- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.621
Çok teşekkür ederim cabımhayırlı uğurlu olsun çok sevindim ^.^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim cabımhayırlı uğurlu olsun çok sevindim ^.^
Teşekkür ederim canım :)Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah :)
Planlı değildi canım ama oldu :) hayırlısı olsunOooo hayırlı uğurlu olsun planlı bir durum değildi galiba öyle dediğine göre :)) sağlıkla gelsin inş takvim yakıştı yine yeni yeniden :)))
Hasbeeeee inanmıyorum çok sevindim. Uykusuz geceler bitmedenn yenisi başlasın dedin demek sen de :))Selam kızlar nasılsınız nerelerdesiniz?
Offf hepsi aynı. Bizimkinde kardeş kaygısı ile de birleşti. Fenalardayiz.İyiyim canım çok şükür
Hiç değişiklik yok aynen devam :)
Bu ara gereksiz ağlamalarla boğuşuyoruz :))
Saol canımm uykusuz geceler foraa diyoruz ara vermedenHasbeeeee inanmıyorum çok sevindim. Uykusuz geceler bitmedenn yenisi başlasın dedin demek sen de :))
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kavusun
Geçen gün bir gece Ediz'e babası uyandı uyuttu falan diyor ki ne oldu bu çocuğa, neyin stresi de bu çocuk böyle uyandı gece gece geri uyuması iki saat sürdü. Biz üç senedir böyleyiz diyorum, bu kadar değil canım yok artık diyor.Saol canımm uykusuz geceler foraa diyoruz ara vermeden
Babalara göre çocuklar çok uslu gece uyanmayan eziyeti olmayan çocuklar :)Geçen gün bir gece Ediz'e babası uyandı uyuttu falan diyor ki ne oldu bu çocuğa, neyin stresi de bu çocuk böyle uyandı gece gece geri uyuması iki saat sürdü. Biz üç senedir böyleyiz diyorum, bu kadar değil canım yok artık diyor.
Bizimki artık bitti sanıyorduBabalara göre çocuklar çok uslu gece uyanmayan eziyeti olmayan çocuklar :)
Tarih tekerrür ediyor haberi yokBizimki artık bitti sanıyordu
Sen kan testi yaptın mı doktora gittin mi?Tarih tekerrür ediyor haberi yok
Kan değerine baktırdım yükselmesi iyi salı gün gidicem doktoraSen kan testi yaptın mı doktora gittin mi?
Hadi inşallah güzel sonuçlarla gel salı :).Kan değerine baktırdım yükselmesi iyi salı gün gidicem doktora
İnşallah canımHadi inşallah güzel sonuçlarla gel salı :).
Hayırlı olsun canım daha uyku yok sana 4 yıl yazBende durumlar vahimmm  2 geliyor galiba :)
Saol canım uyku neydi ki?Hayırlı olsun canım daha uyku yok sana 4 yıl yaz
Herkes tuvalet derdinde olsa gerek. Kimse kalmamış ki. Senin gebelik nasıl gidiyor?Neden artık kimse yazmıyor?
Wc derdi bitmemişmiydi ilk de olduğu gibi lekelenme var içte kanama yok dedi ama geliyor arada ilaç içiyorum senin ki nasıl?Herkes tuvalet derdinde olsa gerek. Kimse kalmamış ki. Senin gebelik nasıl gidiyor?
Benim 33+6 bugün. Artık heyecan korku ne bileyim bir şeyler başladı artık bir an önce günü gelsin sağ salim çıkalım eve gelelim istiyorum. Bu ara benim oğlan Anne sen git çok uzaklara git bir daha geri gelme diyor, hormonların etkisiyle psikolojim bozulduWc derdi bitmemişmiydi ilk de olduğu gibi lekelenme var içte kanama yok dedi ama geliyor arada ilaç içiyorum senin ki nasıl?