim usutmus burnu akıp hapşırma var. Öksürük de bazen . Napcam şimdi aglio. Hiç aglamayan gülen yavrum :KK43: :KK43: bişe söyleyın lutfe n
Canim burnuna serum fizyolojik damlat. Göğsüne sicak havlu koy. Simdi kombiler yanmaya basladigi icin odayi da nemli tutmak cok onemli. Ve tabiki ki en kisa zamanda cocuk hastaliklari uzmanina götür

Back