Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Naber nasıl gidiyor :)hahahhahah adı çıkmasın bir insanın yaaa kızım ben o sayın arkadaşların yediklerini yemekten bile saymıyorum yahuuu ben herkesten çok yiyorum
Net değil ama kıza benziyor canım.
Canm çok emin deilm ama kıza benzetim ben alhh gönlüne göre versin
aman ne guzel şeyler söylüyorsun.. Saolb canımmNet değil ama kıza benziyor canım.
Ayy insallah.. Çok istiyorum kızım olmasını[/QUOTE][QUOzmisra, post: 42682956, member: 451355"]Canm çok emin deilm ama kıza benzetim ben alhh gönlüne göre versin
Sagolllm tatlimmmmmmmmm allah sanadaaa gonlundekini nasip etsinyerım ben onun agzını yuzunu yaaa:):):) allahım bahdını guzel yazsın ıns canım:):)
Mehmet emin koyun:)Kizlar sizede sorayim ogluma mustafa veya mehmet isimleri aradinda kaldik siz ne dersiniz...
erkek mi canımTeyzeler biz cok iyiyiz 14 cm 150 gr 15+6 ciktik yine iki gun onden gidiyoruz simdi tahmin leri alalim cinsiyet icin :)
Canm ben erkege benzetim daha oncde bakmisti sanırım yanılmıyorsam yine erkek demistimTeyzeler biz cok iyiyiz 14 cm 150 gr 15+6 ciktik yine iki gun onden gidiyoruz simdi tahmin leri alalim cinsiyet icin :)
Tek isim koyacagiz canim iki cocugum ismide tek fatih ve elifMehmet emin koyun:)
mehmet ozaman canımTek isim koyacagiz canim iki cocugum ismide tek fatih ve elif
Ahh canım okdr iş yapck ne vardı yazık dglmi hamiş halinle kıyamam dinlen bi iki gün bşy yapmaDun 3 tencere yemem.yaptimmmmm...ardindan 5 makine camasirrrrrr...temizlik vs derken sirt agrisindan uyuyamadimmm maleseff simdide basladim temizligeeee bu titizlik oldurdu beni elimde degillllll yapmazsam hasta oluyorummm sozde serum takilmis ve ben hastayimmm..kendimi cok yiprtaiyorum cok