- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
Dun 3 tencere yemem.yaptimmmmm...ardindan 5 makine camasirrrrrr...temizlik vs derken sirt agrisindan uyuyamadimmm maleseff simdide basladim temizligeeee bu titizlik oldurdu beni elimde degillllll yapmazsam hasta oluyorummmsozde serum takilmis ve ben hastayimmm..kendimi cok yiprtaiyorum cok
Elisita canım Naber nasilsin
Çok teşekür edrim daha iyim canm allha çok şükür ❤❤❤canım ben de seni merak ettim sen nasılsın? dün iyi gibiydin hala iyisindir ve hep iyi olursun umarım
Elisita canım Naber nasilsin
Ayyyy hadi gözün aydınnn canımmm topiğimizin bi oğluuşu daha geliyomuş hoşgeliyomuşErkekim geliyor kizlaaar oglusum oluyor
Çok teşekür ederim tatlım hepimiz hep iyi olalım insalh canm benim❤❤❤iyiyim çok şükür deniz ablişkom seni de bikac gündür iyi görüyorum mutlu oluyorum
Korkma canim sen d.bakirdan gecerken ben seni korurum hem cok sorun yok suan herkes bayram telasinda :)) kimse eylem falan yapmiyo
Gözün aydın cnm cinsiyeti belli olanlar atıyor darısı bnm gibi öğrenemeyenlere...Erkekim geliyor kizlaaar oglusum oluyor
Ahahaahhadiyarbakırburma kadayıf cigköfte ciger
Kızlar Naber nasıl gidiyor :)
Teyzeler biz cok iyiyiz 14 cm 150 gr 15+6 ciktik yine iki gun onden gidiyoruz simdi tahmin leri alalim cinsiyet icin :)
Nub görünmüyor kiOnce_upon_a_time usta bir el atsam kubranin miniginde sende teyzesi :)
Günaydın kızlar ben cinsiyeti öğrendim. Çınar'ım geliyor. Çin ve Rus takvimi bilemedi.
Gözün aydin canm saglikla gelsin bendede tutmadi cin takvimi rus Tutu gerçekten erkekse bebiş :)Günaydın kızlar ben cinsiyeti öğrendim. Çınar'ım geliyor. Çin ve Rus takvimi bilemedi.
Teşekkür ederim canım evet evlendiğimde hazırdıhayırlı olsun canım ismi de hazırmış ohh çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?