• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim benim gözün aydın ve geçmiş olsun Rabbim saglikli sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, bol bol süt versin inşallah. Dogumun nasil geçti canım spinal den memnun kaldinmi
Amin Can'ım inşallah çok sağol...Doğum güzeldi hiç hissetmedim iğne girişini bile sezaryan dı spinal değildi Çınarlı hastanesi İzmir de ki en iyi anestezi doktorları var demişlerdi gerçekten öyleymiş sonrasında zaten olan kabızlık sorunu ve gaz sorunum oldu yoksa ameliyat yerim gayet iyi...

maşallah canım çok tatlı bu yaa, tam yemelik gerçekten :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK46:
kocaman olmuş bile bu kuzum benim yaaa :nazar: maşallahhh :))))
Büyüdü canım ya bi deri bi kemikten bu hallere geldik şükür:nazar::KK200:

aynen öyle, bu gidişle haziran annelerine doğru kayıcaz gibi :KK53: sağlıklı olsun da oğlum, varsın haziranda gelsin :KK46:
Aynen canım önemli olan o :) mayıs haziran farketmez
Mayıs annesiyken nisanda değil taa mart annesi oldum ama şükür sağlığı yerinde:KK6:

ben daha doğurmadım ama çok gerginim canm doğumdan sonra nasıl olurum bilmiyorum
senin sezeryandı dimi doğum
neden böylesin peki bi sebebi varmı
Evet tatlım sezeryan benim 1 oglum var bide kızım oldu ama çok bunalımdayım mutsuzum sebep yok başimı alıp gidesim var
Canım ya çok can sıkıcı oluyor hiç geçmicek sanıyosun hatta delirdim heralde falan diyosun ama geçiyor..sakin ol stres yapma:KK36:
İnşallah geçer tatlım mutsuz olunca herşeye yansıyor

Amin Can'ım inşallah çok sağol...Doğum güzeldi hiç hissetmedim iğne girişini bile sezaryan dı spinal değildi Çınarlı hastanesi İzmir de ki en iyi anestezi doktorları var demişlerdi gerçekten öyleymiş sonrasında zaten olan kabızlık sorunu ve gaz sorunum oldu yoksa ameliyat yerim gayet iyi...

Sezeryan da anestezi şeklin spinal değilmiydi. Genel anestezi mi oldun canım çok geçmiş olsun

Ay tatlim bi bakmissin kucaginda derken bu kadat hızlı beklemiyordum:confused: hadi hayırlısı olsun canim benim kolay ve sağlıklı olsun dogumun
ay bende sasırdım. tam dustan cıkıodum havlu ıslandı hopp
sonra kagıt havlu koydum camasırıma. az da ona geldi.,
afedersin idrar değil kokusuz cunku. ayy fena oluyorum bende yaa..

Yaaaaaaa ama cok heyecanliiii...Allahim sag salim kavustursun insallahhh...aklina gelir gelmez belki ama bizi haberdar edebilirsen cok sevinirizz..inan ben de heyecanlandim su an...
ay doktorum daha dönmedi. ona göre gidicem hastaneye. evde karsılamak isterim dalgaları . tabi güvenli ise.
size devamlı yazıcam her fırsatta canım. insallah kızcem geliyordur:halay:

ay doktorum daha dönmedi. ona göre gidicem hastaneye. evde karsılamak isterim dalgaları . tabi güvenli ise.
Ay insallah insallahhhhh

kızlar pazartesi sezeryanla doğum yapcam inşallah
hep normal görünüyodu ama bu kontrolde doktor sezeryana karar verdi
kendimi normal doğuma hazırlanıştım moralim biraz bozuldu ama hayırlısı olsun
dua edin bana

Hayırlısı olsun tatlım, Pazartesi beraber alcaz demekki kuzulari kucagimiza inşallah

Ayyy doğru dedin tatlım ben onu unutmuşum:rolleyes:sende unutursun yakında:KK49:o kokuları sıcaklıkları herşeye deyiyor...
Aynen kuzum yaa o nasil guzel bir kokudur dimi:KK68:dogurmayanlar kizacak bize:sinirli:

hoşgeldin, arada bir gir buraya bi Cee de bize :) bebeğinle vakit geçirme olayı çok güzel olsa gerek :anne: biz hala beklemedeyiz..
Ay hem de nasıl canim darısı başına inşallah :KK200: zorluklari var uykusuzluk yorgunluk zor geliyor ama kucagina aldin mi hepsi geciveriyor:anne:

Cok icten dua etmisiz demek ki canım :KK200:bilsem daha önce gelirdim:halay:

Hadi inşallah benden önce dogur da içim rahat etsin, sherrycim geride kaldı demeyim kız. Valla çok heyecanlandım aksama kızını aliyonmu kucağına mis kokusunu cekiyonmu içine ohh ne güzel

Canim benim oğlumda ters hemde 33 haftadan beri donmedi, Pazartesi günü sezeryan olacam nasipse, senin sezeryan günü gecmiyormu dr un gün vermedi mi daha
Benim doktor da pazartesiye gun verecekti almadim. 41 i beklmeyi dusunuyorum. Ilk dogumum normaldi. Bu da en azindan kendi baslasin bebek donmemis olursa sezeryan olur diye dusunuyorum. Planli sezeryan istemiyorum. Bakalim bu hafta gidince ne olacak.

Back
X