nasil yani!! suyun geldi ve doktor pazartesi mi gel dedi? ama ama ama??? bebek bugun gelmeyecek miymis?
suyu olmadan ne kadar durabilir ki icerde? ultrasonda suyu yeterli cikti mi peki?
ayy sherri sanirim ben senden heycanliyim! insallah bugun gelir bebek ve insallah sen cok kolay bir dogum yasarsin..
ay aynen öyle dedi. öyle şarıl şarıl akmadı ki. sanırım nişanım geldi.
turnusol de zar zor mavi gördük zaten. bebeğim çok hareketli. doktorum gelsin öyle. ben başka doktoru istemiyorum.
baksana nobetci sezeryan filan dedi. ben istemiyorum gereksiz sezeryan antibiyotik yemek filan. aşağı tarafımı temiz tutarım. enfeksiyon olmasın diye.
Masallah kuzunaaaa...doktorda yani sagolsun

allahtan hasyaneye gitmissin du bakalim ne cikcak sonunda...su gbi dogumun olur insallahhhh...gece vakti yavrunu koklayarak uyursun insallahhh
bu gece olmicak sanırım canım. doktorum bekle dedi. ne acılma var ne sancı.
Ayy iyiki erkenden gelmiş kızım yaa 40. Haftaya girmissin canım Allah sabır versin bi anda kolayca doguruver inşallah
az önce Sherrye böyle dua ettim suyu nisani geldi bilesin
Ay ne rahat doktor canim yaa
sen iyiki gitmissin bakalim ne cikacak
doktorum rahat valla. umarım endişelencek bişi yok ondan rahattır.
kızım inmemiş bile dogum yoluna. şu anda bile oh masallah pek hareketli. gece boyunca dinlicem hareketleri. nst de temiz cktı yani. kontorlümü de yaptırdım. içimin rahat olması lazım.
sen de amma totem yaptın galiba nicksiz. heheh
Ayy canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

insallah canım.
bir avazda cümlemize.
kv gelecek salı sabahı gibi. ablam da yarın gelecek. her ihtimale karşı. yanımda olsunlar dimi. ablam çok kalamicak . kv bi hafta filan kalır sanırım..
aaaaaaa tatlımmmm naptın sen yaaaaaaaa haber bekliyoruz heycanlan
şimdilik bekliyoruz canım. sancım yok. ama gece dinlicem kendimi. bakalım..
wwuuuuuu!! gerçekten mi

ay heyecanlandım, hadi hayırlısıyla doğur sen de :) haber ver bize iyi olduğunda. Umarım kolay bi doğum sağlıklı bi bebek olur. Güzel haberlerini bekliyoruz

valla bişiler oldu. gelen amniyos sıvısıymış ama karışık akıntıyla. o yüzden telaşlanmıyorum nefense. nst de temiz cıktı
kızım kanala inmemiş ama pozisyon almış.
demin annemi aradım. söyledim.
off anne seni cok iyi anladım. sen beni nasıl dogurdun cok zormus diye.
basladım aglamaya.
kadın da sasırdı. aglama kızım dedi. ben snei cok kolay dogurdum . sen de öyle dogurursun.
rahatladım..
Ah canım benim ya nasıl açıcaz biz töbe ya napsak bilemedim

Sen benden önce alıcaksın kucağına sanki öyle doğdu içime hayırlısıyla sağlıkla inşallah

valla bende bilemedim. hep hareketleri şeyimin çevresinde. ama yok acılma yok .
no acılma