- 10 Temmuz 2012
- 132
- 176
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaahha kizzz sen nerden biliyon bunları amaaa bunlarin üçüde yasak.. O yuzden senin gibi cok uzaktaymisim gibi sadece isimlerini anarak yasiyorum.. cok aci çekiyorum kardeşşş
Offf deme deme bilmezmiyim.. Ama elazig mutfagida bayagi ihtisamlidir.. Yiyemeyince gozumden yas akar inanHahahah ben diyarbakırın yöresel yemeklerinin cogunu bilirim annemin tarafı Elazıg lı oradan asinayım bunlar carsıda yenilecekler birde evde yapılanlar varkii ııımhhhh
Offf deme deme bilmezmiyim.. Ama elazig mutfagida bayagi ihtisamlidir.. Yiyemeyince gozumden yas akar inan
Kızlar tunaydın benımde esım elazıglı kayınvalıdem yapar arada yoresel yemekler guzel oluyor cıdden
Sende benim gibi anne tarafina cekenlerdensin desene..oooo aslında elazıgın yemeklerinide pek bilen yoktur sasırdım ahh sormaa.. benim baba tarafı manisalı ne yemeklerini bilirim ne manisayı ama elazıgıda avucumun ici gibi bilirim yemekleride tabiii :))
Aa öyle mi.. Elazıg gelinisin yani yemekler nefistir nefiissssss
Kıyamam benimde Elime geçmez buralarda istedim gibi malzeme bile yok :) lafta işte bizimkisi deKizlar demeyin boyle sirf canim cekmesin diye yemek programlarini bile izlemiyorum biri sumaklibdolma falan dedi fena oldum
Hadi ya bu tek fotografimiz digerinde eli ve minik kafasi var totosuna odaklan diyecem bidahakine doktoruma ama biz cinsiyeti ogrendik tuturabilecen mi diye senden cvp bekliyodum :))Nub görünmüyor ki başka fotosu yok mu minigin???
Bidaha bak canim yakin cektim bu seferNub görünmüyor ki başka fotosu yok mu minigin???
Erkek gibi geldi bana ama bu konularda pek iyi degilim bende dun gordum bebisi gotu basi ayri oynuyodu :)harme umarim daha cooook mutluluktan aglarsin. Darisi bize
Bu da benim artistik hareketler yapan bebegim. 2 farkli doktora gittim ikiside soylemedi. @elif190 teyzesi nub a bi baksa keskeEki Görüntüle 1636312
Erkekmi ben merak etim şimdiHadi ya bu tek fotografimiz digerinde eli ve minik kafasi var totosuna odaklan diyecem bidahakine doktoruma ama biz cinsiyeti ogrendik tuturabilecen mi diye senden cvp bekliyodum :))
Benimki hareketsizdi ama gıcık doktor yine söylemediErkek gibi geldi bana ama bu konularda pek iyi degilim bende dun gordum bebisi gotu basi ayri oynuyodu :)
Ya aynen oyle oluyor bende onu al7nmaz bir istah ki sorma gitsin yemekten kalkinca bile canim biseyler cekiyor face de gezinirken onume bafra pidesi. Cikti gordum bayildim yarin yapacam ne duysam ne gorsem aklima giriyor napacam benKi
Kıyamam benimde Elime geçmez buralarda istedim gibi malzeme bile yok :) lafta işte bizimkisi de
Zorla oksurdum oynattik oyle bacaklarini acti benim minik yoksa gotu ayri ahenk icinde basi ayri oynakti benimkininBenimki hareketsizdi ama gıcık doktor yine söylemedi
çikolata yedim ama benimki yan dönmüş bacakları kapalıydı.anasına çekmiş utangaç olacak sıpaZorla oksurdum oynattik oyle bacaklarini acti benim minik yoksa gotu ayri ahenk icinde basi ayri oynakti benimkinin
Zor canm işimiz :)bende bazen sacmaliyorum ama Tutamıyorum kendimi ☺Ya aynen oyle oluyor bende onu al7nmaz bir istah ki sorma gitsin yemekten kalkinca bile canim biseyler cekiyor face de gezinirken onume bafra pidesi. Cikti gordum bayildim yarin yapacam ne duysam ne gorsem aklima giriyor napacam ben