• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

2700 çkta minik değil..sadece 2 hafta fark yaratmamış olmaması senın için sıkıntı sanırım..ama bebekleri diğer bebeklerle kıyaslayan bır sıstem var ultrasonda..drlar o eğriyi kulllnarak yolunda gidip gıtmedığıne bakıyor..farklı bır durum olsa paylaşırdı senınle..

RABBİM hayırlı doğum versin..
Sağol cnm evet kilosundan ziyade neden değişiklik yok diye takıldım. Problem olsa söylerdi doktor diye düşünüyorum. Amin inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım .

Kızlar selam, doktora gittim ama moralim bozuldu biraz. 2 hafta oldu nerdeyse hiç kilo almamış benim minik. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben üzüldüm. 2700 civarı 2 haftadır. Kafası çok aşağı indiği için her an gelebilirmiş ama gelmezse eğer 18-19 şubat gibi planlı sezaryen olacak.
inşallah zamanında gelir minik annesi :) üzülme sen de 2,5 kiloyu geçerse rahat olur diyorlar

hamileliğim boyunca ilk kez bu gün 11e kadar yattım,sabah dedim bu bir rüya olmalı :KK70: pazartesi günü iş başı yaptığımda durum değişecek ama :KK43:[/

ben 11 e kadar en son ne zaman uyumuşumdur acaa, belkide hayatım boyunca hiç uyumamaışımdır.. sabah geç saate kadar uyuyamam.. ne kadar yorgun olursam olayım.. oğlumda bana çekmiş sağolsun. güneşle birlikte ayakta .. 4 senedir 8 ekadar bile 8 kere uyumamışımdır.. sabah uykuları hayallerimde sadece:)

ben 11 e kadar en son ne zaman uyumuşumdur acaa, belkide hayatım boyunca hiç uyumamaışımdır.. sabah geç saate kadar uyuyamam.. ne kadar yorgun olursam olayım.. oğlumda bana çekmiş sağolsun. güneşle birlikte ayakta .. 4 senedir 8 ekadar bile 8 kere uyumamışımdır.. sabah uykuları hayallerimde sadece:)

çalışma hayatından dolayı ben de öyleyim canım mecburiyetten :D bir de sabahları eşim işe giderken uyanınca dersim olmasa bile uyuyamıyorum tekrardan.dün gece nöbetçi olunca uyuyakalmışım sabah ben de.ama demek ki vücudumun ihtiyacı varmış diye avunuyorum.nasıl ola ilerde uykular haram olacak :KK28:

merhaba kızlar..bir sorum olacak..göbek deliği kararan var mı? benımki kopkoyu oldu..

Agri ve kanama
kasılmalarda şiddetli ağrılar,bulantı.baş dönmesi,göz kararması,kanama gıbı belirtiler eşlik ediyorsa doktor kontrolü öneriliyor..ihmal etme ıstersen..

ALLAH hayırlı doğumlar versin..
yok cok sukur takipteyim rahatsiz edici boyuta ulasrsa doktoa gidicem cnm

tünaydın yapalım onu:) malum çalışan tayfa olarak sinirlenebiliyoruz bu duruma:) ama evdekilerde uyuyamıyordur artık:)
ben kendi adıma uyuyabilmenin yolunu buldum, tavsiye edebilirim ama çalışan annelere yönelik bil tavsiye değil maalesef:KK43:
şimdi şöyle yapıyoruz gece uykusuzluğa dayanabildiğimiz kadar dayanıyoruz ama sonuna kadar, gözler ne zaman kendiliğinden kapanmaya başladı gidiyoruz yatıyoruz deliksiz bir uyku çekiyoruz. şahsen ben de işe yaradı :KK70:

Kızlar selam, doktora gittim ama moralim bozuldu biraz. 2 hafta oldu nerdeyse hiç kilo almamış benim minik. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben üzüldüm. 2700 civarı 2 haftadır. Kafası çok aşağı indiği için her an gelebilirmiş ama gelmezse eğer 18-19 şubat gibi planlı sezaryen olacak.
oo hadi bakalım mutlu sona git gide yaklaşıyoruz :KK49: doktorun ters bişiy demediyse düşünme bile canım alır kiloları merak etme sen :KK66:
merhaba kızlar..bir sorum olacak..göbek deliği kararan var mı? benımki kopkoyu oldu..

ben varım o_O aynen kopkoyu oldu valla geçicidir umarım ne bu böyle kirli gibi :KK14: ayrıca bi de kahverengi bi çizgi varya o bende aldı başını gidiyo yukarı doğru. korkarım alnıma varacak doğuma kadar :KK70:

bu arada 36. haftayı da devirdim ve hala ben de çantamı hazırlamadım :cry:her şeyim yıkandı ütülendi bi çekmeceye koydum acil bişiy olsa alır atarım çantaya ama bi kaç eksiğim daha var acele etmem lazım:KK4:

Back