- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun 3 tencere yemem.yaptimmmmm...ardindan 5 makine camasirrrrrr...temizlik vs derken sirt agrisindan uyuyamadimmm maleseff simdide basladim temizligeeee bu titizlik oldurdu beni elimde degillllll yapmazsam hasta oluyorummmsozde serum takilmis ve ben hastayimmm..kendimi cok yiprtaiyorum cok
![]()
Elisita canım Naber nasilsin
Çok teşekür edrim daha iyim canm allha çok şükür ❤❤❤canım ben de seni merak ettim sen nasılsın? dün iyi gibiydin hala iyisindir ve hep iyi olursun umarım![]()
Elisita canım Naber nasilsin
Ayyyy hadi gözün aydınnn canımmm topiğimizin bi oğluuşu daha geliyomuş hoşgeliyomuşErkekim geliyor kizlaaar oglusum oluyor![]()
Çok teşekür ederim tatlım hepimiz hep iyi olalım insalh canm benim❤❤❤iyiyim çok şükür deniz ablişkom seni de bikac gündür iyi görüyorum mutlu oluyorum
![]()
Korkma canim sen d.bakirdan gecerken ben seni korurum hem cok sorun yok suan herkes bayram telasinda :)) kimse eylem falan yapmiyo
Gözün aydın cnm cinsiyeti belli olanlar atıyor darısı bnm gibi öğrenemeyenlere...Erkekim geliyor kizlaaar oglusum oluyor![]()
Ahahaahhadiyarbakırburma kadayıf
cigköfte
ciger
![]()
Kızlar Naber nasıl gidiyor :)
Teyzeler biz cok iyiyiz 14 cm 150 gr 15+6 ciktik yine iki gun onden gidiyoruz simdi tahmin leri alalim cinsiyet icin :)
Nub görünmüyor kiOnce_upon_a_time usta bir el atsam kubranin miniginde sende teyzesi :)
Günaydın kızlar ben cinsiyeti öğrendim. Çınar'ım geliyor. Çin ve Rus takvimi bilemedi.![]()
Gözün aydin canm saglikla gelsin bendede tutmadi cin takvimi rus Tutu gerçekten erkekse bebiş :)Günaydın kızlar ben cinsiyeti öğrendim. Çınar'ım geliyor. Çin ve Rus takvimi bilemedi.![]()
Teşekkür ederim canım evet evlendiğimde hazırdıhayırlı olsun canım ismi de hazırmış ohh çok güzel![]()