2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bizim aile hekimimizde cok ilgili olmazsa bende olagan bir durum olmadigi surece insallah olmaz ona gideyim.
Peki tecrubenize dayanarak göz ettafi cok tahris olmus zaman zaman nokta seklinde kanama oluyor onun icin ne yapsam yag veya krem sürülür mu aceba.

Rabbim cocuklariniza guzel kaderler versin. Iyi geceler

Öyle yerlere boynuna koltuk altına pişiğine bepantene zeytinyağlı sürüyorum iyi geliyor benimkine.
Amin cumlemizin bebeği için güzel kader guzel ruh guzel akil güzel saglikli bi hayat diliyorum bende

Kızlar acil bisi diyin. Şimdi bizim bugun 40 doldu. Banyo yapcaz ama annem 40 taş koyalım suya falan dio .sonra taş mikrop olur dié 40 fasulye koyalım dedi . Siz napdin iz . Gerek var mı boyle şeylere .
Bir de benim bi haftadır normal adetim başladı . Su an az az devam edio. Ben simdi bu halde gusül alıp namaza başlayabilir miyim ki

Yokya dinimizde hicbirinin yeri yok canm sen bol dua et gerisini allaha tevekkul ben hiç bise yapmadım sadece banyosunu yaparken dua okuduk annemle bol bol

Bende tecrübeli değilim öncelikle hayırlı olsun okurken yazını big ulumsedim i ctenligin geçti bana allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bence her ay goturulmeli neden çünkü binsanin içi hem rahat ediyo hemde bizim gormedigimz yada gorup önemsemediğini biseyi onlar anlayabilir oyuzden bence her ay götürme taraftarıyım canm

Yokya dinimizde hicbirinin yeri yok canm sen bol dua et gerisini allaha tevekkul ben hiç bise yapmadım sadece banyosunu yaparken dua okuduk annemle bol bol

Bu dini bi ritüel değil ki, adet haline gelmiş bi şey, hurafe bid'at de olabilir. Ben de yapmadım ilkinde ikinciye kaynanam yaptı. Buna ne olacak bakalım gelirse yapar yine. Karışmam yani yapmak isterse adet yerini bulsun.

40 günden sonraki 15 gunluk muddetteki kan özür kanı sayiliyo yani 15 gunden sonraki kan adet kani oluyo gusl alip namaza baslayabilirsin
Dinimizislam sitesinden de bakabilirsin detayli aciklama var

Canm 40indan sonra arada 15 gun kanamasiz gecmesi gerekiyo adet kanamasi diyebilmen icin onun disindaki özür kani diye geciyor ilmihal de. Kilabilirsin yani

Canm 40indan sonra arada 15 gun kanamasiz gecmesi gerekiyo adet kanamasi diyebilmen icin onun disindaki özür kani diye geciyor ilmihal de. Kilabilirsin yani
YA öyle de bi iki gün daha mı beklesem namaz için . Böyle pedli pedli namaz hiç akilkarı değil

Canim emzik denesene. Yani yeteri kadar emiyorsa sonra emzik ver fazla ve boş emmesin belki kusmasi geçer.

Emzik almıyor canım, fırsat buldukça veriyorum ağzına ama nafile diliyle geri itiyor, ucuna gaz damlasi sürüyorum onu emiyor bi kac dk bitince geri bırakıyor, böyle çocuğa göğez diyorlar bizim burda, karni doyuyor gözü doymuyor demek

Canim bizim burda kırkını sayma diye bi adet var, bebeğin kizsa huyunu begendigin iyi bir kadına erkekse yine iyi kalpli huyu güzel bir erkeğe 40 tane buğday saydirip yikanma suyunun içine atılır huyu ona benzesin diye. Mesela benim oglumun kirkini amcasi saydi, Sizde nasıldır bilmiyorum

Hanımlar bebeği ufakken uçağa binen varmı korkuyorum kulakrına basınctan bişe olucak diye

Canim benimki de öyleydi ama 1 Sata onunla oturdum o attikca ben ağzına tutusturdum öyle öyle almaya alıştı şimdi çok rahatım

Canim benimki de öyleydi ama 1 Sata onunla oturdum o attikca ben ağzına tutusturdum öyle öyle almaya alıştı şimdi çok rahatım

Zorlayinca çok ağlıyor dayanamıyorum, bi dudagini buzusu var ki canım gidiyor, boşver yavrumdan kıymetli hiç bişey yok ben onu 9 senede anca buldum, neyi nasıl isterse öyle olsun

Hanımlar bebeği ufakken uçağa binen varmı korkuyorum kulakrına basınctan bişe olucak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…