Hadi bakalıııımmmm, 29unda gelip fark yaratacak bebiş çıkacak mı aramızdan
Günaydın bugün 29şubat haydi bakalım kimin bebeği gelecek sürpriz
bende sabahlıklı lohusa pıjaması almak ıstıyorum netten almaya guvenemedım bedenını tutturamazssam dıye.sizler hangı marka aldınız kızlar ya da tavsıye edecegınız bı urun varmı
Kizlar uc gundur bel agrisi cekiyorum aranizda bel agrisi olan varmi birde bu sabah nisan geldi galba cok acayip bi akintiydi ve coktu ama kan yoktu
2-3 gündür yorgun olacak bi iş yapmasam da artık adet dönemindeki bel Ağrı'larım başladı, az önce de hafif hafif kukuma doğru da ağrı oldu, bakalım doğum sancılarının gelmesi kaç gün sürecek, çünkü ortalıkta ne nişan ne söz var
Bende de akıntı gibi ama jöle gibi bir şey gelmişti demek ki o nisan değilmiş az kaldı o zaman bu gayret olacak inşallah
Nişan kanlı oluyo diye biliyorum ben, çoğu arkadaşım öyle bahsetti.Normalde bende akıntı bazen çok koyulaşıyo hemen bende hevesleniyorum.Bu arada sahte sancılar başladı gece uyuyamadım , adet ağrısı gibi bacaklarım kasıklarım ağrıdı .Sabah zor tuvalette yetiştim afedersiniz ishal olmuşum.Gerçi 1 haftadır ishalim dr.sordum bugün gebelikle alakalı değil dedi .Bazen çok ilgili bu dr. bazen başdan atma sevdasındalar.Bende de akıntı gibi ama jöle gibi bir şey gelmişti demek ki o nisan değilmiş az kaldı o zaman bu gayret olacak inşallah
resmen şafak doğan güneş olmuş seninKizlar oglusumu parka goturdum. Oglumun yurume modu yok zaten,surekli kosuyor. Ben de pesinden kostum,simdi her yerlerim agriyor:)belki dogurmama faydasi olur diye ciktik disari.
ben de yapıyorum bunları.hatta kızıma hatıra olsun diye bu heyecanlı hallerimi videoya çektimKızlar herkesin iyi dilekleri için çok tesekkur ederim ...inşallah herkese bebeğini saglicakla beşiğinde uyutmayi nasip etsin Allahım...ayyy bu gün uç Komşum geldi Art arda bana...çocuklar gibi gözlerinizi kapatın size bir şey gostericem dedimayy koskoca kadınlara gözlerini kapattırdım :) kızımın yatağını öyle gösterdim. :)>ayyy bu gün on kere gidip gelmisimdir odaya...her gittiğimde yatağın müziğini açıp kizimla dans ediyoruz :) bak kızım yatağın diyorum..ne olur sağlıkla hayırla gel diyorum...kızımın çok heyecanli bir annesi var : D
Canım hayırlı olsun bence kız bebek için en güzeli bu beşik:) bende aynısını aldım kurdum odama yerleştirdim, odasınıfa hallettim sürekli içinde o varmış gibi gidip bakıyorum:) miniklermiz güzelce kullansın inşallah:)Kızlar herkesin iyi dilekleri için çok tesekkur ederim ...inşallah herkese bebeğini saglicakla beşiğinde uyutmayi nasip etsin Allahım...ayyy bu gün uç Komşum geldi Art arda bana...çocuklar gibi gözlerinizi kapatın size bir şey gostericem dedimayy koskoca kadınlara gözlerini kapattırdım :) kızımın yatağını öyle gösterdim. :)>ayyy bu gün on kere gidip gelmisimdir odaya...her gittiğimde yatağın müziğini açıp kizimla dans ediyoruz :) bak kızım yatağın diyorum..ne olur sağlıkla hayırla gel diyorum...kızımın çok heyecanli bir annesi var : D
Hadi az kalmış bebeğine kavismana.Allah yardımcn olsun canmBu cuma ben de saat 9:00 da sezaryan olacağım arkadaşlar. Çok zorlanmaya başladım yürüyemez hale geldim artık zaten. Hayırlısıyla bir atlatsam şu doğumu da çok panik oldum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.
Ben de çarşamba günü çatı muayenesi oldum. Çatı normal doğuma uygun görünüyor mus . Bir aksilik çıkmazsa normal doğumu bekliyorum. Bebeğim çarşamba günü 3250gr di. Sizce normal mi ?
ohh maşallah mis mis yatsın bebiş. güle güle kullansın iyi günlerde inşallahKızlar bu de bizim park yatagimiz...ortulerimiz de yıkanıp utulenip serildi :)
Yok canım devam etmedi ama dün ve bugün kasılmalar arttı sürekli karnım sertleşiyor psikolojikmi bilmiyorum sanki karnım aşağı iniyor ağırlık oldu aşağıda birde gece büyük tuvaletim var gibi altta baskı vardı sabaha kadar uyuyamadım 5 ten sonra uyumuşum bebeğimde çok aşırı hareketliydi normalden fazla anlayamadım bu ne sanırım doğum yaklaşıyor offf bir sürü işim var eşimde hiçbişe yaptırmıyor ev berbat aniden doğursam rezil olurum diyorum eşimde millet ne der diye yaşıyorsun bırak sen yapma darmadağınık kalsın diyor her sancıdada ev berbat diye ağlıyorum tuhaf işte annem de pazar günü gelcek o zamana kadar dursa o 2 günde herşeyi halleder ayy ne çok yazdımm :))
hayırlısıyla kavuşun sağ salim :)Ay yarın hastaneye yatış yapıcam malum kırkı geçtik bebişimize kavuşucaz hayırlısıyla normal olucak inş dualarınız bekliyorum daha kanamam bitmedi ama ilk günkü gibi değil farklı bir hal aldı7
Yok canim benimki nisan deilmis doktordan geldim az once yaa beklemekten biktim gelsin bu bebis ben bi haftadir ha geldi ha gelicek bekliyorum hep gecen hafta doum kanalina indi bebis ama cikmaya niyeti yok ne acilmam var nede nisan dusmus artik dusunmicem nezaman gelirse gelsin ben bi haftadir evden disari cikmiyorum suyun gelir insan icinde dieBende de akıntı gibi ama jöle gibi bir şey gelmişti demek ki o nisan değilmiş az kaldı o zaman bu gayret olacak inşallah
Bennn dünden beri bel ağrım var benimde akıntım arttı beyaz sulandırılmış süt gibi tuhaf nasıl tarif etcem bilemedim ne şeffaf ne tam süt beyaz arası bişe ama dünden beri çok arttı senin nasıl akıntınKizlar uc gundur bel agrisi cekiyorum aranizda bel agrisi olan varmi birde bu sabah nisan geldi galba cok acayip bi akintiydi ve coktu ama kan yoktu
Canim benim bebiste gecen hafta indi doum kanalina ama yinede gelmeye niyeti yok az once doktordan geldim ne acilmam var ne de nisan dusmus bosuna benim gibi panik yapipta kapatma kendini eve dusunme onu nezaman gelirlerse artikYok canım devam etmedi ama dün ve bugün kasılmalar arttı sürekli karnım sertleşiyor psikolojikmi bilmiyorum sanki karnım aşağı iniyor ağırlık oldu aşağıda birde gece büyük tuvaletim var gibi altta baskı vardı sabaha kadar uyuyamadım 5 ten sonra uyumuşum bebeğimde çok aşırı hareketliydi normalden fazla anlayamadım bu ne sanırım doğum yaklaşıyor offf bir sürü işim var eşimde hiçbişe yaptırmıyor ev berbat aniden doğursam rezil olurum diyorum eşimde millet ne der diye yaşıyorsun bırak sen yapma darmadağınık kalsın diyor her sancıdada ev berbat diye ağlıyorum tuhaf işte annem de pazar günü gelcek o zamana kadar dursa o 2 günde herşeyi halleder ayy ne çok yazdımm :))
Ayni seninki gibiydi bu sabh akintimm canim az oncede doktordan geldim nisan ordaymis acilmamda yok benim bebis bi haftadirda doum kanalinda duruyo gecen hafta indi orayaBennn dünden beri bel ağrım var benimde akıntım arttı beyaz sulandırılmış süt gibi tuhaf nasıl tarif etcem bilemedim ne şeffaf ne tam süt beyaz arası bişe ama dünden beri çok arttı senin nasıl akıntın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?