vay demek hanfendi ve beyefendilerin rahatı bozuluyor da ondan hareketleniyorlar

valla mirandacım. ne yürüyüş ne hurma ne ananas ne squat ne o ne şu ne bu i-nan- mı-yo-rum.
dogum olayı başlamadı ise kendiliğinden hiç bir şey onu başlatamaz.
hem daha dur senin gününde çok var. şimdiden bu kadar sabırsızlanırsan benim ve buradaki bir kaç arkadaş gibi günün geçerse ne yapacaksın ?
bence kendini günü geçebilir diye alıştırmaya çalış yoksa sonrası valla çok zor olur. gün değil saatler geçmek bilmiyor böyle de.
bak şimdi yatma saati geldi ben yatmak istemiyorum. çünkü geceler çok zor. bir de sabah iptal olmuş ellerle uyanma en zoru .. demem o ki aslında başka şeylerle meşgul olmakta lazım. şanslısın ki işi yeni bıraktın. benim 2 ay oldu ve çevremde hiç arkadaşım filan da yok. mesgalem yok !devamlı evdeyim. bugün eşimle çıktık işte epey yürüdük. agrılarım arttı ama dogum filan hala yok !
burada daha günleri dolmadan doguranları okudukca benim sinirim daha da bozuluyor.
engel olamıyorum..
saglık olsun demeliyim evet biliyorum ama sabretmek çok zor çok !
kesinlikle katılıyorum.
kimse bana böyle gecikeceğini söylemedi ama yaa!
gerçi % 8 lik bir gruba giriyormuşum. gebelerin sadece % 8 i günün geçirirmiş. kalanların % 88-90 ı 38 den sonra dogururmuş.
zaten bu tür piyangolar da bana çıkar hep