• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar selam, doktora gittim ama moralim bozuldu biraz. 2 hafta oldu nerdeyse hiç kilo almamış benim minik. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben üzüldüm. 2700 civarı 2 haftadır. Kafası çok aşağı indiği için her an gelebilirmiş ama gelmezse eğer 18-19 şubat gibi planlı sezaryen olacak.
Sağlıkla gelsin annesi sen üzme kendini.kilosu gayet güzel maşallah..ayy ilk bebisimiz geliyo mu şimdi ciddi ciddi.. :KK49::KK49:

canım dr unla bir konuş istersen. ben açıkçası kasılma olayını anlamadım. yani bebeğin bir yere toplanıp orada durması ise aralıklarla ben bebeğin gerilndiğini düşünüyorum. kasılma öle hemen kolay değildir heralde. sen bir dr unla görüş sancına falan bakar. duruma göre belkide ciğer geliştirici falan iğne yapıyolar bebek için.
tesekkur ederim cnm biyerde toplanma değil karnım komple taş kesiyo nefes alamıyorum tans düşüyo gibi oluyo bulantım oluyo bi anda kasılma old eminim ama sıkıntılı bi durummu dr bişey diyen varmı diye merakettim tatlm

Kızlar selam, doktora gittim ama moralim bozuldu biraz. 2 hafta oldu nerdeyse hiç kilo almamış benim minik. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben üzüldüm. 2700 civarı 2 haftadır. Kafası çok aşağı indiği için her an gelebilirmiş ama gelmezse eğer 18-19 şubat gibi planlı sezaryen olacak.
korkma cnm kuzenm 2800 dogdu gayet sağlıklı bi bebekti küveze gerek bile kalmadı sağlıklı olsun yeter gelişimi normalse kilosunu takma kafana

aaaaa resmen max 2 haftamı vaaarrr? tatlım çok sevindim hadi bakalım gelsin biizm minnak mart görünümlü bebikler :) üzülme bence kilosu şahane sorun da yoksa neden kafana takıyosun. sen geldiğinde güzelce beslersin annesi :KK66:
Sağol canım, evet max 2 hafta :KK17: aslında kilosuna takılmadım da büyümemesine takıldım.

aaaa kuzummm hayırlısı ile gelsin hiç üzülme kilo almama sebebi ne olabilirmiş ki yanlış anlama bizde de aynı sorunlar olabilir die soruyorum
Canım hiçbirşey söylemedi , problem var demedi. Ultrason ölçümü de farklı olabilir falan dedi. Çok pozitiftir benim doktorum :) benim bildiğim su azalırsa ya da tansiyon yüksekse gelişme durabiliyormuş. Bende ikisi de normal ama bakalım hayırlısı.

he kızlar bu arada bende sonunda hastane çantamı hazırladım. aslında benden 1 hafta önde olup aniden suyu gelen arkadaşımın etkisi çok bu konuda :p
oyyy süper ama öyle şeylerle etkileme kendini gelirselerde başımızın üstünde yerleri var napalım :)) tanrı misafiri :D benim bu ulukluğum yüzünden doğuma bir çantam olmadan gidecem :D

tesekkur ederim cnm biyerde toplanma değil karnım komple taş kesiyo nefes alamıyorum tans düşüyo gibi oluyo bulantım oluyo bi anda kasılma old eminim ama sıkıntılı bi durummu dr bişey diyen varmı diye merakettim tatlm

kasılmalarda şiddetli ağrılar,bulantı.baş dönmesi,göz kararması,kanama gıbı belirtiler eşlik ediyorsa doktor kontrolü öneriliyor..ihmal etme ıstersen..

ALLAH hayırlı doğumlar versin..

2700 çkta minik değil..sadece 2 hafta fark yaratmamış olmaması senın için sıkıntı sanırım..ama bebekleri diğer bebeklerle kıyaslayan bır sıstem var ultrasonda..drlar o eğriyi kulllnarak yolunda gidip gıtmedığıne bakıyor..farklı bır durum olsa paylaşırdı senınle..

RABBİM hayırlı doğum versin..

Back