2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Aman y yamuk yuklemisim.. arkadaşları etikeyleyebilir misiniz.. Birde benim kuzuya baksin nub cü hatunlar.

[QUOzmisra, post: 42682956, member: 451355"]Canm çok emin deilm ama kıza benzetim ben alhh gönlüne göre versin[/QUOTE]
Ayy insallah.. Çok istiyorum kızım olmasını

Kizlarrr lcw urnleri rahattaaa hemen solma gibi bir durum oluyorr geBe de kiyaetler biraz daha pahali...lcw deki urunlerini begeniuirum.her bedene gore var

Dun 3 tencere yemem.yaptimmmmm...ardindan 5 makine camasirrrrrr...temizlik vs derken sirt agrisindan uyuyamadimmm maleseff simdide basladim temizligeeee bu titizlik oldurdu beni elimde degillllll yapmazsam hasta oluyorummm sozde serum takilmis ve ben hastayimmm..kendimi cok yiprtaiyorum cok

Teyzeler biz cok iyiyiz 14 cm 150 gr 15+6 ciktik yine iki gun onden gidiyoruz simdi tahmin leri alalim cinsiyet icin :)

Eklentiler

• 20150918_182015.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 52
Ahh canım okdr iş yapck ne vardı yazık dglmi hamiş halinle kıyamam dinlen bi iki gün bşy yapma

Deniz misracim evet sen bide egeli daha once erkek demiştiniz elifi biriniz etiketleyebilirmi oda baksin ben etiketlemeyi beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…