2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız dur daha var az daha kalsın
Benimki de 2gündür kıpır kıpır durmuyor gece iki buçuktu uyuduğum uyutmuyor bile düşün yani
Ama az daha dursunlar boşver

Canım sancım var de eşine ahh vahh yap gitme 2 saat minibüste gidilir mi şu durumda sizin için bişeler yapmış olsa bile şu durumdayken minibüslerde 2 saat gitmen ikinizede iyi değil eşin de hayır demeliydi valla onlar düşünmüyorsa sende acıma az naz yap :)

Evet canım kanlı olacak mış bende rahmin önünde ki tıpa diye düşündüm şeffaf jöle gibi olanı umutlu olalım her şey güzel olacak inşallah

Hadi hayirlisi canim dualarimiz seninle uzme sen kendini insalla hersey cok guzel gecicek yavrunu salikli alirsin kucagina kolay ve problemsiz doumlar sana

Bende bekliyorum ben 40+1 oldum inşallah istediğimiz doğum şekli hakkımızda da hayırlı olur

Herifine üzülme canım o sana üzülsün hepimiz aynı durumdayız benim eşimin teyzesi ağır ameliyat geçirdi bugün 1 saatlik yol ama trafik olur git gel 3-4 saat sürer diye beni götürmedi hatta dün sancım var diye kendi de gitmiycekti yalnız bırakıyorum seni diye ama ben zorla gönderdim iyiyim diye yani eşim beni zorlasa bende aynısını yaparım için rahat olsun önce onlar seni düşünsün ve gerçekten de her yerde okuyoruz şuandan itibaren uzun araba yolculuğu yasak yani benim ailem bursada feribotla istanbul bursa 1.5 saat ama şuan oraya bile gidemiyorum doktor izin vermiyor

bettunaz canım şeffaf kütle derken nasıl bişeydi akışkan değilmiydi ayy daha cuma günü gittim arasam akıntım çok krnımda sert desem gel diycek cuma gidicem zaten aramakta istemiyorum doktoru ama tedirginde oluyorum

Allah sağlıklı bir şekilde kavuşmanızı nasip etsin inşallah kolay bir doğum olur güzel haberlerini bekliyoruz

Canim benim bebiste gecen hafta indi doum kanalina ama yinede gelmeye niyeti yok az once doktordan geldim ne acilmam var ne de nisan dusmus bosuna benim gibi panik yapipta kapatma kendini eve dusunme onu nezaman gelirlerse artik
Ya ben aylardır suyu geldi azar azar akıyor azalıyor diyorum hep aşırı akıntım oluyor su gibi ama doktor hep suyu üst seviyede diyor bu seferde beyaz akıntı başladı tecrubesizlik ne kadar kötü herşeyi doğum yaklaştı diye yorumluyoruz :))

Ayni seninki gibiydi bu sabh akintimm canim az oncede doktordan geldim nisan ordaymis acilmamda yok benim bebis bi haftadirda doum kanalinda duruyo gecen hafta indi oraya
İyi bari canım benim cuma inmemişti yine cuma gidicem her gidişimden önceki gece hiç uyuyamıyorum gidince doğurup döncem gibi hissediyorum :))

Yok daha aileler bile tanışmadı

Suni mi deniceksiniz canım? İnşallah sağlıkla kucağına al, mis kokusunu çek içine:)

Daha varmış gününe acele etme kız azıcık daha dursun kilosu çok ilerde değilse :)

Yaptığım kapı süslerine bakmak ister misiniz annişler oğluma diye başladım eş dost derken hepsi bitti şükür
http://yazarkahvesi.com/el-emegi/kapi-susleri/
Çok güzeller ellerine sağlık :)

Onunki jöle gibi baya katı kıvamlı bişeydi galiba, yani peçetenin çamaşırının falan emmediği kadar katı kıvamlı bi kütleydi galiba, doktoru onu artık jöleli diye çağıracaktı ordan hatırlıyorum jöleli betüşü

1. Kız dur daha var az daha kalsın
Benimki de 2gündür kıpır kıpır durmuyor gece iki buçuktu uyuduğum uyutmuyor bile düşün yani
Ama az daha dursunlar boşver
Bencede dursun canım valla hiç istemiyorum şuan gelmesini psikolojim bozuldu gelcek diye üzülüyorum eşim de gelirse çok küçük olurmu diye korkun yok annem gelmedi ev tam toparlanmadı korkun var senin diye kızıyor :)

Küçük bir tüp var evde geliyorum gidiyorum bakıyorum lazım olacaksın diyorum
mutlaka lazım olur. biz de kendimiz yapıyoruz kantaron yağını. ilk bebeğimde pişik kremlerini hiç kullanmadık diyebilirim.hemen geçiriyor pişiği. yanıklarda en etkili ilaç. bir de internetten doğum çatlaklarına iyi geldiğini duymuştum, onu bu doğumdan sonra deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…