- 4 Şubat 2010
- 148
- 288
- 303
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.801
Amin Can'ım inşallah çok sağol...Doğum güzeldi hiç hissetmedim iğne girişini bile sezaryan dı spinal değildi Çınarlı hastanesi İzmir de ki en iyi anestezi doktorları var demişlerdi gerçekten öyleymiş sonrasında zaten olan kabızlık sorunu ve gaz sorunum oldu yoksa ameliyat yerim gayet iyi...Canim benim gözün aydın ve geçmiş olsun Rabbim saglikli sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, bol bol süt versin inşallah. Dogumun nasil geçti canım spinal den memnun kaldinmi
Büyüdü canım ya bi deri bi kemikten bu hallere geldik şükürmaşallah canım çok tatlı bu yaa, tam yemelik gerçekten
kocaman olmuş bile bu kuzum benim yaaamaşallahhh :))))
Aynen canım önemli olan o :) mayıs haziran farketmezaynen öyle, bu gidişle haziran annelerine doğru kayıcaz gibisağlıklı olsun da oğlum, varsın haziranda gelsin
ben daha doğurmadım ama çok gerginim canm doğumdan sonra nasıl olurum bilmiyorumKızlar ben tam anlamıyla lohusa sendromundayım benim gibi olanlar varmı
Canım ya çok can sıkıcı oluyor hiç geçmicek sanıyosun hatta delirdim heralde falan diyosun ama geçiyor..sakin ol stres yapmaKızlar ben tam anlamıyla lohusa sendromundayım benim gibi olanlar varmı
Evet tatlım sezeryan benim 1 oglum var bide kızım oldu ama çok bunalımdayım mutsuzum sebep yok başimı alıp gidesim varben daha doğurmadım ama çok gerginim canm doğumdan sonra nasıl olurum bilmiyorum
senin sezeryandı dimi doğum
neden böylesin peki bi sebebi varmı
İnşallah geçer tatlım mutsuz olunca herşeye yansıyorCanım ya çok can sıkıcı oluyor hiç geçmicek sanıyosun hatta delirdim heralde falan diyosun ama geçiyor..sakin ol stres yapma
Amin Can'ım inşallah çok sağol...Doğum güzeldi hiç hissetmedim iğne girişini bile sezaryan dı spinal değildi Çınarlı hastanesi İzmir de ki en iyi anestezi doktorları var demişlerdi gerçekten öyleymiş sonrasında zaten olan kabızlık sorunu ve gaz sorunum oldu yoksa ameliyat yerim gayet iyi...
Ay tatlim bi bakmissin kucaginda derken bu kadat hızlı beklemiyordumKızlar galiba suyum geldi.
birazdan hastaneye gidip kontrol olacağım. emin değilim 1 su bardagı kadar geldi.
Yaaaaaaa ama cok heyecanliiii...Allahim sag salim kavustursun insallahhh...aklina gelir gelmez belki ama bizi haberdar edebilirsen cok sevinirizz..inan ben de heyecanlandim su an...Kızlar galiba suyum geldi.
birazdan hastaneye gidip kontrol olacağım. emin değilim 1 su bardagı kadar geldi.
ay bende sasırdım. tam dustan cıkıodum havlu ıslandı hoppAy tatlim bi bakmissin kucaginda derken bu kadat hızlı beklemiyordumhadi hayırlısı olsun canim benim kolay ve sağlıklı olsun dogumun
ay doktorum daha dönmedi. ona göre gidicem hastaneye. evde karsılamak isterim dalgaları . tabi güvenli ise.Yaaaaaaa ama cok heyecanliiii...Allahim sag salim kavustursun insallahhh...aklina gelir gelmez belki ama bizi haberdar edebilirsen cok sevinirizz..inan ben de heyecanlandim su an...
Ay insallah insallahhhhhay bende sasırdım. tam dustan cıkıodum havlu ıslandı hopp
sonra kagıt havlu koydum camasırıma. az da ona geldi.,
afedersin idrar değil kokusuz cunku. ayy fena oluyorum bende yaa..
ay doktorum daha dönmedi. ona göre gidicem hastaneye. evde karsılamak isterim dalgaları . tabi güvenli ise.
size devamlı yazıcam her fırsatta canım. insallah kızcem geliyordur
kızlar pazartesi sezeryanla doğum yapcam inşallah
hep normal görünüyodu ama bu kontrolde doktor sezeryana karar verdi
kendimi normal doğuma hazırlanıştım moralim biraz bozuldu ama hayırlısı olsun
dua edin bana
Aynen kuzum yaa o nasil guzel bir kokudur dimiAyyy doğru dedin tatlım ben onu unutmuşumsende unutursun yakında o kokuları sıcaklıkları herşeye deyiyor...
Ay hem de nasıl canim darısı başına inşallahhoşgeldin, arada bir gir buraya bi Cee de bize :) bebeğinle vakit geçirme olayı çok güzel olsa gerekbiz hala beklemedeyiz..
Cok icten dua etmisiz demek ki canımay bende sasırdım. tam dustan cıkıodum havlu ıslandı hopp
ay doktorum daha dönmedi. ona göre gidicem hastaneye. evde karsılamak isterim dalgaları . tabi güvenli ise.
ay bende sasırdım. tam dustan cıkıodum havlu ıslandı hopp
Benim doktor da pazartesiye gun verecekti almadim. 41 i beklmeyi dusunuyorum. Ilk dogumum normaldi. Bu da en azindan kendi baslasin bebek donmemis olursa sezeryan olur diye dusunuyorum. Planli sezeryan istemiyorum. Bakalim bu hafta gidince ne olacak.Canim benim oğlumda ters hemde 33 haftadan beri donmedi, Pazartesi günü sezeryan olacam nasipse, senin sezeryan günü gecmiyormu dr un gün vermedi mi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?