2016 Mart Anneleri Goygoy :)

River82 Hiiic kilosunu dert etme maşallahı var.. Hadi gözün aydın bizim minnaklar şubatta dökülmeye başlıyor. Hayırlı olsun.. Bu arada çikolatamız aynı desen dekoratif :))))

Günaydın kızlar. Benim oğlan gelmeye kararlı sanırım. Gece boyu aşağıya öyle bir baskı yaptı ki, canımı çok yaktı korktum valla. Çalışanlara kolay gelsin, allah güç versin diyorum. Ben bugün raporu kapatıyorum, 36 da kapatmış olacağım böylece.

Bende hastanedeki hemjşireye 37.haftaya kadar beklemek istemıorum ayrılmak istiorum dedim çok uqraşırsın bilmem ne ddi caydırdı beni

Bende hastanedeki hemjşireye 37.haftaya kadar beklemek istemıorum ayrılmak istiorum dedim çok uqraşırsın bilmem ne ddi caydırdı beni
ne alakası var yaa gidip bozdurcaksın direk zorla çalışcak halimiz yok yaa benim 26 sı son ama büyük ihtimal 19unda kapatcam artık dayanamıyorm

bu kadar dayandık 15 gün daha geliriz ya.. hiç bozdurma bence. birkaç kerede kontrole gidiyoruz deriz.. :) öyle yırtarız bir iki günden:)

Uğraşacak birşey yok ki canım. Ben gitmedim bile hastaneye, aradım şimdi kapatın dedim. En kötü gidip kapatırsın.

Aynen öle bi sölediki çok uqraşırsın falan diye dedim altı üstü kapatıcak yani..Şuan için iyiyim aslında ama qeceleri aqrın oluyo uyuyamıorum sabah kalkmak çok zorluo beni akşama kadar mal qibi qeziorum ortalıkta

Herkese hayırlı doğumşlar arkadaşlar bebek şekeri düşünürseniz iletişime geçelim lütfen

Eklentiler

• IMG_20160203_134320.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20160203_134230.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20160203_134217.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…