2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar benimde bugün hariç 11 iş günüm kalmış bişi yokmuş be yaaa :) ama bugün çok zor geldim hiç istemiyorum artık yatmak istiyorum hep

ben varım aynen kopkoyu oldu valla geçicidir umarım ne bu böyle kirli gibi ayrıca bi de kahverengi bi çizgi varya o bende aldı başını gidiyo yukarı doğru. korkarım alnıma varacak doğuma kadar

komik hatun

siyahlı morlu bır garip renk olunca korktum aslında..rahatlayabilirim şimdi :) geçer diye düşünüyorum..acaba damarda kan bırıkimi falan mı oluyor ??

ALLAH sağlık ve kolaylık versin..

evt sayın üyeler ..

bugünkü sorumu soruyorum dikkat :)

doğuma az kaldı malum..haftaya ya da önümüzdeki hafta doğumlar başlar:)

her ne şekilde olursa olsun göbüşlü olunacak ılk aylar biraz..şimdi aklıma takılan, çözüm önerisi olan var mı?

bazı başlıklarda sezeryan olup korse bağlayanlar bile olmuş.. bn onu yapamam..hissiz oluyor dokunmuyorum bıle dikişlerime..

plateste hemen başlanmıyor..

sizler neler planlıyorsunuz ?

hiç düşünmemiştim bu konuyu.. korse değilde, çarşaf filan bağlayanları duydum. korse çok sıkı olur canımızı acıtabilir heralde. zaten o bişeyler bağlama işi hemen doğum sonrası oluyor galiba. platese 1-2 ay geçmeden başlanmaz heralde. tabii fikir yürütüyorum bişey bildiğimden değil:)

valla platese ne kadar zaman olur bilmiyorum :) ben de korse takarım die düşünmüştüm bir süre ama öyle detaylı düşündüğüm bi konu değil

bnde dün gece yatakta debelenirken düşündüm..

şimdi bebek var içinde şirin duruyor.. operasyon sonrası ne yapacağız bakalım dedim kendi kendime..

dikiş yerinin bir karış üstü hissiz oluyor..nasıl bağlıyorlar acaba??

dr izin verir mi? ya iç yapışıklık yaparsa ?? bilemıyorum..

yaşaan.çözen var mı ki aramzda??

valla platese ne kadar zaman olur bilmiyorum :) ben de korse takarım die düşünmüştüm bir süre ama öyle detaylı düşündüğüm bi konu değil

:) plates,mekik 3 aydan nce kolay değilmiş..hele mekik 6 ay önerilmiyormuş..

ben ilk doğumumda hiç bişey yapmadım.. zaten hep kilolu ve göbekliydim. doğumdan bana ekstra kilo veya göbek kalmadı... bu sefer içinde hiç bişey düşünmemiştim açıkçası.. zorlamama lazım bence.. senin kesin sezo mu

epidural normalide düşünüyorum arada ama cesaretim kaçıyor.. büyük ihtimal genel anesteziylesezeryan olucam..

o nedenle düşündüm acaba göbek nsl toparlnır??

Doktor bana ilk doğumumdan sonra - sezaryen- korse giyebilirsin dedi. Eve geldiğim birkaç gün birşeyler sardı kayınvalidem. Bir süre korse giymeyi denedim ama çok sıkmayacak şekilde sonra giymedim. Bunda da giyebilirsem giyeceğim, ama insan daralıyor

şunu sorayım o zaman bahsettiğiniz korse özel bir korse mi??

göbüşe mı taktınız? dikişe gelmeyen ust kısma yani..

iç yapışıklık riskini sormuşmuydunuz?

amma çok soru sordum :)

şunu sorayım o zaman bahsettiğiniz korse özel bir korse mi??

göbüşe mı taktınız? dikişe gelmeyen ust kısma yani..

iç yapışıklık riskini sormuşmuydunuz?

amma çok soru sordum :)
Normal korse canım , külot gibi olanlardan. Ama sıkı değildi hatırladığım. Bir de bele takılanlar var sanırım yandan cırtlı. Onlar dikişin üzerinde kalabilir belki. Benim hiç sormak aklıma gelmemişti açıkcası. Uzun süre de giyemedim zaten.

ben kullanmadım dediğim gibi ama sadece göbğe sarılan bişey daha rahat olur dşye düşünüyorum. normal korseler zorlar.. sık sık wc ye gidicez sonuçta kanama kontrolü için. normal kıyafeti bile çekmekte zorlanıyor insan başlarda. korsa baya yorar. bir tek göbeğe takılan bişey varsa olabilir heralde

ben varım aynen kopkoyu oldu valla geçicidir umarım ne bu böyle kirli gibi ayrıca bi de kahverengi bi çizgi varya o bende aldı başını gidiyo yukarı doğru. korkarım alnıma varacak doğuma kadar

göbekte kararma bende de var o çizgi de hem üstte hem altta koyulaşmaya devam ediyor

ben bir sorayım cuma günü kontrolüm var.. teşekkür ederim :)

bende çk huyluyum..sıkıntıya gelemez darlanıveririm.. soyunurum dıye tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…