- 19 Şubat 2016
- 1.556
- 1.727
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok karanlık usg kafa yapısı kız gibi nubu göremedim karanlık usg cnm
evet maalesef oyle karanlik o yuzden atmadım zatenÇok karanlık usg kafa yapısı kız gibi nubu göremedim karanlık usg cnm
Ikra meyra BU TEK VAR CNM YAA
aaa nasil actin ki oyle yanub a gore mi kiz diyorsun yoksa kafaya gore mi cnmYanılmıyorsam kız sanki cnm usg açmaya çalıştım anca bu kadar hayırlısı cnm Eki Görüntüle 2635980
Nuba göre canım telefonun resim ayarı ileaaa nasil actin ki oyle yanub a gore mi kiz diyorsun yoksa kafaya gore mi cnm
Geç oldu, kusura bakma. Hayırlara vesile olsunBayramınız mübarek olsun
Artık sende tecrübeli bı annesin.
Sağlıkla büyüsün ins yavrularin Allah uzun ömürler nasip etsin ins. O hamilelik zamanında ki muhabbetlere donemiyoruz artık olmuyor. Hamile olmak bı vesileydi bizim muhsbbetlerimize .
Çok şükür gülsüm iyi artık ama gözümüz hep üstünde hasta olmasın diye. Kreş okul olayı bitince eve de kapandik şu ara o yüzden okuladan kresten hastalık bulasmayinca iyiyiz çok şükür. En son Mart başında hasta öldü ateşimiz yükseldi ama çok şükür havale geçirmedik bı daha. Yüksek ateş halinde ilacimiz var onu kullanıyoruz.
Allah evlat acısı yaşatmasın ins. O havale esnasında çocuğumu o halde hareketsiz yatıyor görmek ömrümden ömür gitti. Yok boyle bir uzuntu.
Sağlıkla büyüsün ins cümlemizin evlatları.
Topigin ilk bebeği ve topigin son bebisi biizmkiler.29 Eylül 29 Kasım yanlış hatirlamadim ins. 2. Kizmi erkekmi ne kadarlık şuan.
Geç oldu, kusura bakma. Hayırlara vesile olsun
Çok şükür canım bı daha yaşamadık ins yasamayizda.Çok çok üzüldüm Gönül
İçim sıkıştı yukardaki yazını okuyunca, epey zaman geçmiş, şimdi iyidir ve tekrarı olmaz dilerim..
Kimsenin vakti olmuyordur, iyiyiz biz de, tabi Covidle birlikte çok şey değişti hayatımızda ama sağlığımız yerinde şükür..Çok şükür canım bı daha yaşamadık ins yasamayizda.
Sen nasılsın canım çok eskisi gibi giren yok buraya unutulmaya yüz tutuyor.
Çok teşekkür ederim. İkinci de erkekBebeğin hayırlı olsun, kız mı olmuştu? Allerjiniz bitti mi? Ufaklık kaç aylık oldu?
Evet evet benim hayatım. Aksam bakınca hiçbir şey yapmamış hayatKimsenin vakti olmuyordur, iyiyiz biz de, tabi Covidle birlikte çok şey değişti hayatımızda ama sağlığımız yerinde şükür..
Ufaklık 14 aylık oldu bile, bir telaş tantana geçiyor her gün, bir de dönüp bakıyorum ki akşam hiçbir şey yapmamışım aslında..
Tek çocukla hayat çok kolaymış diyorum şimdi. Ama şöyle diyeyim beni hala asıl yoran bir numara. Bizim bir numaralar 3 bebeye bedel maşallah. Allah sağlık versin canavarlarimizaSiz 2 çocukla yetişemiyorsunuz ben tek çocukla bi iş yapmamış oluyorum ama oturmamış da oluyorum nasıl oluyor bilmiyorum
Aynen hala devam uyku sevmez yemek sevmez hiç memnun olmaz sıpamTek çocukla hayat çok kolaymış diyorum şimdi. Ama şöyle diyeyim beni hala asıl yoran bir numara. Bizim bir numaralar 3 bebeye bedel maşallah. Allah sağlık versin canavarlarimiza
Çok teşekkür ederim. İkinci de erkek
Büyüğün alerjisi çok şükür az şeye kaldi. Öyle önemli bir şey değil yani artık bizim için. Katkı naddesi olmamasına özen gösteriyoruz ki şu an her şey evde yapılıyor zaten. Çilek frambuaz böğürtlen vs. Önemli şeyler değil.
Ufaklık 7 buçuk aylık oldu. Kocaman. Zaman nasıl geçti anlamıyorum. Sağlığımız yerinde cok şükür ama işte Şu covid çok olumsuz etkiledi hayatımızı. Hem çocukların hem beni... Sen geliyorsun hep aklıma, acaba karavanla çıkmış midir yine diyorum :) keşke karavanimiz olsa diyorum. Sen nasılsın, Deniz, Nazım nasıllar?