• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ilk hamileliğimde 18. haftada hissetmiştim ben..ama seri harekete bağlaması 20. haftadan sonra.. dışardan da anlaşılan set ve seri tekmeler o zamanlarda başlamıştı.
ama 2. de daha erken hissediliyormuş.. bir kaç gündür bişeyler hissediyorum ben ama dediğim gibi bunlar acaba bebek mi hareketleri. 18-20 den sonra artık uyduğu uyandığı hıçkırdığı gerindiği saatleri takip edicez inşallah
aa uyku saatı geldı falan derız artık:D:D

ilk hamileliğimde 18. haftada hissetmiştim ben..ama seri harekete bağlaması 20. haftadan sonra.. dışardan da anlaşılan set ve seri tekmeler o zamanlarda başlamıştı.
ama 2. de daha erken hissediliyormuş.. bir kaç gündür bişeyler hissediyorum ben ama dediğim gibi bunlar acaba bebek mi hareketleri. 18-20 den sonra artık uyduğu uyandığı hıçkırdığı gerindiği saatleri takip edicez inşallah
canım pekı seyı sorucam mesela hıssedıyorsun ya uyudugu zamanı dogdugu zamandakı hareketlerı de aynı mı oluyor mesela karnında oglen 1 cıvarı uyuyorsa dogdugunda da 1 de uykusu mu gelıyor? yanı oyleyle uyku duzenını ona gore ayarlamak mantıklı olacaktır dıye dusundum de :):)

ayyy kuşum yaa inşallah en yakın zamanda burda hareketlerini konuşuruz zaten her geçen gün farklı konuşuyoruz... çok çok çok güzel duygu olsa gerek ama işte hisstemeyince unutup gidiyosun şahsen ben gibi :D

karnımda da pek durmazdı doğdu doğalıda uykuyu sevmeyen uykuda bile kıpırdayan bi oğlum var:) heralde alışkanlıklarını devm ettiriyor sıpalar.. gece uyanırdık tekmelerine

ayyy kuşum yaa inşallah en yakın zamanda burda hareketlerini konuşuruz zaten her geçen gün farklı konuşuyoruz... çok çok çok güzel duygu olsa gerek ama işte hisstemeyince unutup gidiyosun şahsen ben gibi :KK70:

o günlerde gelecek acele etmeyelim.. bende unutyorum çoğu zaman.. arkadaşlarım uyarıyor. merdivenlerden joplayarak iniyor muşum.. birde ben şişkoyum nasıl bir görüntü oluyo sa artık:)

o günlerde gelecek acele etmeyelim.. bende unutyorum çoğu zaman.. arkadaşlarım uyarıyor. merdivenlerden joplayarak iniyor muşum.. birde ben şişkoyum nasıl bir görüntü oluyo sa artık:)
hahah ayy güldürdün benii çok yaşa yok canım eminim taş gibisindir

karnımda da pek durmazdı doğdu doğalıda uykuyu sevmeyen uykuda bile kıpırdayan bi oğlum var:) heralde alışkanlıklarını devm ettiriyor sıpalar.. gece uyanırdık tekmelerine
hımm o zaman not falan almak lazım cunku dunya onlar ıcın cok yabancı en azından alıskanlıklarını azıcık devam ettırebılırsek psıkolojık olarak onlara destek saglamıs oluruz

Once_upon_a_time Once_upon_a_time acil yardimmmmmm......kizlar bugun doktora gittim hadi bi kontrol olayim diye.dun temizlik kosturmaca yarinda düğün telasi...bu arada bebek nasil acaba dedim gecmisden gözüm korktu çünkü....neyse bi doktor bebegimi kız dedi, bugünkü de erkek....resimleri koydum bi bakin kizlar ya..aklim cok karıştı....kizim diye seviyodum hep simdi ikilemde kaldim ya.....

Eklentiler

• 20150918_155536.jpg
    20150918_155536.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 20150918_155520.jpg
    20150918_155520.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 45
Once_upon_a_time Once_upon_a_time acil yardimmmmmm......kizlar bugun doktora gittim hadi bi kontrol olayim diye.dun temizlik kosturmaca yarinda düğün telasi...bu arada bebek nasil acaba dedim gecmisden gözüm korktu çünkü....neyse bi doktor bebegimi kız dedi, bugünkü de erkek....resimleri koydum bi bakin kizlar ya..aklim cok karıştı....kizim diye seviyodum hep simdi ikilemde kaldim ya.....
valla canım anlasam hemen yorum yapıım ama denizmisra denizmisra Once_upon_a_time Once_upon_a_time

Fotoğraflar çok kötü ve çocuk profilde değil canım. Ben bişey göremedim. .

Fotoğraflar çok kötü ve çocuk profilde değil canım. Ben bişey göremedim. .
Evet canim ya ultrasonu cok kötüydü.hadi ben etkilemek istemedim ama sizde ayni seyi söylüyorsunuz....sirt ustu yatıyordu zaten.....diyorum ya kafasi neresi ayagi nerde zor anlasim...diger doktorun ki cok açıkdi....zaten clexane kullaniyorum doktor karnimdaki morluklari gordu hic sormadi bile......offf ya ben iki hafta daha nasil beklicem.....

Evet canim ya ultrasonu cok kötüydü.hadi ben etkilemek istemedim ama sizde ayni seyi söylüyorsunuz....sirt ustu yatıyordu zaten.....diyorum ya kafasi neresi ayagi nerde zor anlasim...diger doktorun ki cok açıkdi....zaten clexane kullaniyorum doktor karnimdaki morluklari gordu hic sormadi bile......offf ya ben iki hafta daha nasil beklicem.....
Canim bende birsey diyemiyorum

açılııınnnn corlayan ikiz anası geldi :KK70: 2,5 gün idari izin için kurumda iş bölümü yapıldı şu dk.düşünün itiraz olmasın diye sırf, ama ben dururmuyum, bizim burda uyuz bi memur var gıcık bi tip mahkemeye filan verdiğinden kimse ses edemiyo ona, nöbet tebliği için aradılar o kişinin gelmiceğini öğrenince ( neymiş daha önceki bayramda gelmiş) dedim o daha önceki bayramda geldi diye gelmiyoda ben niye 3 seçimdir sabaha kadar burda duruyorum o zaman haksızlık olmuyo mu, bu halimle her şeye itiraz etmediğime dua edin yeter ama abi filan dedim görevi dağıtan kişiye, yok şöyle böyle anlatıyo ben corladım da corladım sonra şefi aradım dedim böyle böyle o gün gelen arkadaşım benim yerime de gönüllü tek dururmuş gelmesem olur mu dedim tamam çıkarttık zaten listeden seni dedi :KK59: ooohhhh be rahatladım bu ne yahu kaymakamlığın gerizekalısı sandılar heralde beni her bişi de ben

açılııınnnn corlayan ikiz anası geldi :KK70: 2,5 gün idari izin için kurumda iş bölümü yapıldı şu dk.düşünün itiraz olmasın diye sırf, ama ben dururmuyum, bizim burda uyuz bi memur var gıcık bi tip mahkemeye filan verdiğinden kimse ses edemiyo ona, nöbet tebliği için aradılar o kişinin gelmiceğini öğrenince ( neymiş daha önceki bayramda gelmiş) dedim o daha önceki bayramda geldi diye gelmiyoda ben niye 3 seçimdir sabaha kadar burda duruyorum o zaman haksızlık olmuyo mu, bu halimle her şeye itiraz etmediğime dua edin yeter ama abi filan dedim görevi dağıtan kişiye, yok şöyle böyle anlatıyo ben corladım da corladım sonra şefi aradım dedim böyle böyle o gün gelen arkadaşım benim yerime de gönüllü tek dururmuş gelmesem olur mu dedim tamam çıkarttık zaten listeden seni dedi :KK59: ooohhhh be rahatladım bu ne yahu kaymakamlığın gerizekalısı sandılar heralde beni her bişi de ben

bugün tatile giriyorsun yaniiii sevindim:KK49: sen sonuna kadar haklısın canım 2 kat corlama 2 kat dinlenme 2 kat tatil hakkın var senin :KK66:

hahhaha atarlı ikiz anası coştu hormonlar tavan yapmış :D ohhh mis kuşum en iyisini yaptın sus sus nereye kadar anayız biz anaaaaa :D ayyy benim tatil yok vee bugün çok yoğundum hatta benide keriz sandılar kuzum :( iş üstüne iş patladım en sonunda yapamam benim işim değil bu kimse bana yardım etmiyor ben dernek gibiyim gelen geçen burda die trip atıyorlar umrumda bile değil yapınca iyi yapmayınca kötü herkes sigara içmeye gidiyor lak laka gidiyor ben odadan çıkamıyorum biraz sigaraya ara verip herkes işini yapsın napim yani

ay canım benım neysekı kurtulmussun ben carsambaya kadar ısteyım :KK42::KK42:

Back