- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhhh az kaldı dayan azcık daha bebikim... işleyen demir pas tutmazkızlar benimde bugün hariç 11 iş günüm kalmış bişi yokmuş be yaaa :) ama bugün çok zor geldim hiç istemiyorum artık yatmak istiyorum hep
ben varım aynen kopkoyu oldu valla geçicidir umarım ne bu böyle kirli gibi ayrıca bi de kahverengi bi çizgi varya o bende aldı başını gidiyo yukarı doğru. korkarım alnıma varacak doğuma kadar
kızlar günaydın... ay benim elim yüzüm şiş öyle uyanndım bugün ilk kez.
Kararmaz olur mu sadece o da değil birçok yerim karardı. Çok çirkin yaptı bu hamilelik beni. ama olsun kızım sağlıkla doğsun da doğumdan sonra geçer inş
Günaydın kızlar. Benim oğlan gelmeye kararlı sanırım. Gece boyu aşağıya öyle bir baskı yaptı ki, canımı çok yaktı korktum valla. Çalışanlara kolay gelsin, allah güç versin diyorum. Ben bugün raporu kapatıyorum, 36 da kapatmış olacağım böylece.
valla platese ne kadar zaman olur bilmiyorum :) ben de korse takarım die düşünmüştüm bir süre ama öyle detaylı düşündüğüm bi konu değilevt sayın üyeler ..
bugünkü sorumu soruyorum dikkat :)
doğuma az kaldı malum..haftaya ya da önümüzdeki hafta doğumlar başlar:)
her ne şekilde olursa olsun göbüşlü olunacak ılk aylar biraz..şimdi aklıma takılan, çözüm önerisi olan var mı?
bazı başlıklarda sezeryan olup korse bağlayanlar bile olmuş.. bn onu yapamam..hissiz oluyor dokunmuyorum bıle dikişlerime..
plateste hemen başlanmıyor..
sizler neler planlıyorsunuz ?
hiç düşünmemiştim bu konuyu.. korse değilde, çarşaf filan bağlayanları duydum. korse çok sıkı olur canımızı acıtabilir heralde. zaten o bişeyler bağlama işi hemen doğum sonrası oluyor galiba. platese 1-2 ay geçmeden başlanmaz heralde. tabii fikir yürütüyorum bişey bildiğimden değil:)
valla platese ne kadar zaman olur bilmiyorum :) ben de korse takarım die düşünmüştüm bir süre ama öyle detaylı düşündüğüm bi konu değil
ben ilk doğumumda hiç bişey yapmadım.. zaten hep kilolu ve göbekliydim. doğumdan bana ekstra kilo veya göbek kalmadı... bu sefer içinde hiç bişey düşünmemiştim açıkçası.. zorlamama lazım bence.. senin kesin sezo mu
Doktor bana ilk doğumumdan sonra - sezaryen- korse giyebilirsin dedi. Eve geldiğim birkaç gün birşeyler sardı kayınvalidem. Bir süre korse giymeyi denedim ama çok sıkmayacak şekilde sonra giymedim. Bunda da giyebilirsem giyeceğim, ama insan daralıyor
Normal korse canım , külot gibi olanlardan. Ama sıkı değildi hatırladığım. Bir de bele takılanlar var sanırım yandan cırtlı. Onlar dikişin üzerinde kalabilir belki. Benim hiç sormak aklıma gelmemişti açıkcası. Uzun süre de giyemedim zaten.şunu sorayım o zaman bahsettiğiniz korse özel bir korse mi??
göbüşe mı taktınız? dikişe gelmeyen ust kısma yani..
iç yapışıklık riskini sormuşmuydunuz?
amma çok soru sordum :)
ben varım aynen kopkoyu oldu valla geçicidir umarım ne bu böyle kirli gibi ayrıca bi de kahverengi bi çizgi varya o bende aldı başını gidiyo yukarı doğru. korkarım alnıma varacak doğuma kadar
Normal korse canım , külot gibi olanlardan. Ama sıkı değildi hatırladığım. Bir de bele takılanlar var sanırım yandan cırtlı. Onlar dikişin üzerinde kalabilir belki. Benim hiç sormak aklıma gelmemişti açıkcası. Uzun süre de giyemedim zaten.