• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ben kullanmadım dediğim gibi ama sadece göbğe sarılan bişey daha rahat olur dşye düşünüyorum. normal korseler zorlar.. sık sık wc ye gidicez sonuçta kanama kontrolü için. normal kıyafeti bile çekmekte zorlanıyor insan başlarda. korsa baya yorar. bir tek göbeğe takılan bişey varsa olabilir heralde

bakalım dr ne diyecek..bn yapışıklık ıhtımalınden korkarım..

ALLAHIM doğum ve sonrasında da hepimize yardım etsin :)

çizgi bende olmuyor ya.. ilkinde de olmamıştı, yine yok:) hormonlarım yeterli gelmiyor heralde:)

Kızlar bebek hareket ettikçe çok canım yanmaya başladı. Aşağıya acayip baskı ve ağrı yapıyor. İlkinde yaşamadım hiç böyle şeyler. Uzanıyorum şimdi geçecek mi bakalım :KK17:

Kızlar bebek hareket ettikçe çok canım yanmaya başladı. Aşağıya acayip baskı ve ağrı yapıyor. İlkinde yaşamadım hiç böyle şeyler. Uzanıyorum şimdi geçecek mi bakalım :KK17:
canım dinlen bakalım ya geçmezse git doktora benimde 30 dkdır falan kasıklarıma bi sancı giriyo tuvalete gidiyorum geliyorum daha bi sancılanıyo eve gidesim var ama gidemem :KK62:oturmaktan doğurcam yaa :KK17:

canım dinlen bakalım ya geçmezse git doktora benimde 30 dkdır falan kasıklarıma bi sancı giriyo tuvalete gidiyorum geliyorum daha bi sancılanıyo eve gidesim var ama gidemem :KK62:oturmaktan doğurcam yaa :KK17:
Kasık ağrısı bende de oluyordu. Ay ne zormuş son zamanlar unutmuşum hep. Doktor kafası çok aşağıda olduğu için ağrı yapar demişti ama çıkacak zannediyorum valla hareket ettikçe . Uzanınca rahatıyor biraz. Seni de çok zorluyorsa evde dinlen canım en azından 1-2 gün mümkünse tabi.

aşağıya inmişmydi iyi son kontrolünde. o zaman çok ağtı yapıyor çünkü. geçer inşallah, takip et kendini, özellikle bebeğin hareketlerini takip et

ayy bende aynen ya.. belim ağrıyor oturmaktan, koridora çıksam gezinse deli mi bu derler. odanın içinde geziniyorum ama odamda bir tanede erkek arkadaş var. oda olmuyor.. belim sırtım kopuyor artık

aşağıya inmişmydi iyi son kontrolünde. o zaman çok ağtı yapıyor çünkü. geçer inşallah, takip et kendini, özellikle bebeğin hareketlerini takip et
Evet inmiş hem de çok ağrı yapıyor. Bebek hareketli çok, zaten hareket ettikçe canım yanıyor. Uzanınca daha iyiyim şimdi. Son zamanlarım uzanarak geçecek sanırım.

Evet inmiş hem de çok ağrı yapıyor. Bebek hareketli çok, zaten hareket ettikçe canım yanıyor. Uzanınca daha iyiyim şimdi. Son zamanlarım uzanarak geçecek sanırım.

bir çocuğun daha var hatırladığım kadarıyla. o yatırıyorsa yat dinlen bol bol.. 1 numaralar çok yoruyor bizi birazda o yüzden 2 katı zor geçiyro

bir çocuğun daha var hatırladığım kadarıyla. o yatırıyorsa yat dinlen bol bol.. 1 numaralar çok yoruyor bizi birazda o yüzden 2 katı zor geçiyro
Evet var , doğru söylüyorsun. Bakıcımız da var ama tabi beni görünce bakıcıyı çok istemiyor. Evdeyim ta uzanıyorum bol bol canım sağol.

Evet var , doğru söylüyorsun. Bakıcımız da var ama tabi beni görünce bakıcıyı çok istemiyor. Evdeyim ta uzanıyorum bol bol canım sağol.
ayyy kuzum allah yardımcınız olsun tabi siizn bide 1 numaralar var onlarda ilgi istiyor kıyamam bizimde acemilik var kasılma nasıl olur sancı nasıl gelir bilmiyoruz kendi adıma ben bilmiyorum :) yarını da bi atlatim hafta sonu yatışlarda olacam cumartesi de doktor kontrolmz var bakalım

ayy bende aynen ya.. belim ağrıyor oturmaktan, koridora çıksam gezinse deli mi bu derler. odanın içinde geziniyorum ama odamda bir tanede erkek arkadaş var. oda olmuyor.. belim sırtım kopuyor artık
valla bende tuvalet oda arasında mekik dokyuroum :(

Günaydın kızlar. Benim oğlan gelmeye kararlı sanırım. Gece boyu aşağıya öyle bir baskı yaptı ki, canımı çok yaktı korktum valla. Çalışanlara kolay gelsin, allah güç versin diyorum. Ben bugün raporu kapatıyorum, 36 da kapatmış olacağım böylece.
hadi bakalım geçmiş olsun :) senin oğlan az daha durur da dinlenebilirsin inşallah biraz:KK66:
komik hatun :p :KK70:

siyahlı morlu bır garip renk olunca korktum aslında..rahatlayabilirim şimdi :) geçer diye düşünüyorum..acaba damarda kan bırıkimi falan mı oluyor ??
hormonlardan oluyormuş canım. bu ara her şeyin sorumlusu bu hormonlar :KK70:
evt sayın üyeler ..

bugünkü sorumu soruyorum :p dikkat :)

doğuma az kaldı malum..haftaya ya da önümüzdeki hafta doğumlar başlar:)

her ne şekilde olursa olsun göbüşlü olunacak ılk aylar biraz..şimdi aklıma takılan, çözüm önerisi olan var mı?

bazı başlıklarda sezeryan olup korse bağlayanlar bile olmuş.. bn onu yapamam..hissiz oluyor dokunmuyorum bıle dikişlerime..

plateste hemen başlanmıyor..

sizler neler planlıyorsunuz ?

doğum yapınca hep beraber bir diyet grubuna transfer olmayı düşünüyoruz :KK70:tabiki spor da şart ama dediğin gibi bir süre geçmesi lazım, özellikle yüzme falan çok iyi olurdu ama onun içinde epey vakit geçmesi lazımo_O zaten el kadar bebeyi nere bırakıp da yüzmeye gitcez:KK43:

hadi bakalım geçmiş olsun :) senin oğlan az daha durur da dinlenebilirsin inşallah biraz:KK66:

hormonlardan oluyormuş canım. bu ara her şeyin sorumlusu bu hormonlar :KK70:

doğum yapınca hep beraber bir diyet grubuna transfer olmayı düşünüyoruz :KK70:tabiki spor da şart ama dediğin gibi bir süre geçmesi lazım, özellikle yüzme falan çok iyi olurdu ama onun içinde epey vakit geçmesi lazımo_O zaten el kadar bebeyi nere bırakıp da yüzmeye gitcez:KK43:

ALLAH yrdımcımız olsun..hormonlar coştu..sonrada biz coşcaz galiba diyet dıye :p

selamlar kızlar. Zorlanıyorsanız işe gitmeyi birazda evde dinlenin sonra çok lazım olacak izin maalesef ama bende hem iş yerindekilerin luzümsuzluklarından hem ağırlaştığım için 32. hafta da izne çıktım.

Back