Evet canım tosbigin adı emir, sadece anne sütü veriyorum, ben 3 numara bezi bırakalı çok oldu, belini tam sarmiyordu, 4 e geçtim o fena değil ama 4+ çok daha güzel oluyor, hem bol değil hemde belini felan güzelce sarıyor, 3 numarayla beraber primayı da bıraktım komili kullanıyorum çok hoşuma gitti fiyatida uygun, sende 4 e geç bence, 4 numara bez al gündüz 3 ü gece 4 ü kullan bebiste rahat eder
Kıskançlık olmazmiiii, cok kiskaniyor benim oğlani, bizim ilgimiz sevgimiz hep ondaydi, esimede banada çok düşkün, sevgi bölündü şimdi nerde fırsat bulsa hemen emirin başında cici cici diye elini uzatıyor biz sevecek sanıyoruz bi anda saçına yapisti zor aldim elinden, gözüne parmak sokuyor yüzünü çizmek istiyor, şap şap vurmak istiyor, uyurken odasının kapısını kapalı tutuyorum olur ya dalginligima gelir başına dikilir çocuğun ki bi kaç kere geldi başımada Allah korudu son anda yakaladım, sonuçta oda çocuk zarar vermenin ne olduğunu bilmiyor oyun sanıyor bizim dikkatli olmamız şart.
Ee sen neler yapıyorsun ugramaz oldun
Kaç doğumlu canım bebeğin, benimki 17 mayis dogumlu 4.ayında 8200 du pazartesi 5 ayı dolduruyor 4+ ya yeni geçtim, cok bol da iyi değil pacasinda akması o yüzden olabilir 4 yada 4+sana daha uygun gibi