2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Test sonuclarimiz çok şükür temiz çıktı.emg diye bı film çekilmek için Ankara'ya gittik o zmn mr sonucumuz çıkmadı diye Dr bakmadı. 1 hafta orda kalıp döndük.baya oluyor.
Geçen hafta hastalandik balgamlı öksürüğü var ateşi oldu yine korktuk.dr ateşi 38 olunca kullanmamız gereken bı ilaç vermişti. Atesini 37 buçuk olup dusuremeyince acile gittik iğne atıldı orda şurup icirdiler yine düşmedi soğuk uyguluyorlar olmadı. Ateş 38 i geçince o ilacı kullandık 48 saat boyunca 12 saat arayla kullanılan bı ilac havale olmaması için. Daha serum veridiler 4-5 saatte anca düştü ateşimiz. Hala balgamlı oksurugumuz geçmiş değil.
Havale önleyici ilaç sersemlik yaptı o zaman dozunu yarima düşürdüm.
Gözünün içine bakar olduk.
Böyleyiz kizlar.
Sizler nasılsınız çocuklar nasıl
Koronoyla aranız nasıl
Bizim buralarda kimse dikkat etmiyor isimiz zor.
 
Biter gider inşallah ya ne yormuş bu hastalık sizi çok ilginç Allah bir daha yaşatmasin inşallah canım
Korona yüzünden biz evde hapis :/ esim ise gidip geliyor tabi elden geldiğince dikkat ediyoruz
 
Biter gider inşallah ya ne yormuş bu hastalık sizi çok ilginç Allah bir daha yaşatmasin inşallah canım
Korona yüzünden biz evde hapis :/ esim ise gidip geliyor tabi elden geldiğince dikkat ediyoruz
Geçen ateşi çıkınca acile gittiğimizde havale geçirdiği zamandaki hemsire vardı. hiç unutamayacağım diyo gulsumun o halini çok korktuk diyo. Çok çok kötü bir zaman yaşayınca ister istemez sürekli elimizde ateş olcerle dolaşıyoruz.
Ortanca kizimida kresten almak zorunda kaldım. Kreste hastalanıp mikrobu gulsume bulastiriyor.
Kresten ben aldım ertasi gün tüm okullar kapandı zaten.
 
Bir de mr sonucunda geniz eti var olduğu belli oldu. Şuan için normal yasanminda herhangi bir sıkıntı vermediği için beklemedeyiz. Problem yaratacak olursa ameliyat bizi bekliyor. Oğlumda 5 yaşında ameliyat olduğuydu o artık nefes alamıyordu. Hakkımızda hayırlısı.
 
Geç oldu gönül ama evet öyle doğru hatırlıyorsun cnm şimdi 3.gelecek nasipse 25 ay fark olacak aralari
 
hasbeee Çocuklar büyüdükçe tecrübe kazanıyor anneler ve iş yükü de çoğalıyor aynı zamanda.
1 aydır evdeyim ve ev işini bitiremiyorum. Çocuklar anında dağıtıyorlar ortalığı bir de sokağa cikmadiklari için 1 ayı geçti iyice bunaldilar ses etmiyorum o yüzden ama yoruluyorum bu seferde çok. Fırsat kalmıyor buralara girmeye.
 
Aynen kuzum ev işi hiç bitmiyor yaramazlar yüzünden çocuklar da haklı çok sıkıldılar evde
 
Merhaba kizlar bende 27 yaşında muhendisim mesleğimi yyapmıyorumev hanimiyim 2 bbuçukyyaşındaooğlum var nnasılgidiyo varmi belirtiler
Maşallah 3 bebekmi geliyor 2 bebegin kızmıydı saglıkla gelsin minnoş
 
Ahhh Gönül'üm... Hep aklımdasın. Ne destek olsun sen bize hep hele ilk çocuğu olanlara. Neler paylaştık. Bildirimler gelmeyince ben de girip bakmadım bir süredir sayfaya. Sonrasını okuyamadım daha ama neler yasamiasin yine. Allah yardımcınız olsun hep bir daha yaşatmasın. Çok çok zordur. Allah beterinden de böylesinden de korusun. İnşallah zagliyina kavuşmuştur. Gülsüm canımız minik ablamiz bizim
 
Allah korktugunuza ugratmasin tekrarıni yaşatmasın inşallah. Hayırlısıyla artık hiçbir şey tekrarlaması çıkmasın. Bu da böylece korkutup geçmiş olsun.
 
Ahhh Gönül benim de ikinci oldu. Çok şükür. Ama buraları çok özlüyorum. İkincinin yaş grubundaki topikte her şeyi bana soruyorlardı bir ara. Hep aklıma sen geliyorsun
 
Ahhh Gönül benim de ikinci oldu. Çok şükür. Ama buraları çok özlüyorum. İkincinin yaş grubundaki topikte her şeyi bana soruyorlardı bir ara. Hep aklıma sen geliyorsun
Artık sende tecrübeli bı annesin.
Sağlıkla büyüsün ins yavrularin Allah uzun ömürler nasip etsin ins. O hamilelik zamanında ki muhabbetlere donemiyoruz artık olmuyor. Hamile olmak bı vesileydi bizim muhsbbetlerimize .
Çok şükür gülsüm iyi artık ama gözümüz hep üstünde hasta olmasın diye. Kreş okul olayı bitince eve de kapandik şu ara o yüzden okuladan kresten hastalık bulasmayinca iyiyiz çok şükür. En son Mart başında hasta öldü ateşimiz yükseldi ama çok şükür havale geçirmedik bı daha. Yüksek ateş halinde ilacimiz var onu kullanıyoruz.
Allah evlat acısı yaşatmasın ins. O havale esnasında çocuğumu o halde hareketsiz yatıyor görmek ömrümden ömür gitti. Yok boyle bir uzuntu.
Sağlıkla büyüsün ins cümlemizin evlatları.
Topigin ilk bebeği ve topigin son bebisi biizmkiler.29 Eylül 29 Kasım yanlış hatirlamadim ins. 2. Kizmi erkekmi ne kadarlık şuan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…