- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- 333
Amin ablam teşekkür ederimGözün aydin canm saglikla gelsin bendede tutmadi cin takvimi rus Tutu gerçekten erkekse bebiş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ablam teşekkür ederimGözün aydin canm saglikla gelsin bendede tutmadi cin takvimi rus Tutu gerçekten erkekse bebiş :)
Tebrik ederim canım :)) sağlıkla gelsin inşallahGünaydın kızlar ben cinsiyeti öğrendim. Çınar'ım geliyor. Çin ve Rus takvimi bilemedi.
Teşekkür ederim tatlım. Amin hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallahTebrik ederim canım :)) sağlıkla gelsin inşallah
Günaydın kızlar ben cinsiyeti öğrendim. Çınar'ım geliyor. Çin ve Rus takvimi bilemedi.
Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin bebeklerini sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin.hayırlı saglıklı kucagınıza almak nasip olsun cnm, ne guzel ismi de hazirmis
Bir PRENSES daha qelio Teyzeleri
Saol canim Allah razi olsun..Sende oqrenirsin insallah en kisa zamanda canim..hadi senin ki de hayırlı olsuuuun
bunalıma gireceğim artık şöyle bi göz gezdirdim nisan anneleri bile öğrenmeye başlamış cinsiyeti ben dayanamayacağım galiba ekime kadar
Amin canım inşallah.Selammmmmm nasilsiniz kizlarrrrr masallah bir ben kaldim.cinsiyeti ogrenmeyennnnnnn daha 10 gun varr Dfn1903 canimmmm hayirlisiyla.kucagina alirsin cinari...
Canım gözünaydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBir PRENSES daha qelio Teyzeleri
Bir PRENSES daha qelio Teyzeleri
Selam kizlar cepten gireyim ddm cunku bunu size anlatmam lazim evde tek basimayim tv nin sesini kisip elim karnimda kuzucuklarimla konusuyodum bi hareket edin anneniz sizi hissetsin bi kere dedim.aradan yarim saat gecti gecmedi size yemin ederim biri sol alttan biri sag ustten pit pit diye celimsiz hareketler hissettim cooook guzeldi o minnak ayaklariyla gucsuz tekmelerini hissettim hatta ustte olani distan bile gordum gobis oynadi atan yer orasi seyiriyomus gibi uste cikiyodu her harekette tabi ben o sirada coktan musluklari acmistim cok duygulandim ya boylece beni mutluluktan ilk kez aglatmis oldu pasalarim
Selam herkese iyi haftasonları
Doktora gittik bugün, maşallah bebeğim büyümüş. Ve erkek olduğu kesinleşti :) ikinci oğlum geliyor kısmetse.