Ayy arkadaşım benim başımda binbir şey uğraş dur
10 gün önce oğlumla annemlere İstanbul'a geldik dogum Günü yapacaktık eşimde sonradan gelecekti.o arada bizim ev sahibi aramış eşimi kirayı 1700 istiyorum 1 yılınız doldu demiş eşimde önce evin eksiklerini tamamlayın camlarda macun yok perdeler uçuyor kombi bozuluyor habire falan filan. Sonrada kızdıgından lojman başvurusu yaptı ben anca fotolardan falan gördüm tabi.başvuru yaptı ve lojman çıktı bize ama işin trajikomik yanı ev dolu olduğu için eşim girip evi gezmemiş evi ezbere yazmış 30 tercihte bir tek o evi görmemiş ve o ev bize çıktı :))) muhtemelen evde tadilat işleri olacak evler çok eski çünkü. Yeni mekan msb oran lojmanları
rint :) şimdi tekrar gitcem ev taşı hazırlan offf öyle işte..oğlumda da antin kuntin haller var doğduğundan beri su kuşu olan oğlum banyo yapmak istemiyor belki iki ay sürdü bugün aylar sonra banyoda oynadı devamı gelir mi bilmem baktım iki yaş sendromuymuş sizde de oldumu. @gonulll sanada cevap yazamadım demi teşekkür ederim foto bir ara koyarım :) Allah razı olsun