Sağol cnm evet kilosundan ziyade neden değişiklik yok diye takıldım. Problem olsa söylerdi doktor diye düşünüyorum. Amin inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım .2700 çkta minik değil..sadece 2 hafta fark yaratmamış olmaması senın için sıkıntı sanırım..ama bebekleri diğer bebeklerle kıyaslayan bır sıstem var ultrasonda..drlar o eğriyi kulllnarak yolunda gidip gıtmedığıne bakıyor..farklı bır durum olsa paylaşırdı senınle..
RABBİM hayırlı doğum versin..
hamileliğim boyunca ilk kez bu gün 11e kadar yattım,sabah dedim bu bir rüya olmalıgünaydınlar. ben tuhaf bir şekilde çok rahat uyudum bu gece:) 1 kere wc ye kalktım sadece
inşallah zamanında gelir minik annesi :) üzülme sen de 2,5 kiloyu geçerse rahat olur diyorlarKızlar selam, doktora gittim ama moralim bozuldu biraz. 2 hafta oldu nerdeyse hiç kilo almamış benim minik. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben üzüldüm. 2700 civarı 2 haftadır. Kafası çok aşağı indiği için her an gelebilirmiş ama gelmezse eğer 18-19 şubat gibi planlı sezaryen olacak.
yok yok bende varım
ahahahah evet o halde ben 1-0 öndeyimsen benden iyi durumdasın, hepsi yıkanıp ütülendi senin dimi.. benim kiler kutularında duruyor. kendime pijama almadım daha:)
hamileliğim boyunca ilk kez bu gün 11e kadar yattım,sabah dedim bu bir rüya olmalıpazartesi günü iş başı yaptığımda durum değişecek ama [/
ben 11 e kadar en son ne zaman uyumuşumdur acaa, belkide hayatım boyunca hiç uyumamaışımdır.. sabah geç saate kadar uyuyamam.. ne kadar yorgun olursam olayım.. oğlumda bana çekmiş sağolsun. güneşle birlikte ayakta .. 4 senedir 8 ekadar bile 8 kere uyumamışımdır.. sabah uykuları hayallerimde sadece:)
ahahahah evet o halde ben 1-0 öndeyim
zaten kasmıyorum hiççç dağ başındamı yaşıyoruz ayolllllacil bişey olsa alıp koyarsın çantaya.. çabta hazırlamak sorun muki herşey hazır olduktan sonra.. ben doğuma giderken tamamlamıştım çantamı ilk oğlumda:):)
ayy canım benim genelde oluyor öyle bi garip gerçekten hatta bakıyorum noluyo die gülüyorum şapşik oğlandün ilk kez bebeğim telefon gibi titredi..çok garipti
ayy canım benim genelde oluyor öyle bi garip gerçekten hatta bakıyorum noluyo die gülüyorum şapşik oğlan
Parmaklarini fazla emmekTen ceneleri yoruluyomus ve titriyomus
yok cok sukur takipteyim rahatsiz edici boyuta ulasrsa doktoa gidicem cnmkasılmalarda şiddetli ağrılar,bulantı.baş dönmesi,göz kararması,kanama gıbı belirtiler eşlik ediyorsa doktor kontrolü öneriliyor..ihmal etme ıstersen..
ALLAH hayırlı doğumlar versin..
ben kendi adıma uyuyabilmenin yolunu buldum, tavsiye edebilirim ama çalışan annelere yönelik bil tavsiye değil maaleseftünaydın yapalım onu:) malum çalışan tayfa olarak sinirlenebiliyoruz bu duruma:) ama evdekilerde uyuyamıyordur artık:)
oo hadi bakalım mutlu sona git gide yaklaşıyoruzKızlar selam, doktora gittim ama moralim bozuldu biraz. 2 hafta oldu nerdeyse hiç kilo almamış benim minik. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben üzüldüm. 2700 civarı 2 haftadır. Kafası çok aşağı indiği için her an gelebilirmiş ama gelmezse eğer 18-19 şubat gibi planlı sezaryen olacak.
merhaba kızlar..bir sorum olacak..göbek deliği kararan var mı? benımki kopkoyu oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?