bu arada 36. haftayı da devirdim ve hala ben de çantamı hazırlamadım her şeyim yıkandı ütülendi bi çekmeceye koydum acil bişiy olsa alır atarım çantaya ama bi kaç eksiğim daha var acele etmem lazım
Yok kız acele etme daha var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada 36. haftayı da devirdim ve hala ben de çantamı hazırlamadım her şeyim yıkandı ütülendi bi çekmeceye koydum acil bişiy olsa alır atarım çantaya ama bi kaç eksiğim daha var acele etmem lazım
Kararmaz olur mu sadece o da değil birçok yerim karardı. Çok çirkin yaptı bu hamilelik beni. ama olsun kızım sağlıkla doğsun da doğumdan sonra geçer inşmerhaba kızlar..bir sorum olacak..göbek deliği kararan var mı? benımki kopkoyu oldu..
günaydınnnnn tatlişkommmm kıyamam zaman daraldı yorgunluk 2 ye katladı bide hala çalışmakta ısrarcıyıs biraz dinlensen izin al git olmadıkızlar günaydın... ay benim elim yüzüm şiş öyle uyanndım bugün ilk kez.
günaydın canımmm ne gençlik kaldı ne güzellikgünaydın , genç, güzel ve yorgun anneler:)
günaydın canımmm ne gençlik kaldı ne güzellik
Ayy qeçsin inşallah hemen canım ya :) Valla darlandım haabenimde 14 iş günüm kalmış CanSev_Can .. rapor almaya gideceğim günü saymadım:) 1 günde kontolüm var onuda saymazsam 13 gün:)
Sağol canım, süpermişRiver82 Hiiic kilosunu dert etme maşallahı var.. Hadi gözün aydın bizim minnaklar şubatta dökülmeye başlıyor. Hayırlı olsun.. Bu arada çikolatamız aynı desen dekoratif :))))
Bende hastanedeki hemjşireye 37.haftaya kadar beklemek istemıorum ayrılmak istiorum dedim çok uqraşırsın bilmem ne ddi caydırdı beniGünaydın kızlar. Benim oğlan gelmeye kararlı sanırım. Gece boyu aşağıya öyle bir baskı yaptı ki, canımı çok yaktı korktum valla. Çalışanlara kolay gelsin, allah güç versin diyorum. Ben bugün raporu kapatıyorum, 36 da kapatmış olacağım böylece.
ne alakası var yaa gidip bozdurcaksın direk zorla çalışcak halimiz yok yaa benim 26 sı son ama büyük ihtimal 19unda kapatcam artık dayanamıyormBende hastanedeki hemjşireye 37.haftaya kadar beklemek istemıorum ayrılmak istiorum dedim çok uqraşırsın bilmem ne ddi caydırdı beni
Uğraşacak birşey yok ki canım. Ben gitmedim bile hastaneye, aradım şimdi kapatın dedim. En kötü gidip kapatırsın.Bende hastanedeki hemjşireye 37.haftaya kadar beklemek istemıorum ayrılmak istiorum dedim çok uqraşırsın bilmem ne ddi caydırdı beni