Allah razı olsun inş darısı başınıza inş :) benimde dualarım hepiinizleHadi hayirlisi canim dualarimiz seninle uzme sen kendini insalla hersey cok guzel gecicek yavrunu salikli alirsin kucagina kolay ve problemsiz doumlar sana
Allah razı olsun :)Allah sağlıklı bir şekilde kavuşmanızı nasip etsin inşallah kolay bir doğum olur güzel haberlerini bekliyoruz
bettunaz canım şeffaf kütle derken nasıl bişeydi akışkan değilmiydi ayy daha cuma günü gittim arasam akıntım çok krnımda sert desem gel diycek cuma gidicem zaten aramakta istemiyorum doktoru ama tedirginde oluyorum
Ben de seninle ayni zamanlardayim, gebeligim riskli diye iki doktora gidiyorum, bana da ayni muamele yapiliyor. Ultrason ayda bir oluyor sadece, son 4 haftada da nst yapiliyor. 36,5 haftada gittigimde doktor istersen cati muayenesi yapariz ama bence gerek yok, rahatsiz eden bisey, sancin falan da olmadigina gore haftaya yapalim dedi. Ben de iyi dedim. Daha bebis gelecek gibi gorunmuyor zaten.Canlar merhaba dr. randevum vardı.Ultrasyon bakmadı, geçen hafta bakmıştı.Nts bağladılar sancım çıkmadı.Bebeğinin hareketlerini takip et dedi.Sizin kontorllleriniz nasıl , her gitmenize bakılıyor mu ultrasyon.Nts girdiğim kattta 3 .tane doğum yapacak annne vardı , kolidorda geziniyolardı.29.şubat ta bebişlerine kavuşacaklar.Hatta biri arasıra çığlığı basıyordu.Normal doğumdan korkar oldum.Dün gece ağrım oldu kasıklarda, ama sabah nts bişey çıkmadı.Dr. çatı muayanesini sordum haftaya yapalım dedi.Ne bilim ben mi ısrarcı davranıyorum dr. ilgisiz.
Teşekkür ederim cnmÇok güzeller ellerine sağlık :)
Sağol cnm bu bilgilere ihtiyacımız var iyi ki paylaştın aklımda olacakDogum yapan arkadaslar hayirli olsun...
Yapacak olan arkadaslar Allah (c.c.) kolay bir dogum nasip etsin ins.
37+4 de 2.640 gr ve 46 cm minnak bir oglum olmustu bildiginiz uzere...
Su an 17 gunluguz ve 3.500 gr. Kilomuz 52 cm de boyumuz var...
Sadece anne sutu ile besliyorum oglumu...
Bunlari size yaziyorum cunku sut arttirmak icin ilk oglumdan kesfettigim bazi seyler var paylasmak istedim...
Tabi sizlerde de ayni etkiyi gosterir mi bilemem...
- Hergun bir yada iki sise maden suyu
- Hurma ceviz kuru kayisi incir vs. Emzirdikten sonra atistiriyorum...
Uzerine de 1-2 bardak su iciyorum (gunde en az 3 litre su tuketmis oluyorum)
Dereotu yiyorum...
Vede ilk gunler bebek sutu tam bosaltamiyor goguslerden...
Her emzirme sonrasi sutunuzu sagarak hem cogalmasini saglamis olursunuz hem de mastitten kurtulmus olursunuz...
Gogus ucu yarasi icin onceden de yazmistim tekrarlayayim...
Gogus uclariniza sari kantaron yagi surun...Biraz beklettikten sonra lansinoh gogus ucu kremi surup bekletin hizla iyilestigini goreceksiniz...
Bir kisiye bile faydam dokunursa ne mutlu bana ...
Denedigim ve olumlu sonuc aldigim bu bilgileri paylasmak istedim...
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin
aa sen de izmir de misin ben de izmir de oturuyorum hangi hastaneye gidiyorsun merak ettimBana da bi hobi uğraş lazim tatilin ilk 2 günü iyiydi 3. Gün sıkılmaya başladı ben de ni araştırayım bakayım bu akşam yarın kemeraltına giderim olmazsa.
allah yardımcın olsun canım yarın guzel haberlerını alırız ınsallah.ne heyecanlı uyku tutmaz şimdi siziAy yarın hastaneye yatış yapıcam malum kırkı geçtik bebişimize kavuşucaz hayırlısıyla normal olucak inş dualarınız bekliyorum daha kanamam bitmedi ama ilk günkü gibi değil farklı bir hal aldı7
ay cok komıksın canım yaa ,ev berbat daha gelme bebişimYok canım devam etmedi ama dün ve bugün kasılmalar arttı sürekli karnım sertleşiyor psikolojikmi bilmiyorum sanki karnım aşağı iniyor ağırlık oldu aşağıda birde gece büyük tuvaletim var gibi altta baskı vardı sabaha kadar uyuyamadım 5 ten sonra uyumuşum bebeğimde çok aşırı hareketliydi normalden fazla anlayamadım bu ne sanırım doğum yaklaşıyor offf bir sürü işim var eşimde hiçbişe yaptırmıyor ev berbat aniden doğursam rezil olurum diyorum eşimde millet ne der diye yaşıyorsun bırak sen yapma darmadağınık kalsın diyor her sancıdada ev berbat diye ağlıyorum tuhaf işte annem de pazar günü gelcek o zamana kadar dursa o 2 günde herşeyi halleder ayy ne çok yazdımm :))
cok guzeller canım ellerıne saglık bayıldımYaptığım kapı süslerine bakmak ister misiniz annişleroğluma diye başladım eş dost derken hepsi bitti şükür
http://yazarkahvesi.com/el-emegi/kapi-susleri/
Yav bu memeler niye catlar niye acir kardeşim ne güzel anne karnında o kadar şeyler Yasiyoz bari dogunca rahat etsin vucudumuz ah memeler vah memelermeme ucunuzu yumuşak tutmaya özen gosterin
ay ilişki gercekten işe yarıyor demkkı .son haftamda ananas,hurma ,yürüyüş,duş ve ilişkiArkadaslar doktor geçen hafta çatı muyanesi sonucu normal doğum yapabileceğimi söylemişti. Onun için yürüyüş ve ilişki önermisti. Yürüyüş yapmama rağmen hiç sancim açılmam olmadı. Ama dun ilişki sonrası hemen kanamam oldu çok korktum sabaha kadar uyuyamadik. Kanama dan sonra hafif kanli kahverengi jölemsi tabakalar geldi ara ara sabaha kadar. Hala bazen geliyor. Sabah doktora gittik. Bunun iyi birsey olduğunu zaten kanama bekledigimizi söyledi. Muayene etti ve hafif bir açıklık olduğunu söyledi. Ama kucukmus açıklık. Çarşamba tekrar gidicem bakalım ne kadar olacak..Bu arada nstde sanci çıkmadı. Nişanim geldi yani kızlar ama sanci yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?