• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
benim nişanım da geldi galiba.
havlu koyu renkliydi kan varmıydı göremedim önce böyle o afedersiniz sümüksü akıntı gelmiş. bakınca gördüm. su sonrasında geldi. ikisi beraber geldigi de olurmuş.
doktorum hala dönmedi. beklemedeyim. sancım yok. olmadı yarım saate giderim kızım hareketli şu anda sıkıntı yok. acayp ateş basıyor ama

havlu koyu renkliydi kan varmıydı göremedim önce böyle o afedersiniz sümüksü akıntı gelmiş. bakınca gördüm. su sonrasında geldi. ikisi beraber geldigi de olurmuş.
doktorum hala dönmedi. beklemedeyim. sancım yok. olmadı yarım saate giderim kızım hareketli şu anda sıkıntı yok. acayp ateş basıyor ama

Hadi inşallah sağlıcakla gelir miniğin :KK46: doğru alarmdır inşallah:anneadayı: çook heyecanlıı biz bekleyenlerde biranönce yaşayalım bu heyecanları :KK49::KK49::KK49:

Merhaba kızlar , benimde bugün nst de 1 tane sancım çıktı 60 larda , açılmada 1 cm daha, acaba doğum ne Zaman başlar , sizin 1 cm dedikten ne kadar sürede doğumunuz başladı

slm kızlar tatlı bebişler ve anneleri. pazartesi doktora kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin iki haftadır geşimediğini bir an önce sezeryanla bebeği almamız gerek dediğinde mahvoldum. bebeğim 36. haftadaki kilosundaymış 38. haftada. durum böyle olunca 10 mayıs sabah saat 09.00 için sezeryan günü verdi. çok şükür genel anestezi ile bebeğimi salı sabahı kucağıma aldım. doktorumun dediği gibi bebeğim 36. haftadaki kilosunda yani 3150 gr olarak doğdu. Yaradanım hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıkla çocuklar nasip etsin.doğumu bekleyen arkadaşlar Allahım yar ve yardımcınız olsun. bir avazda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

Canımmm prenses geliyor bence işaretler onu gösteriyor :halay:

slm kızlar tatlı bebişler ve anneleri. pazartesi doktora kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin iki haftadır geşimediğini bir an önce sezeryanla bebeği almamız gerek dediğinde mahvoldum. bebeğim 36. haftadaki kilosundaymış 38. haftada. durum böyle olunca 10 mayıs sabah saat 09.00 için sezeryan günü verdi. çok şükür genel anestezi ile bebeğimi salı sabahı kucağıma aldım. doktorumun dediği gibi bebeğim 36. haftadaki kilosunda yani 3150 gr olarak doğdu. Yaradanım hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıkla çocuklar nasip etsin.doğumu bekleyen arkadaşlar Allahım yar ve yardımcınız olsun. bir avazda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Canım benim gözün aydın Allah anali babali buyutmek nasip etsin cok şükür sen de yavrun da sagliklisiniz:KK200:

Ayy çok heycanli inşallah hayırlısıyla kavusursun kızına cnm. Haberdar et bizi mutlaka.

Kızlar herkese merhabalar mutlu haftasonları :) dogum yapanların gozu aydın. Darısı biz dogum bekleyenlere.. Benim bi sorum olacak. İlaçlarınızı duzenli olarAk kullanmaya devam ediyomusunuz? Yani ozellikle magnezyumu kasılmaları onlemek için kullanıyorduk ya. Acaba hala kullanmamız dogumu engelliyormu? Doktoruma sormayı unutmusum.
Canım ben bırakmıştım kullanmayı doktorum da zaten kullanma artık kasılmalar i engellemesin dedu

Ananas tutunmaya yardımcı diye biliyorum tüp bebekte çok yemiştim
Aynen bende öyle biliyorum canım, benimkide tüp bebek ve tutunmasi için ananas ve kabak çekirdeği önermislerdi, arkadaşlar dan okuyunca acaba hangisi dogru diye dusundum yani

belki ikisine de yariyordur :)
gebe oldugumu duyan kayinvalidemin, ki kendisi doktor, ilk dedigi seylerden biridir ananas ve maydonozdan uzak durun tavsiyesi. belki gebelikten sonra rahim de farkli etkilere neden oluyor olabilir.

ben de internetten soyle bir yazi gordum. buna daha once de rastlamistim. tabi ne kadar dogru bilemiyorum

• Tropikal meyveler: Ananas, mango ve papaya gibi torpikal meyvelerde bulunan bromelain isimli enzimin rahim ağzını yumuşatma etkisi olduğu söylenmektedir. Ancak bu meyvelerin etksi hakkında çok az bilimsel araştırma yapılmıştır. Meyvelerden çok yemek bağırsakları yumuşatıp rahmin kasılmasına da neden olabilir. Ancak işe yaramayıp sizi ishal de yapabilir. Meyvelerin etkili olması için taze olarak yenmesi, kavanozlu ya da konserve versiyonlarının tercih edilmemesi gerekir.

Kızlar oğluşum dün sağlıcakla dünyaya geldi. Her şey çok güzel geçti. Bugün enimize ulaştık. Evimi cennet kokuları sardı. Allahım isteyen herkese tattırsın. Sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlara dualarım şimdi. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
hadi gozun aydin canim. gecmis olsun ayni zamanda. insallah en kisa zamanda iyilesirsin.
oglun anali babali buyusun, omurlu olsun :)

Kızlar ben dogurdum
Hala hastanedeyim bilgi vericem hepinize
Sadece ne olur korkmayın hiç bi şekilde yavrular herşeye değer gerçekten
Bu arada sezeryan oldum oglum yanibasimda
aaa eryesilcim, gorkem bey tesrif ettiler demek ki!

gozun aydin canim, insallah en kisa zamanda iyilesirsin, bebisine bol bol sut uretirsin. bebegin anali babali buyusun omurlu olsun insallah.

sen sanki normal dogum istiyordun, nicin sezeryan oldu? yaramaz bir durum yoktur insalah

ay canım korkutma beni.
gerçi benim son bir aydır var bu. ben de senin gibi ilk aylarda çok kilo aldım. toplamda 25 kilo oldu !
bir de bunu vermesi var. neyse, bu başka bir derdim.

benim seninki kadar kötü değil galiba.
dün maydonoz suyu filan içtim. azıcık iyi geldi galiba. o gün bir de yagmur oncesi zamanıydı daha cok şismistim.
simdi hamilelikten sonra geçer diyenler de çok. bn beklicem hamilelik sonrası geçmezse zaten mecbur gidicem. geceleri kolumu, ozellikle de daha cok şişen sag kolumu yastık üstünde yüksekte tutuyorum. biraz daha iyi sanki.

ben de çok sıkıldım ama dogum sonrası eski halime hemen dönemicemi biliyorum.
moralimi bozmak istemiyorum buna alışmak istiyorum. en azından ilk altı ay.
bir anda 25 kiloyu vermem mümkün değil. kabullenmek en iyisi..

senin en azından günü saati belli canım. ben hala bekliyorum.
dün gece kızım kasıgıma vajinam dogru bi hamle yaptı. canım cok yandı.ayy insallah inmiştir ya da en azından açılmam olmuştur.

ben 3 hafta önce magnezyumu bıraktım. kasılmaları önleyip dogumu geciktiriyor ya. ama gec kalmısım. 34. haftadan bırakmak lazımmıs
hayatim maydonoz suyu ictikten sonra gectiyse biraz, sirf odemdendir o elerin ayaklarin sisligi. benim bir arkadasim da sezeryanla dogum yapti, o da cok kotu sisti ama yani ayakkabiyi gec terlige sigamiyordu kizcagiz. dogumdan bir hafta sonra inmeye basladi sisligi.
yazik gunes gozlugu takamiyordu, eli yuzu burnu oyle sisti!

Eki Görüntüle 1832442 Selam teyzoşlarrr:KK200::KK200:büyüdük artık çok şükürr:KK59:şaka bi yana 54 günlük olduk bile:nazar:nasıl geçiyor zaman hiiçç belli değil...hamileyken karnıma dokunduğumda elime biyerleri deyince çekip çıkarasım geliyor dayanamıyorum diyodum,şimdide içime sokasım geliyor:confused:allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
yakisiklim bu benim yaaa! gozlerine kurban oldugum... nazarlar degmesin sana :nazar::nazar:
annesi pek guzel buyuyor vallahi mirac pasa. nasil dayaniyorsunuz bu guzellige? bu da anneligin sirlarindan bir tanesi olmali! zira ben teyzeligi tattigimdan beri mincik mincik sevesim, sapur supur opesim geliyor ! benim elimde cocuk uc gun duramaz herhalde :D

Kızlar galiba suyum geldi.
birazdan hastaneye gidip kontrol olacağım. emin değilim 1 su bardagı kadar geldi. :temizlik:
doktoruma msj attım onun cevabına göre gidicem hastaneye. su gelişi durdu çünkü. dalgaları evde karşılamak istiyorum.
ellerim titriyor heyecandan..

sherrriiiii!!! neler okuyorum boyle! aman allahim kizce geliyor muuuuuuuu
iste o beklenen an! canim yaaa, kalbim seninle bugun. sag saglim gelir insallah kizin. istedigin gibi guzel bir dogum yaparsin, cabucak iyilesirsin!

ay bende sasırdım. tam dustan cıkıodum havlu ıslandı hopp
sonra kagıt havlu koydum camasırıma. az da ona geldi.,
afedersin idrar değil kokusuz cunku. ayy fena oluyorum bende yaa..

ay doktorum daha dönmedi. ona göre gidicem hastaneye. evde karsılamak isterim dalgaları . tabi güvenli ise.
size devamlı yazıcam her fırsatta canım. insallah kızcem geliyordur:halay:
sancin var mi? ay ben kac saat geriden geldim bugun? belki de dogurmussundur simdiye..

Kizlar kendi doktorum seminerde. Bana gec döndü. Bebek hareketli ise sorun yok dedi. Pazartesi gelebilir sin demisti Ama.ben.hastaneye.yola cikmistim bile. Ne.olur.ne.olmaz diye.
Nöbetçi doktor bakti. Ultrason da sorun.yok. 3780 gr olmus kizim. 80.gr almis. Nst istedi ve turnusol verdi. Simdi bunları hallediyorum.
Not. Acilmam yine yok :kahve:

Kizlar kendi doktorum seminerde. Bana gec döndü. Bebek hareketli ise sorun yok dedi. Pazartesi gelebilir sin demisti Ama.ben.hastaneye.yola cikmistim bile. Ne.olur.ne.olmaz diye.
Nöbetçi doktor bakti. Ultrason da sorun.yok. 3780 gr olmus kizim. 80.gr almis. Nst istedi ve turnusol verdi. Simdi bunları hallediyorum.
Not. Acilmam yine yok :kahve:

nasil yani!! suyun geldi ve doktor pazartesi mi gel dedi? ama ama ama??? bebek bugun gelmeyecek miymis?
suyu olmadan ne kadar durabilir ki icerde? ultrasonda suyu yeterli cikti mi peki?

ayy sherri sanirim ben senden heycanliyim! insallah bugun gelir bebek ve insallah sen cok kolay bir dogum yasarsin..

Back
X